Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abi ilk açıdan izleyince herkese penaltı gozukuyordu ztn

farklı açılardan 100 tekrar izledikten sonra aa penaltı değil hırsız burak kötü hakem demesi çok kolay

profesyonelce kazanılmış bi penaltı.adam yedirdi herkese sdfs

ben olayı tartışmıyorum. ben başkanın açıklamasındayım. GS başkanısın, herhalde çalardım diceksin. Sırf Aysal için demiyorum zaten. Genel olarak o kadar saçma ve boş konuşuyorlar ki. Amaç gündemde kalmak, konuşunca kendilerini güçlü sanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

fernandes > all yanlız su ligde kazara fenerde cimbomda olsa her mac 10 saarı göstertir gecen sene fenerde olsa gol asist kralı olurdu heralde

Ağlara giden ama ofsayt olan pozisyonda Fernandes'in topu alışı, stoperin üstüne doğru sürüğü, stoperin lokmayı yutması ve Fernandes'in kaleci ile stoper arasından topu tereyağından kıl çeker gibi çekişi.

Şöyle güzel gollerin ofside olmasına daha çok üzülüyorum ben, gol olsa, yıllarca videosu paylaşılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bırakın bıdıbıdıyı. Kaçınız da diyor ki, müdahale var ama dışarıda. Eğer müdahale olduğunu kabul ediyorsanız, adamın ayağı dışarıda ama vücudu içeride. Zaten o hızla saliselik şeyler bunlar. Geçin artık bırakın ağlamayı. Burak da hırsızlık falan yapmadı. Milletin gündemine bu kadar sarılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ulan bırakın bıdıbıdıyı. Kaçınız da diyor ki, müdahale var ama dışarıda. Eğer müdahale olduğunu kabul ediyorsanız, adamın ayağı dışarıda ama vücudu içeride. Zaten o hızla saliselik şeyler bunlar. Geçin artık bırakın ağlamayı. Burak da hırsızlık falan yapmadı. Milletin gündemine bu kadar sarılmayın.

hakkaten penaltıyı mı savunuyorsun ?

adam dısarda mudahale olup olmadıgı bile belli degil.

Besiktas en kotu gununde bile galatasaraya inönüde sahayı dar etti, yeni bir Arif erdem geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...