Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-02_dergi012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ARE YOU PLEYIR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 cl de uefa ya bile kalamazdı sevinin Star niye vermedi bu macı. Ntv dsmart ı da mı satın aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 salı günleri star veya ntvsporda çarşamba günleri dsmart ta maçlar öyle anlaşmışlar sanırım. umarım grup maçlarıda böyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kactan satmıslar ki reklamlardan daha cok kazanırlardı gs maclarında kullanmıs fener balları zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Beyler Kaka'nın parasını vermişsiniz, teşekkür ederiz :P Şaka bir yana ben pek beklemiyordum bu sonucu. Maçı izlemedim, dün tez jürimde sonrasında da akşam stres atmak için dışarıdaydım ama Fener eler diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Esnaf said: salı günleri star veya ntvsporda çarşamba günleri dsmart ta maçlar öyle anlaşmışlar sanırım. umarım grup maçlarıda böyle olmaz grup maçları da bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Rewendor said: Beyler Kaka'nın parasını vermişsiniz, teşekkür ederiz :P Şaka bir yana ben pek beklemiyordum bu sonucu. Maçı izlemedim, dün tez jürimde sonrasında da akşam stres atmak için dışarıdaydım ama Fener eler diyordum. eleyebilecek pozisyonlar yakaladık aslında ama kişisel beceri,uzaktan şutlar vs attığımız gol zaten duran top,takımın hiç taktiği disiplini vs yok gibi oynuyor,izleyen hiçbir şey anlamamıştır zaten maçtan.bu oyunla bizim dengimiz uefa zaten şansız bir kurayla tekrar rezil olabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aykut topun canı falan diyor da son yarım saat bildiğin kazmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 zicodan sonra alex td olsa fener daha basarılı olurdu bu zamana kadar zicodan sonrası fener için ziyan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oldun said: zicodan sonra alex td olsa fener daha basarılı olurdu bu zamana kadar zicodan sonrası fener için ziyan oldu zico durucaktı fenerde şöyle 3-4 sene boyunca bak fener ne hale gelirdi adam gerçekten teknik direktördü neden yoladılar anlamadım. al aykutu at çöpe berbat bir teknik adam. azizle nasıl bir bağları varsa bu sene fenerden hiç bir mok olmaz. Derbide gs ı yenerler alsana şampiyon fener göz boyama sdfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Zico FB'nin başında kalıp da o takımı bir yoğursaydı bambaşka bir FB izlenirdi. Adam resmen fark yaratmıştı. İşin garibi daha sonra Zico da kayboldu, garip garip ülkelere falan gitti Avrupa arenasından silindi. Şimdi özeti izledim youtube'dan, neler neler kaçırmış fener, benim içim acıdı resmen. FB'li olsam heralde saçı başı yolmaktan kel kalmıştım. Spartak'ın golü tamamen kalecinin hatalı çıkışı kaynaklı. Volkan olsa o golü yemezdi. Bunun dışında Selçuk hem golde hem de sonrasındaki 2 pozisyonda öyle hatalar yaptı ki resmen maçı satmış diyecektim neredeyse. Stoch da maç genelinde nasıldı bilmiyordum ama özete bakarsak çok pozisyon harcamış. İkinci yarı Topuz ve Topal bayağı kale zorlamışlar, Topal'ın şut girse güzel olurmuş. 2. yarı o kadar yüklenen fenerin ikiyi bulamaması da biraz şanssızlık, biraz kazmalık, biraz da takım dengesizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Zico torununu gormeye gidicem diyince baskandan red yetmisti sanirim onun akabetinde bi patlak vermisti ve daha oncesinde brezilyalilari kolluyor diye bi gerginlik vardi o yuzden gonderildi ama keske kalsaydi adam ZICO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Hiçbirşeye yanmam şöyle bir maçta bile kendi defansı önünde Ronaldo'ya özenip pozisyon yedirten Selçuğa yanarım, böyle bir adam 10 senedir bu takımda ve her transfer döneminde bir şekilde gözden kaçıp yırtıyor takımda kalıyor Egemen desen o da farklı değil bundan, paso hatalar yapıyor sol taraf kevgir durumda, Serdar Kesimal 3 tane Egemen eder. Özer gitti diye sevindik ama Selçuk, Bekir, Caner, Egemen gibi ruh ikizleri hala aramızdalar Aykut hoca moca değil bence, toplantılarda bile yüzünden okunuyor korkusu yetersizliği. Daum'u kovdurdu kendi geçti zamanında kankası Oğuz da aynı şeyi Lorant'a yapmıştı, sonra nooldu 7-8. bitirdiydik sezonu Oğuz efendiylen, şimdi o Oğuz halen Aykut'u koruyan tek yazar basına göz gezdirirseniz. İyi ki bu sene Digitürk almadım, bu Aykut ve Aziz beraberce gitmeden de almayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Aykut hadi tamam da Aziz daha uzuun yıllar gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 en olmadı içeri girer yine gider, yeter lan 15 yıllık padişahlık höhh Cavcav'a rakip olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bütün balı gs maçlarına harcadınız döversiniz tabi direkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yargıtay sen bizim kocaman umudumuzsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar