Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Liebe said: maç sonu X 1-1 skoru bilememişim bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Darksun said: Nesini savunuyorsunuz anlamadım, şerefsiz bir penaltıyla gol attınız işte tamam bare üste çıkmaya çalışmayın. Pektemek örneğinini adam sakatlanıp dışarı çıkartıldığında kaç dakika oyuna giremedi 10 kişi oynadık diye verdim. Hani güya her sakatlık numara ya... Her sakatlık numara demedik, beşiktaş her fırsatta kendini yere atıp vakit çalmaya çalıştı dedik. Çok şerefli ya, ondan heralde :) Yoksa gerçekten sakatlanan varsa arada vardır. E bunda da yapacak bişey yok zaten, futbolun doğası gereği arada bir adam sakatlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ne penaltı ne kaybettiğimiz 2 puan önemli değil. Pektemek gitti. Çok önemli bir oyuncuydu bizim için. Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Zegna said: Liebe said: ben bişeyi çok merak ediyorum, penaltı olmadan 1 dk. önce batuhanın semihten topu alıp kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda ne vardı ben anlamadım ligtv tekrarını göstermedi hiç? düdükten once oyunu baslattı diye durdurdu galba. O pozisyonu göremedik sonra, hemen sonrasında penaltı gol falan gelince arada kaynadı unutuldu. Bi ara tekrar falan izlemek lazım. Hatta ben penaltı falan derken unutmuşum bile o olayı şimdi okuyunca hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 O pozisyonun başlangıcında gereksiz bir faul çaldı. Ama düdük duyulmadı, batuhan bastırıp aldığında çalmadı faulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Birde şimdi baktım müdahale var diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi saniyeleri gectim, salise farklarla cekilen fotograflarda farklılıklar oluyor. boyle fotografla mudahale olup olmadıgını anlayamazsınız. adam gibi video olması lazım cok net. bence mudahale var ama penaltı degil. zaten dısarda olmus pozisyon yani. mudahale olup olmadıgını tartısmaya gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ya toggie lütfen burak nasıl düşüyor bir düşün. Resmen atıyor adam kendini çok açık. Dün kalabalık yerde izledim maçı, etrafımda bir tek kişi penaltı demedi gsliler de vardı. Gole sevinmeyenler de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben ne demisim ki sen bana bu cevabı verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Pozisyonda müdahale yok. Muhtemelen birkaç dakika önce Hilbert'in açık eline vermediği penaltının etkisinde kalarak verdi o pozisyonu hakem. Yine de sinmedi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Tenekeadam said: ya toggie lütfen burak nasıl düşüyor bir düşün. Resmen atıyor adam kendini çok açık. Dün kalabalık yerde izledim maçı, etrafımda bir tek kişi penaltı demedi gsliler de vardı. Gole sevinmeyenler de oldu. ADAMIN GOL DEĞİL DEDİ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bence Burak'ın pozisyonu penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gellidus said: toggie said: Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben? Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz. Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim.. bu da sağlam kapak olmuş arkalarda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hilbertin pozisyonunda el bitişik olsada hilbert belki refleks belki bilerek topa vuruyor.yani top gelip çarpmıyor.adam resmen omuz atar gibi kol atıyor topa burakın penaltı bariz yalan.da hilbertin penaltı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hilbert net penaltı orada. https://p.twimg.com/A1TKeo_CIAA2ygH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 top resmen omzuna sürtüp geçiyor şu koyduğunuz fotoya bak sdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 HakkiYendi said: gellidus said: toggie said: Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben? Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz. Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim.. bu da sağlam kapak olmuş arkalarda kalmasın ahaha her sayfada alıntılayın bunu, gorsun herkes nasıl kapak yedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gellidus said: toggie said: Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben? Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz. Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim.. mass crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Liebe said: top resmen omzuna sürtüp geçiyor şu koyduğunuz fotoya bak sdsdfsd Top yön değiştirdi orada, kol açıkta, penaltı o. Dediğim gibi yan hakem muhtemelen hatalı kararını telafi etmek için Burak'a yalan penaltı verdi sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 buda penaltıysa artık senede 1000 tane böyle penaltı çalınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi o penaltıda anlamadıgınız şey hilbertin topa hamle yapması oldugu gibi dursa çarpma olucak.ama işte videosunda daha net anlaışılıyor.hilbert topa koluyla hamle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ayrıca penaltı olsa bile o şekilde bir düşünceyle haksız penaltı verecek hakem varsa süzme salaktır. hakem olarak 2 tane büyük hata yapmış oluyor birbirini amorti etmiş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Llama said: buda penaltıysa artık senede 1000 tane böyle penaltı çalınmalı Burak'ın penaltısı ne kadar yalansa o pozisyon da o kadar penaltı, işinize geldiği gibi yorumlamayın pozisyonları :) Hakem onu düşünerek mi yalan penaltı verdi ne yaptı bi fikrim yok, bi ihtimal olarak belirttim. Ama saçmalık oldu o son penaltı. BJK maçı kesinlikle haketmiyordu, ama puanı böyle almayı ben sindiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben böyle posisyonlarda bişey demiyorum ki... yedire bilene helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bu gs taraftarı ne ara fenerlilerden bile itici oldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar