samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 boyadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) @Esrk benim bir okul arkadaşım var nihat oda... o ve çocukluk arkadaşım cengiz arkangil Valla onlardan daha iyi çekiyorsun. Mart 22, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Teşekkürler :), şu karlar erisin de çamur geçsin, tekrar çıkıp çekeceğim. Kilitlendim kaldım evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Bravo abi , severek takip ediyoruz. Ben de kendime bir topik açacak oluyorum, sonra pati gömer kaldıramam diyip vazgeçiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Aç topik, ne olabilirki? Herkes gömmez, birileri faydalı bir şeyler söyler elbet :). Bunu dün çektim. Orman by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Ciri'yi bulmaya giderken çekmişsin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 ciri kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 ciristina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 22 dakika önce, dasaaa dedi ki: ciri kim? witcher 3 oyun karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Bunu da ekleyeyim, Orman by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 white walker lar eksik fotoşokla sildin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Kalite güzel ama bence biraz daha komposizyon ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Kompozisyon derken, ne gözüne battı mesela? Ya da sen ne değiştirirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) Bende koyayım bir iki. A Fresh Start by Necati Özsırkıntı, on Flickr Nisan 20, 2019 grinny tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Bir tane daha ekleyeyim, hala arada kar yağıyor. Orman by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Benim drone ile çektiğim fotoğraflar arşivim : https://www.instagram.com/ekimsrbdk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Flickr hesabımı kapattığımdan diğer fotoğraflar artık gözükmüyor, başka siteye az az yüklüyorum, oradan bağlantı vereceğim artık. Bu fotoğraflar indirilebiliyor mu? Deneyip becerebilen var mı? O siteden olmaması lazım. Yorum serbest https://www.eyeem.com/p/150217124 https://www.eyeem.com/p/150542587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 2 tane dahe ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 mukemmel ya, yerlerini de yazsan daha guzel olmaz mi yoksa adabi bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Yer belirtmek pek huyum değil, ondan yazmıyorum, zaten kalkıp gelmek de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 son resim nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 romanya gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 mavi catili neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 İsveç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 2 tane daha ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar