Esrk Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Bir tane daha ekleyeyim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Bu da dün sabah 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 En son tellere çarpmıştım hem de kalkışta Ayrıca karlı şehir manzaraları da güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Şehirleri bu yüzden sevmiyorum :), her yer kablo, bir de izin almak gerekiyor, burada öyle dert yok. Sadece orman çok büyük, çok fazla değişik bir şey çekemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Bugünden 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 çok küçükler ama ya tadına varamıyoruz hiç:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Esrk, 01.04.2023 07:56 tarihinde dedi ki: Şehirleri bu yüzden sevmiyorum :), her yer kablo, bir de izin almak gerekiyor, burada öyle dert yok. Sadece orman çok büyük, çok fazla değişik bir şey çekemiyorum. Kuş/hayvan/bitki vb detay gözlemciliğine/fotoğrafçılığına vs yönelmeyi düşündün mü? Kuş gerçi hayvan gibi lens yatırımı istiyo ama bitki türleri için o gerekmiyor. Merak ettim o bölgenin biyolojik çeşitliliğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 (düzenlendi) Hocam google earth fotoğraflarını sevmiyorum ben. Kroki çizme açısıyla çekme bence Nisan 9, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 goldbären, 9.04.2023 16:56 tarihinde dedi ki: çok küçükler ama ya tadına varamıyoruz hiç:( Ya bunlarla yarışmalara katılmaya niyetim var ama telefona falan duvar kağıdı yapacaksan telegramdan ya e-posta ile yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Drall, 9.04.2023 17:12 tarihinde dedi ki: Kuş/hayvan/bitki vb detay gözlemciliğine/fotoğrafçılığına vs yönelmeyi düşündün mü? Kuş gerçi hayvan gibi lens yatırımı istiyo ama bitki türleri için o gerekmiyor. Merak ettim o bölgenin biyolojik çeşitliliğini Elimde öyle lensler vardı. 1 yıl denedim ama olmuyor, hayvanlar çok ürkek. Misal o vahşi doğa fotoğrafı diye gördüklerinin %90ı milli parklarda çekiliyor, hayvanlar insanlara alışık. Burada görmüyorsun bile, sadece ayak izleri var. En fazla kuş çektim, o kadar. Bitkiler konusunda pek fikrim yok ama serçe gibi kuştan tut şahine kadar her tip kuş var, ayı, kurt, yaban domuzu, geyik de var ama dediğim gibi çok içerideler. 8 km içinde yürüdüm ormanın, yine de görmedim gözümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Gizli, 9.04.2023 17:29 tarihinde dedi ki: Hocam google earth fotoğraflarını sevmiyorum ben. Kroki çizme açısıyla çekme bence Manzara güzel olursa dediğin gibi çekmeye çalışıyorum, sis/gün batımı vs gibi ama hava şartları hala izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Esrk, 09.04.2023 15:23 tarihinde dedi ki: Ya bunlarla yarışmalara katılmaya niyetim var ama telefona falan duvar kağıdı yapacaksan telegramdan ya e-posta ile yollarım ya hiç değilse 800*450 falan koysan da detayları seçebilsek. son koyduğun 270*480 sanmıyorum bir tık büyütmenin yarışmaya mani olacağını. bu tip vista ne kadar büyükse ruhunu o kadar taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 https://www.skypixel.com/photos/boats-on-frozen-lake?utm_source=copied&utm_medium=PCWeb&utm_campaign=share&sp=0 Buradan daha yüksek çözünürlükte bakabilirsin sanırım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 flickr da olanlari merak ettim simdi gerci bakmisimdir kesin yukledigin zaman da xeske simdi de gorebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Flickr satılınca sildim oradakiler, 1000 taneden fazla fotoğraf vardı, spor, şehir vs. :). Gelmez geri artık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Kış hala bitmedi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Bir tane daha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Bir tane daha ekleyeyim 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Manzara ilgilerini çekmiyor gözleme filan çekmeyi dene 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 bu gidişle yeni bi pati meme doğacak efsaneyi bi hatırlayalım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 dağda bayırda kurda kuşa yem olacan dolaşma fazla karda kışta kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Duygucuk, 6.05.2023 21:50 tarihinde dedi ki: Manzara ilgilerini çekmiyor gözleme filan çekmeyi dene Sorun değil :), beğenmiyorsa kimse bir şey demem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Shadow, 7.05.2023 00:29 tarihinde dedi ki: dağda bayırda kurda kuşa yem olacan dolaşma fazla karda kışta kardeş Evden 1.5 km uzakta ayı izine denk geldim ama etrafım hep böyle, yapacak bir şey yok. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 o gemi ne gemisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Gemi lojistik gemisi değil (üstünde yeterli kapasitede vinç yok), kuru yük degil(kapaklar açılmıyor), yolcu gemisi değil (yeterli can salı yok),onde rampa yok feribotta olmaz. Araştırma gemisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar