nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 neyse,80 senelik faşist diktatorya ve mevcut statüko yıkılıp altın bir nesil gelecek bunun arkasından,gecmıs karanlık donemleri aglayarak hatırlayacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hem siz nerden anlayacaksınız lan cahiller,stratejik derinlik bunlar hep,2023 vizyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 stratejik derinlikte boguluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Gallant said: Biz bu suriyelileri niye aliyoruz yahu, sepetleyelim gitsin. çünkü müslüman dünyasının gıralı olucaz inşallah maşallah geçen gün de adını ilk defa duyduğum müslüman ülkenin insanlarına yardım götürmüşüz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 emperyalizmin ve siyonizmin besledigi holiwod sineması esed e karşı olan fsa ye karşı karapropaganda yapmak icin böyle dizilere bu tarz karakterler yerlestirdi.benim milletim bunu yemez,kanmayın bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bütün bu araplar falan bizim onların kralıymışız triplerine girmemize ne kadar gülüyorlardır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 pardon harita yanlıs,suriye de olacaktı,cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 "Turkish Pride World Wide" ahah fak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 KidLazer said: türkiyede yaşarsam bi izmirde yaşarım diyodum artık ondan da vazgeçtim. o güzelim şehre o medeni insanlara musallat edilen kitleye bak. ayrıca suriyeliler için açılan kamplarda adamlar ortalığı yakıp yıkıyor nedir bunun açıklaması? hazır kampa almışsın dök üstüne benzini yak gitsin bulmuş da kaymaklısını arıyo anasını satiyim adamlara yatacak yer veriyosun polis yaralıyor polisi sevdiğimden değil ama yok ebesinin ali sami alkış yani Gel gene yaşa izmirde:) bak ben dogudugumdan beri buradayım bir 30 sene ediyor. 30 senede,hadi mantıklı hatırladıgım bir 20 sene diyelim:) 20 senede izmirde "yok kürtler geldi,yok dogudan çok göç aldı,yok çok çingen var,yok uyuşturucunun en fazla kullanıldıgı şehir,yok bilmemne vs.." izmirde ben bunları 20 senedir duyuyorum. Geçen senede izmirde bir sürü libyalı vardı.özel hastahaneleri işgal,bizide ishal ettiler resmen ama izmir halkı tepkiyi koyuyor ! belki haberlere falanda yansımıştır bilmiyorum ama " çiglide başı açık diye karı kıza sarkan bir kaç libyalıyı hastahanelik ettiler" .başka şehirlerde tepkiyi yada tekmeyi koymaya halkın götü pek yemiyor. kısacası sen bakma izmir için söylenenlere.20 senedir paso bir şey söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Redeagle said: Bütün bu araplar falan bizim onların kralıymışız triplerine girmemize ne kadar gülüyorlardır kim bilir. Yok ya gayet seviyor ortadoğulu halk RTE'yi, böyle atarlı atarlı din kardeşlerimiz diyor ya hepsi "islam aleminin kurtarıcısı" tribine giriyorlar. Geçen sene 5-6 tane suriyeli doktora vs. öğrencisiyle konuşma şansım oldu, adamlar baya baya takip ediyordu RTE'nin her hareketini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Aynı arap kardeşler her toplandığında Türkler işimize karışmasın diye basın açıklaması yapıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 göçmenleri oy kullanabilceğini düşünenlerin olduğu bir ülkedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 EVIL_DeaD said: göçmenleri oy kullanabilceğini düşünenlerin olduğu bir ülkedeyiz vatandaşlık verirler çokmu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 EVIL_DeaD said: göçmenleri oy kullanabilceğini düşünenlerin olduğu bir ülkedeyiz Daha cok okudugunu anlamayanlarin oldugu bir ulke diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 EVIL_DeaD said: göçmenleri oy kullanabilceğini düşünenlerin olduğu bir ülkedeyiz Ben ce sen bu ülkede yaşamıyorsun ve neler olabileceği hakkında en ufak bir fikrin bile yok BUrası türkiye herşey her an olabilir olabilitesi en yüksek ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 vatandaşlık ve oy kullanma hakkı elde edince gene yazın buraya arkadaşlar. hamdolsun bugun de şeriat gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Elin Suriyelisinin İzmir'e yerleştirilmesini konuşmak için şu an sahip olduklarından(bakanların giremediği gettolar, özgür suriye terörist grubu ofisleri) daha fazla bir şey vermemize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 EVIL_DeaD said: göçmenleri oy kullanabilceğini düşünenlerin olduğu bir ülkedeyiz ölülerin oy kullandığına inanıyosun da göçmenlerin kullanamayacağına niye inanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar