souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aykut alex beraber basın toplantısı yapar barışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 saran bu tip şeyleri çok yaptırdı önce de, aziz kendi de yaptırmış olabilir. @loop, tabi ki hoş değil. bundan 2-3 hafta sonra adamın heykeli açılacak. hala gelmiş geçmiş en büyük yabancı fenerbahçe tarihinde. yakında düzelir zaten işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Alex'in akli varsa en kisa surede bir rus ya da arap takimina gidip cebini doldurur bikac yil. Sonra da futbolu birakip cok saglam antrenor vs olur, yasar oyle. Bu sebekliklere, tiyatrolara malzeme olmayacak kadar efendi bi adam cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aykut hocanın çok canı sıkılmış yalnız.. Hiç umurumda değil dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 adamın verdiği röportaja bak ya, hiç umrumda değil dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 işte 4-3-3, işte güzel futbol ve rahat sonuç. tebrikler aykut kocaman. hoca doğru yolda. ha bir de; http://a1208.hizliresim.com/10/t/c8dvw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aziz yıldırım geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ahaha al işte, ayarlamış herşeyi aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 İcralarla boğuşan iki tane sarhoş organize ediyormuş bunları.. Vaay, sonunu iyi bağladı yalnız, çarşamba günkü maçla ilgili konuşmam, aykut kocaman bilir dedi. Fenerbahçenin Alex Fergusonunu olacağı belirginleşti artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 alex gidiyor gibi. böyle de olmasın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 temiz hali kullanıp şakalar yapmak isteyenler için kendim ss aldım http://i49.tinypic.com/fci1lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 arkadaki adam montaj gibi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aziz yıldırım az önce öyle bir konuştuki ben korktum vallah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bir tane normal işiniz olsun be birader. Alex'i böyle terbiyesizliklerle göndereceklerse yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 anons olayi pek olmadi da mactan sonraki aciklamalarinda gayet hakli aziz yildirim. bi an once su tatsizlik cozulur umarim, 2-3 hafta sonra heykel toreni yapilcak olan adamin bu sekilde gitmesi hic hos olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://inciswf.com/mehmettopal.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ahah inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://i.imgur.com/JHAYv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi herseyden uzaktım biri özet gecebilr mi noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 benjani said: http://i.imgur.com/JHAYv.jpgya bunu ben de gördüm de, anlamadım. geçenlerde bi laf çıkmıştı, sözde alex volkan ballı'ya sms atmış, volkan ballı'nın arkadaşı görmüş, o da televizyonda falan söylemişmişmişmiş. fakat volkan ballı bunu hemen sonrasında yalanlamıştı. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Alex i 10 tane Aykut'a değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 miyaw33 said: oyuna giren kız selcuktan daha fazla koşmadıysa bende bişi bilmiyorum. abi maçla ilgili bişey yazmayı düşünmüyorum da görünce yazayım dedim bende pek haz etmesem de selçuk epey koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ve selcuk dun gayet de iyiydi su ezbere yorumlar olduruyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ya bir saate yakın maraton izledim göstermediler şu koşu istatistikleri, pas istatistiklerini falan. var mı ligtv'nin sitesinde vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Krali var. 1 gun sonra dusuyor macin herseyi. http://tr.matchstudy.com/TSL2012-13/TSLe.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar