Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı tatili

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

2 sorum var arkadaşlar;

1- Kaç gün olacak? 25 ekim perşembe- 28 ekim pazar arası bayram tatili ama turizm bakanı 10 gün olsun diye önerge verecekmiş.

2. ve asıl önemli sorum böyle sakin ve etrafı gezilebilecek bir yer istiyorum. Kız arkadaşımla gideceğim böyle bungalow vb. kiralanabilecek bir yer düşünüyoruz. 3-4 gün olacak en fazla. Aklıma Ağva, Kaz Dağları, Nişanyan evleri(şirince) falan geliyor. Hiçbirine gitmedim. Tur ile gitmek istemiyorum kendim ayarlamak istiyorum. Önerisi olan varsa duymak isterim...
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

2 sorum var arkadaşlar;

1- Kaç gün olacak? 25 ekim perşembe- 28 ekim pazar arası bayram tatili ama turizm bakanı 10 gün olsun diye önerge verecekmiş.

2. ve asıl önemli sorum böyle sakin ve etrafı gezilebilecek bir yer istiyorum. Kız arkadaşımla gideceğim böyle bungalow vb. kiralanabilecek bir yer düşünüyoruz. 3-4 gün olacak en fazla. Aklıma Ağva, Kaz Dağları, Nişanyan evleri(şirince) falan geliyor. Hiçbirine gitmedim. Tur ile gitmek istemiyorum kendim ayarlamak istiyorum. Önerisi olan varsa duymak isterim...

hala bayram 5 gün gözüküyor. Nişanyan evleri tuzlu gelebilir ama sakinlik falan arıyorsanız Şirince iyidir. Efes'i de gezersiniz, Matematik Köyü'ne de uğrarsınız. Kuşadası vs de yakındır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...