Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelen gocmenleri Gavur Izmir'e musallat etmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

KidLazer said:

türkiyede yaşarsam bi izmirde yaşarım diyodum artık ondan da vazgeçtim. o güzelim şehre o medeni insanlara musallat edilen kitleye bak.

ayrıca suriyeliler için açılan kamplarda adamlar ortalığı yakıp yıkıyor nedir bunun açıklaması? hazır kampa almışsın dök üstüne benzini yak gitsin bulmuş da kaymaklısını arıyo anasını satiyim adamlara yatacak yer veriyosun polis yaralıyor polisi sevdiğimden değil ama yok ebesinin ali sami alkış yani

Gel gene yaşa izmirde:) bak ben dogudugumdan beri buradayım bir 30 sene ediyor. 30 senede,hadi mantıklı hatırladıgım bir 20 sene diyelim:) 20 senede izmirde "yok kürtler geldi,yok dogudan çok göç aldı,yok çok çingen var,yok uyuşturucunun en fazla kullanıldıgı şehir,yok bilmemne vs.." izmirde ben bunları 20 senedir duyuyorum.

Geçen senede izmirde bir sürü libyalı vardı.özel hastahaneleri işgal,bizide ishal ettiler resmen ama izmir halkı tepkiyi koyuyor ! belki haberlere falanda yansımıştır bilmiyorum ama " çiglide başı açık diye karı kıza sarkan bir kaç libyalıyı hastahanelik ettiler" .başka şehirlerde tepkiyi yada tekmeyi koymaya halkın götü pek yemiyor.

kısacası sen bakma izmir için söylenenlere.20 senedir paso bir şey söylüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Bütün bu araplar falan bizim onların kralıymışız triplerine girmemize ne kadar gülüyorlardır kim bilir.

Yok ya gayet seviyor ortadoğulu halk RTE'yi, böyle atarlı atarlı din kardeşlerimiz diyor ya hepsi "islam aleminin kurtarıcısı" tribine giriyorlar.

Geçen sene 5-6 tane suriyeli doktora vs. öğrencisiyle konuşma şansım oldu, adamlar baya baya takip ediyordu RTE'nin her hareketini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...