Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ya böyle bir organizasyon gibi bişey düzenlesek.Bir çok dal olsa ve oylamayla seçsek oyunları.Bilindik oyunların dışında teklifler olsa falan filan... O dalın galibinin altında bir daha ki turnuvaya kadar mesela "Patimaster of sc" felan gibi titlelar yazılsa... nasıl olur ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Olabilir hatta iyi olur[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Sonra hepimiz masterin önünde eğilelim? Title olayına karşıyım ama turnuvalar olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 uygun...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 title olayına bende karşıyım ama fena fikir değil:) 2.sine katılırım artık bu sene össyim, öyleyim evet.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Volfied de herkesle kapisirim :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bomberman ya da lıeroda affetmem. :)[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. -------------------------------------------- http://forum.hepdurgun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eh dondurmasına mı oynanacak yani, turnuva deniyorsa ünvan verilir elbet ama böyle bir organizasyonu kim, nasıl ve ne koşullarda gerçekleştirebilir bilmiyorum.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 orasını bilmem =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yaaanı.. Stratejı oyunlarının %90 ının ben kazanacagım ıcın ( :D )bı unvanı hak ederım yanı... Saka bı yana oyle bır turnuvanın nerde yapılcagı cok onemlı,ızmırden yada kıbrıstan kalkıp anakara yada ıstanbula gıdıp mac yapmak kasabılır bıraz...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yok zaten olacaksa net'ten olmalı böyle birşey, dünyanın her yerinden üyesi var buranın .. 8-) fallout tactics kupası hakedene kavuşamaz öyle belli bir yerde düzenlenecekse.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Soliter de affetmem[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kendim diye demiorum ama mayın tarlasında üstüme adam tanımam.. evet geyik bir yana hos bi aktivite olabilir hatta ilgincte olur güzelde olur yani sıcak baktım bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evet Gerçekten Çok hoş olur ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Colonization da paralarım hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 valla yapılsın ama kışın ortalarına doğru olursa daha iyi olur ben rahat rahat makinama kavuşmuş olurum ve oyunları oynayabilirim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 wc de age of da ve de CossackS da gelin... + winning de olursa iyi olur,underground vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Oyun dalları arasında fps olmasın bence :) sadece strateji olsun.. hatta gruplu maclar da olsun. lig usulu oynansin ehühe[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet sadece strateji olsun simcity 2000 net oynayalım hatta :p sonracığıma civilization 3 conquests ehehe haftalık maçlar[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 mesela havuz usulü sc turnuvasıyla başlayabiliriz... Örneğin 20 30 kişi isimlerini yazar ilgili forumlara 4 er kişilikten 5 6 grup random olarak seçilir vs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 age of da olmalı tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fps niye olmicak?[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 asıl half life deathmatch kesin olmalı bööle 423423 kişi girer ,bağlantısı iyi olan kazanır.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Argh, R:TW dalında Sam ve Alexi ama Sam'i Istanbul'a getirme masraflarını Olimpiyatlar karşılayacak =P.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 spor oyunlarında acımam..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar