Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

souldarkorn said:

applev0dka said:

souldarkorn said:

kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular.

Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen.

BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın.

Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk.

bunu okuyan biri de sancakki gs golleri süper ultra organze ataklardi ahaha ona buna carpti önunde kaldi gol oldu ya bir git hava al gel at gözluklerni cıkart

Ben GS iyi oynadı mı diyorum. Okuduğunu iyi anla. Attığı 3 golün ikisinin pasını GS defansı vermiş bir tane de kendi kalesine atmış.Asıl sen gerçekçi ol. 3-2 öndeyken yerden kalkmayan oyuncuların yanı sıra hakeme su içir diye yalvaran topçular var. Maksat zaman geçsin biz top oynayamıyoruz hesabı.

geçen seneki galatasaray ???

ne cabuk unuttnz ebue nin yerde 35 takla atmasni 0-0 a yatmak icin kıvranmasini, benm izledgm macta veli ve olcayin asistleri vardi ? sen yanls kanal izledn sanrm ligtv 77 de

Ya tamam BJK süper oynadı asdfggasdfg. Defanstan hediye gelen pasları 2 metre önündeki adama yuvarladı asistt oldu. Sen böyle mutlu ol tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Mustafanın caprazlar kopmus,5-6 ay demiştim ama hazırlıgıda dusunursek bu sezonu kapatır arkadaslar.

adam ne zaman parlamaya başlasa, ne zaman birşeyler yapmaya başlasa min 6 aylık sakatlık dönemine giriyor. Gençlerbirliği'nde iki kere yaşadı, geçen yıl tam olmasa da yaşadı ve bu yılda es geçmedi. Kronikleşecek sakatlık adamın futbol hayatı bitecek bu gidişle, çok yazık ya
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Ya vaperon allasen bişi demiom tamam. 90 dk ezdiniz bizi ibre hakem hakkınızı yedi.

Troll modu kaparsak, penaltı felan değil pozisyon bariz. Burak atmış hakem de yemiş. Bilerek bilmeyerek bilemicez.

Ama beşiktaşın oyunu oyun değil bizim defans da defans değildi bu maç. Hakan baltayı bulsam baltayı eklerim kafasına. sdf

Hehehe, maç aslına bakarsan çok çok iyi oynandı. Çok da temiz oynandı Burak'ı es geçersek. Sizin defans da bizim defans da harikalar yarattı. İlk dakika içinde bir pozisyon var ki akıllara zarar. Ama derbi işte.

Gözden kaçmasın, Olcay biraz daha takıma ısınsın, baya iyi işler yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

üstad Pınar ablaya diyor ki ;

birinci yarı oynanan oyundan memnunum, ikinci yarıdan değil

peki üstad ben mi çıkarttım meloyu, on milyon ero para verdirdiğin işe yaramaz bir adamı oynatmak için

peki üstad ben mi soktum oyuna , 60. dakikada oyuna girip 70. dakikada topa bile koşmayan, senelerdir bilinmeyen bir torpil ile Galatasaray forması giyen yılmaz aydını

peki üstad ben mi çıkarttım gol lazımken Elmander, sabahada tuttum hiç lüzumu olmayan çolak emreyi, daha geçen hafta alakasız yerde faul yapıp gol yedirdi, bugün dakka 96 'da yine kaleyi kabak gibi gören bir yerde yine gereksiz ve luzumsüz bir faul yaptı, onlarca sayfa yazdım buraya, bu çolak emreden adam olmaz, ne topa girmeyi biliyor ne pres yapmayı, ne rakibe basmayı ne rakip bozmayı, tek bildiği halı saha topçusu gibi şov yapmak

şimdi soruyorum sana üstad;

geçen sezon ortasından beri sürekli düşüşte olan Eboue 'nin Beşiktaş gibi bir takım karşısında bile nasıl makarna kevgirine döndüğünü de gördün mü ?

urfalının ne zamandır kaçak güreştiğini, sürekli pasifize olduğunu , sorumluluktan kaçtığını ve saha içerisinde umarsız olduğunu gördün mü ?

bu abratmattan Galatasaray'a fayda gelmeyeceğini gördün mü ? adam onlarca orta yaptı, bir tane Selçuk gibi top atamadı, yazık verilen onlarca milyona...

sevgili üstad, bu takımın çok çok ciddi duran top sıkıntısı olduğunu gördün mü ? herhangi bir noktadan duran top kullanan rakip karşısında defansın düştüğü acziyeti gördün mü ? ve çok büyük üstad, bu takıma ne zaman duran top kullanmayı, duran toplar direkt olarak ceza sahasına oynamayı öğreteceksin çok merak ediyorum, yakın bir tarihte var mı böyle bir planın ?

balta Hakan ve çolak Emre ile kurduğun sol kanat köprüsünden şampiyonlar liginde bizimle ne fanteziler yapabilirler farkında mısın sen , yoksa merakanı gidermek için grup maçlarını mı bekliyorsun ?

Ünal abi,

Çilek diye heveslendirdin milleti, hıyar bile alamadın yerine. Dua et sen Umut Bulut'a hayatının performansını sergiliyor, bugün nerdeyse hayalarıyla bile gol atacaktı, olmadı kıçıyla denedi ve attı, yat kalk dua et bu adama, yoksa takım ileri uçta can çekişiyor gören yok
burada günlerce söyledik, Elmander geçen sezon çok faydalı bir adamdı, ama artık değil, artık Galatasaray basamak atladı, pozisyon değiştirdi, bu adam artık vasat oldu, yetersiz kalıyor, buna hala göremiyor musun , yoksa hala çilek almak için birinin şampanyayı patlatmasını mı bekliyorsun ?

bir lafımda Beşiktaş seyircisine, bugüne kadar futbol bilgisi ile taraflı tarafsız herkesin takdiri alan taraftarlar, hakemle bile yeri geldiğinde kafa yapan taraftar, Batuhan'ın kolpadan kendini yere attığı pozisyonda Galatasaray 'ın topu taca atmamasına neden tepki verdiniz ? çok mu hoşlandınız ikinci yarı yerden kalkmayan fedakar topçularınızı alkışlamaya, onlarca yanlış faul düdüğü çalan sklandal hakeme neden sadece yanlış verdiği penaltıda tepki gösterdiniz, üstelik de penaltıyı yardımcı hakem verdirdiği halde, yanlış yaptınız, taraftarlık yapacaksanız eğer takımınızı sahada erkek gibi ayakta durarak oyun oynaması için motive edin, destek verin, önce geçince her gördüğü yeşilde yere yatması ve yattığı yerden kalkmaması için değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...