Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelen gocmenleri Gavur Izmir'e musallat etmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

di said:

sipeyskeyk said:

Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem.

Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz.

Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti.

Abi onu tartışmaya gerek yok da benim dediğim İzmir belediyesi sürünüyor.

Yıllardır çivi çakılmadı İzmir'e. AKP geldi metronuzu çevre yolunuzu ben yapayım haydi köftehorlar dedi rezil etti belediyeyi patır kütür bitirdi gitti.

Belediyenin suçu var mı hayır yok ama özellikle yerel seçimlerde mantık ile oy kullanmak lazım ideoloji ile değil.

En azından 1 dönem AKP alsın istiyorum ki 3-5 hizmet görsün İzmir.

Dostum yanlış düşünüyorsun,
http://www.izmir.bel.tr/default.asp şu ana sayfada üst bannerdaki gösterilen hizmetler bile bir belediye için çok başarılı hizmetlerdir ki hükümetten doğru düzgün destek almayan bir belediye olduğunu düşünürsek çok daha başarılıdır. Vaktin varsa rica edeyim de hepsine bir bak.

http://www.izmir.bel.tr/Details.asp?textID=10149 şu yazıyı da vaktin varsa okumanı tavsiye ederim.

Metroyu hükümet yaptı mı o konuda çok bir bilgim yok açıkçası. Ancak izmirde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama yıllardır çivi çakılmadı demek bu şehir için büyük bir ayıptır.

İzmir belediyesi hakkında çok güzel bir karalama kampanyası var belediyecilik üzerindeki bazı eksiklikleri üzerinden ancak atladığımız bir nokta var, büyükşehir yönetmek öyle düşünüldüğü gibi kolay bir iş değil. İzmirin eleştirilen çoğu noktaları diğer büyükşehirlerde de zaten mevcut. Ayrıca işe ideoloji karıştırmamak gerek belki ancak üzerimde bana gavur diyerekten bana hizmet eden bir belediye olmasındansa beni severek bana hizmet eden bir belediye olmasını çok doğal bir hak olarak tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Ractamainus said:

partiye göre muamele yapıp, başka parti belediyelerine ödenek ayırmayan iktidara, sırf hizmet gelsin diye yerel seçimde oy vermek, özgürlüğünden bihaber olmak demek.

bu tutumun kendisi bile oy vermemek için sebeptir.
iyi de abi diğer taraf da aynı bokun lacivertiyse inat etmek sadece laciverte yarıyor bu durumda

ha diğer taraf %100 dünya görüşümü yansıtıyor olsa tamam diyeceğim. %90'a da okeyim hatta

diğer tarafı bir çözüm olarak sunmadım aslında.

temel sorunu da bu aşamada toplum yaratıyor zaten. bize sunulanı, bir çözümsüzlük olarak çözüm varsayıyoruz. 3. bir opsiyonu düşünmediğimiz sürece de, bu çözümsüzlük devam edecek.

ayrıca konu derecelendirmeye gittiğinde, demokrasinin araçlarını kontrolsüz bir güce çevirip, bu gücü kullanarak iktidarda kalmaya çalışan herhangi bir siyasi erke daha düşük puan verirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

o 80kyı kim sallıyor bilmiyorum ama suriye sınırından son 3 ayda 600k kişi giriş yapmış türkiye'te 400ü şu an antakya'nın ebesini belledi şu durum aynen yaşanıyor antakya civarlarında git gidede yayılıyor

günde 20-30 helikopter geçiyor akşam üzeri neler oluyor bitiyor bilmiyorum pek geçen hatta balkondan bakar caddeden 3 tane tank geçti şaşırdım baya heaueh

Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar iyi niyetlisiniz ya ,suriyeli göçmenleri yerel secimler ile bağdaştırmışsınız .

Hala anlamadınızmı adam paralı askerlerden oluşan kendi ordusunu kuruyor ,neden izmir sorusuna gelince sizce bu herifler cumhuriyeti ortadan kaldırmak için son vuruşu yaptıklarında ilk ayağa kalkacak il hangi il
Sosyal ağlarda paylaş

deady said:

Ne kadar iyi niyetlisiniz ya ,suriyeli göçmenleri yerel secimler ile bağdaştırmışsınız .

Hala anlamadınızmı adam paralı askerlerden oluşan kendi ordusunu kuruyor ,neden izmir sorusuna gelince sizce bu herifler cumhuriyeti ortadan kaldırmak için son vuruşu yaptıklarında ilk ayağa kalkacak il hangi il

bunlar cumhuriyete son vuruşu yapacaklarsa falan, kapatalım cumhuriyeti gidelim daha iyi,...
Sosyal ağlarda paylaş

deady said:

gayseri
moderin haçlıları bile kovaladılar

Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede yaşarsam bi izmirde yaşarım diyodum artık ondan da vazgeçtim. o güzelim şehre o medeni insanlara musallat edilen kitleye bak.

ayrıca suriyeliler için açılan kamplarda adamlar ortalığı yakıp yıkıyor nedir bunun açıklaması? hazır kampa almışsın dök üstüne benzini yak gitsin bulmuş da kaymaklısını arıyo anasını satiyim adamlara yatacak yer veriyosun polis yaralıyor polisi sevdiğimden değil ama yok ebesinin ali sami alkış yani
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

türkiyede yaşarsam bi izmirde yaşarım diyodum artık ondan da vazgeçtim. o güzelim şehre o medeni insanlara musallat edilen kitleye bak.

ayrıca suriyeliler için açılan kamplarda adamlar ortalığı yakıp yıkıyor nedir bunun açıklaması? hazır kampa almışsın dök üstüne benzini yak gitsin bulmuş da kaymaklısını arıyo anasını satiyim adamlara yatacak yer veriyosun polis yaralıyor polisi sevdiğimden değil ama yok ebesinin ali sami alkış yani

güzelyalının bir bölümünü karabağlara baglayıp oy bölen

ki aradaki mesafe avcılar-besiktas kadar falan bi yer nerdeyse

bayraklı ksk bölüp almaya calısan iktidar

zamanında eminönünü de fatihle birleştirip almıslardı sdkhgşaljsdjlk

FAŞİST İZMİRLİLER SAVAŞTAN KAÇAN İNSANLARI ISTEMIYORLAR ÜHÜHÜHÜHÜÜH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...