sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 2 sorum var arkadaşlar; 1- Kaç gün olacak? 25 ekim perşembe- 28 ekim pazar arası bayram tatili ama turizm bakanı 10 gün olsun diye önerge verecekmiş. 2. ve asıl önemli sorum böyle sakin ve etrafı gezilebilecek bir yer istiyorum. Kız arkadaşımla gideceğim böyle bungalow vb. kiralanabilecek bir yer düşünüyoruz. 3-4 gün olacak en fazla. Aklıma Ağva, Kaz Dağları, Nişanyan evleri(şirince) falan geliyor. Hiçbirine gitmedim. Tur ile gitmek istemiyorum kendim ayarlamak istiyorum. Önerisi olan varsa duymak isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sipeyskeyk said: 2 sorum var arkadaşlar; 1- Kaç gün olacak? 25 ekim perşembe- 28 ekim pazar arası bayram tatili ama turizm bakanı 10 gün olsun diye önerge verecekmiş. 2. ve asıl önemli sorum böyle sakin ve etrafı gezilebilecek bir yer istiyorum. Kız arkadaşımla gideceğim böyle bungalow vb. kiralanabilecek bir yer düşünüyoruz. 3-4 gün olacak en fazla. Aklıma Ağva, Kaz Dağları, Nişanyan evleri(şirince) falan geliyor. Hiçbirine gitmedim. Tur ile gitmek istemiyorum kendim ayarlamak istiyorum. Önerisi olan varsa duymak isterim... hala bayram 5 gün gözüküyor. Nişanyan evleri tuzlu gelebilir ama sakinlik falan arıyorsanız Şirince iyidir. Efes'i de gezersiniz, Matematik Köyü'ne de uğrarsınız. Kuşadası vs de yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Kandil dağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bayram tatili 11 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bungolov için de git dip karpaza. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Myshkin said: Kandil dağı Kan ve barut kokulari arasinda 3,5 gun ac bi-ilac pansiyon tatil mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Shambala güzeldi sanki bu dediğin bungalow olayı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bozcaadaya gelin gelin la, otel de var kirpiye götürelim sizi sahilde sucuk ekmek keyfi de yapılabilir yada tuncel kurtizin zeytin bağı var ayvalık tarafında bir de çeşmeli konak var eski ayvalıkda o da tepede kalıyor her ikisini de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 CaNNi said: bungolov için de git dip karpaza. mis gibi. karpaz 2. günden sonra sıkar. Kelebek vadisini ve çevresini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 nereye sıkar be. Biz 2 çift gittik 4-5 gün takıldık mangal falan. Gündüz mis gibi deniz. Fiyatlar da uygun. Çift olarak giden sıkılmaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ağvaya gitme sakinlik uğramıyomuş oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ekimde denize girilecek bir yer var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kaz dağları olimposta çok kalabalık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Aynen Zeus mekanı Arese bırakmış ailecek tatile gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 riglous said: Ekimde denize girilecek bir yer var mı ki? Bütün güney şeridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 CaNNi said: nereye sıkar be. Biz 2 çift gittik 4-5 gün takıldık mangal falan. Gündüz mis gibi deniz. Fiyatlar da uygun. Çift olarak giden sıkılmaz orda. biz 3 çift gitmiştik o yüzden herhalde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Hakkari şendinli sakindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 olm ben de biyerlere gitmek istiom ama hic param yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 beni de yaniniza alsaniza karin tokluguna java html yazarim. network configrasyonu yaprim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 iskenderun arsuza gel ucuza tatil yaparsın denize de girersin fena da değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 senko said: olm ben de biyerlere gitmek istiom ama hic param yok :( utanmadin dimi su cümleyi yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 adam topiğe ikinci bi mesaj atmamış, ayarlamış bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar