Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Nesini savunuyorsunuz anlamadım, şerefsiz bir penaltıyla gol attınız işte tamam bare üste çıkmaya çalışmayın.

Pektemek örneğinini adam sakatlanıp dışarı çıkartıldığında kaç dakika oyuna giremedi 10 kişi oynadık diye verdim. Hani güya her sakatlık numara ya...

Her sakatlık numara demedik, beşiktaş her fırsatta kendini yere atıp vakit çalmaya çalıştı dedik. Çok şerefli ya, ondan heralde :)

Yoksa gerçekten sakatlanan varsa arada vardır. E bunda da yapacak bişey yok zaten, futbolun doğası gereği arada bir adam sakatlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Liebe said:

ben bişeyi çok merak ediyorum, penaltı olmadan 1 dk. önce batuhanın semihten topu alıp kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda ne vardı ben anlamadım ligtv tekrarını göstermedi hiç?

düdükten once oyunu baslattı diye durdurdu galba.

O pozisyonu göremedik sonra, hemen sonrasında penaltı gol falan gelince arada kaynadı unutuldu. Bi ara tekrar falan izlemek lazım. Hatta ben penaltı falan derken unutmuşum bile o olayı şimdi okuyunca hatırladım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi saniyeleri gectim, salise farklarla cekilen fotograflarda farklılıklar oluyor. boyle fotografla mudahale olup olmadıgını anlayamazsınız. adam gibi video olması lazım cok net.

bence mudahale var ama penaltı degil. zaten dısarda olmus pozisyon yani. mudahale olup olmadıgını tartısmaya gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

toggie said:

Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben?

Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz.

Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim..

bu da sağlam kapak olmuş arkalarda kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

HakkiYendi said:

gellidus said:

toggie said:

Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz.

Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim..

bu da sağlam kapak olmuş arkalarda kalmasın

ahaha
her sayfada alıntılayın bunu, gorsun herkes nasıl kapak yedigimi.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

toggie said:

mass crit
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

buda penaltıysa artık senede 1000 tane böyle penaltı çalınmalı

Burak'ın penaltısı ne kadar yalansa o pozisyon da o kadar penaltı, işinize geldiği gibi yorumlamayın pozisyonları :)

Hakem onu düşünerek mi yalan penaltı verdi ne yaptı bi fikrim yok, bi ihtimal olarak belirttim.

Ama saçmalık oldu o son penaltı. BJK maçı kesinlikle haketmiyordu, ama puanı böyle almayı ben sindiremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...