Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor | 25.08.2012 @21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

G.antep diyorum ben. geçen hafta izledim maçlarını inanılmaz şanssızlardı; 3-4 tane falan net pozisyon 1 tane direkten dönen şut...
kadro zaten iyiydi, bir de ibricic'i eklediler zaten geçen hafta takımın en iyisiydi. fener de alex aykut tartışmalarıyla giriyor haftaya, orta sahada hala sıkıntı sürüyor, antep galibiyeti bence süpriz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Banko Alex ilk 11 de çıkar. Aykut hep bir cesaret ediyor , kesiyor Alex'i sonrasında hüsranla sonuçlanınca da tekrar sahaya sürüyor.

Bu kadar şamatadan ve Alex'in ağır atarından sonra Aykut onu kesemez. Ve bu sebeple de kendi aralarında Aykut-Alex tartışması olmaz bu hafta.

Alex de geleneği sürdürür. Anadolu takımlarına leblebi gibi attığı golleri atar. Yine büyük Alex olarak devam eder. Olan gene 3-5 ay sonra kovulacak Aykut'a olur.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Banko Alex ilk 11 de çıkar. Aykut hep bir cesaret ediyor , kesiyor Alex'i sonrasında hüsranla sonuçlanınca da tekrar sahaya sürüyor.

Bu kadar şamatadan ve Alex'in ağır atarından sonra Aykut onu kesemez. Ve bu sebeple de kendi aralarında Aykut-Alex tartışması olmaz bu hafta.

Alex de geleneği sürdürür. Anadolu takımlarına leblebi gibi attığı golleri atar. Yine büyük Alex olarak devam eder. Olan gene 3-5 ay sonra kovulacak Aykut'a olur.

aykut bundan öcne alexi kadro dışı bıraktıgında yine fena tepi görmüş , lakin alex dönüşünde canavarlaşmış , inanılmaz oynamıştı hatırlatırım .

bu seferki mevzu daha derin , daha üzücü , ama elbet çözülebilir , elbet atlatılabilir , belkide bi önceki sfer olduğu gibi alex daha hırslı daha güçlü geri dönebilir .

her halükarda bol keseden sallamamak lazım .
Sosyal ağlarda paylaş

fabulosoguy said:

tonlarca kanat alındığı halde stoch oynamıyor solda caner sağda topuz başlıyor fener maçlara.

korkudan ne hale getirdi koca feneri her önemli maçta bıktım artık defansif adamla takımı doldurmasından.çok meraklısıysan defansif oynamanın toplasaydın zenci dmc'leri takıma da kafan rahat olurdu.bi tane de pivot golcü,yunanistan gibi oynasaydık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...