Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.H.I.E.L.D. (2013) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

e o gemiler, o gemilerin tayfaları nereye gitti?
maria hill nerede?

"fury istedi bi seferlik toparlandık sonra gidip evde uyumaya devam" mı yani :D

Ya Coulson'ın emrindedirler ya da Fury her neredeyse onun.
Mesaj tarihi:
Abi ne salak bölümdü ya ahah

Fitz oğlum sana o karıdan hayır gelmez bırak artık.. Karı portalla geçilen tek insanın yaşadığı gezegende aldatmayı becerdi lan herifi..Böyle bir saçmalık yok agsdahj

Mesaj tarihi:
bu hızla giderse fitz den çılgın bir villain olacak.

ayrıca.

o kadar saat susuz kalıp ölmemek. 102930193 saat dayanan pil. nasa nın herboktan haberi olması ama shield ın bir bok bilmemesi.

Mesaj tarihi:

Jemma

Ben en çok Simmons'a bayıldım bu bölüm. Gezegenden kurtulabileceğine olan inancı ve umudu portalların düzenli olarak açılıyor olduğunu keşfetmeden önce saçma bir şekilde yüksekken, bir portal kaçırdılar diye "omfg we gonna die here" moduna girmesi priceless.
Ayrıca gezegenden kaçış yolu bulana kadar pas vermediği adama, portal bilmecesini çözdükten sonra vurdurması da resmen kevaşelik.

Mesaj tarihi:
Marvel evreninde her türlü doğaüstü gücü olan varlıklar, akla hayale gelmedik teknolojiler var. Normalden uzun ömürlü pil için ayrıca açıklama yapılması mı lazım?

Bana bu bölümde tutarsız gelen şey, Simmons'ın geri döndükten sonraki tepkilerinin yaşadıklarına göre çok abartılı olması. Hani öyle sürekli tehlike altında yaşamış değil. Astronottan hemen bahsetmemesinin de bir mantığı yok.

Mesaj tarihi:

pilinin deeee

o pili açıkladı zaten jemma, fitz çalışıyor üstünde upgrade li hali bu dedi

ne pilmiş be arkadaş

yanlız züper güçleri olmadan döndü gezegenden ona çok kırıldım

Mesaj tarihi:
Komutan +1

Hakikaten dondukten sonraki tepkileri cok abartiydi, resmen 7/24 panik halinde, aylarca survival modunda yasamis gibi geldi. Megerse sabah aksam aksiyondaymis.

• Yeni Oluştur...