Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 insan öldürüp adam gibi talpelerini dile getirmeyen bir örgütün neresini makul görücem allaersen. gecmisi seveplerini gec. hakkarininde hali belli. daha 1 ay on semdinli olayları ilkc ıktığında acıklama yaptılar, "türkiyeye kendi sehirlerini bombalarıcaz" diye. sehir merkezlerini elde tutup bombalattırsan orduya birleşmiş millletler gelir, bir suriye bir libyada türkiyede yasanır işte. amac cok acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bu iş fanatiklik olmuş artık Fenerbahçeyi real madrid karşısında yeneceğini inanmak gibi birşey arada kaza eseri yener sede ahanda bak sene 1990 da şöyle böyle yaptık demek gibi birşey bu Evet hakkari elden çıktı hatta pkk ankaranın yanına varmış dikmiş bayraklarını ve istersek alırız diye mesaj yollamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Niccolo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 fizban said: bonzi'nin fake'i de bonzi'dir. mute atarak ne yapmaya çalışıyorsun ki amacın ne yani? gayet forum kurallarına uygun davranıyorum. bu yaptığının nedeni ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kimsin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 iki tane kıçı kırık teröristi ne tartışmışsınız ya la. bu avrupa birliği kuralları olmasa o dağlarda onları sever atar asker ama bu adamlar gündüz bakkal, imam gece terörist ondan sonra vurunca "aaabi biz vatandaşız yeeeaaaa" ağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bu ülkenin sınırından gizlice giren terörist/kaçakçılara müdahale yapıldığı vakit bile "onlar sınır ticareti yapan vatandaşlarımız T_T" denile denile askerin müdahale gücünü 0'a düşürdüler. Sonra "askeri gücün yetemediği açık peh peh" geyiği yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 16 sayfa okumadim ama hakkaride benim bildigim tarihte gorulmemis bi olay yasaniyor. olayin kimyasi degisiyo bu is uzarsa. pkk neredeyse cephe savasi yapiyormus semdinlide. bi cok yere asker giremiyomus, zaten basin yasagi kondu. oraya atanan general istifa etti. olaylar cok karisik kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 apachi skorsky falan yok mu tatatatata havadan kafalarına sıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 umut sarıkayanın karikatürünü koyana ödül veriyolarmış ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sanirim sivil yerlesim birimleri ya, ben ona veriyorum. ama tahmin yurutuyorum bisi okudugumdan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Uzarsa sıkıntı. Ya da bilgi sızarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 böyle bi durum varsa ordu çok feci temizlik yapıyor ve basına sızdırmamak için elinden geleni de yapıyor olabilir devlet. aksi halde medyaya sızarsa ortadoğu vaziyetini almasından korkuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 durum lehimize olsa saklamazdı akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ne kadar aleyhimize olabilir ki? En kötü yakar yıkar ordu, önüne geleni tutuklar ya da temizler kırar yine direnci. Düzenli ordu vs. yerleşim yeri yani. Çok uzun sürmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 More than 300.000 troops, out of Turkey’s 800.000 armed forces -- NATO’s second most numerous army -- are stationed in Kurdistan, in the eastern part of Turkey. It is at an annual cost of some 8 billion dollars that some kind of order prevails in Kurdistan. PKK fighters can no longer simply walk into villages to get food and clothes and organise political meetings. But contrary to what the army claims, the “terrorist” or “separatist” organisation, the words officially used to qualify the PKK, is far from being decimated. Recent serious incidents, which have included the ambush of a military patrol near Yuksekova, where 15 soldiers and two officers died, have proved that the PKK is still active throughout the region. With mines killing soldiers and village guards across the breadth and length of the region, a mayor kidnapped near Van, a bus burned near Erzurum, clashes in the Dersim it is clear that the guerilla remains active if elusive, in spite of the extraordinary deployment of military forces. http://www.chris-kutschera.com/A/Hidden%20War.htm Bakin ecnebi amcalar neler diyor Hakkari olaylari hakkinda. Adamlar dogu turkiyeyi kurdistan olarak goruyor. uc vakte kadar da zulum goren kurt halkini ozgurlestirmek kilifiyla bolerler ulkeyi. Ordunun sert mudahalesini bekliyorlar sureci baslatmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 durum lehimize de olsa orada çok sert yanıt gelecektir ordudan dolayısıyla pekte insancıl şeyler yaşanacağını sanmıyorum. her halükarda açıklanmaz böyle bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yakıp yıkma izinleri olsa sıkıntı olmaz ama belki ellettirtmiyorlardır. O zaman uzar işte iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Abi orası Kürdistan ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ne diyor adam? TÜRKİYE'nin doğusu, kürdistan bölgesi. http://galeri3.uludagsozluk.com/145/k%C3%BCrdistan_191646.jpg Böyle yani. Türkiye'nin sınırlarına dahil olduğunu inkar eden yok ki bölgenin. Ama Kürtlerin yaşadığı bölgeye kürdistan deniyor sınırlardan bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 her ne kadar anlam olarak doğru bir önerme olsa da kürdistan teriminin kullanılması beyinlerde yavaş yavaş yerini almaya başladıkça konu terim olmaktan çıkıp bölgenin gerçekten kürdistan olduğunu kabullenmeye kadar götürüyor insanları. öyle kullanmamak en iyisi. gerçek başka politika başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sipeyskeyk said: Ne diyor adam? TÜRKİYE'nin doğusu, kürdistan bölgesi. http://galeri3.uludagsozluk.com/145/k%C3%BCrdistan_191646.jpg Böyle yani. Türkiye'nin sınırlarına dahil olduğunu inkar eden yok ki bölgenin. Ama Kürtlerin yaşadığı bölgeye kürdistan deniyor sınırlardan bağımsız olarak. yok marmara bölgesinde bitiyor kürdistan. tarih bilgisi 0 nüfus dağılımı bilgisi 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 durumun lehimize olmasından kasıt akpnin inananlarının inancını sarsacak kadar pkknın oralarda güçlenmiş olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oraya 1000 yildir kudistan deniyor zaten, cografi olarak ama. gerci osmanlida resmi olarak kullaniliyodu benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 40 yillik dogu Turkiye'yi Kurdistan diye tanimlamalari kulak alistirmak icin. "Kurdistan"'i ozgurlestirecekler cunku, Turkiye'yi bolmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hamsilipilav said: sipeyskeyk said: Ne diyor adam? TÜRKİYE'nin doğusu, kürdistan bölgesi. http://galeri3.uludagsozluk.com/145/k%C3%BCrdistan_191646.jpg Böyle yani. Türkiye'nin sınırlarına dahil olduğunu inkar eden yok ki bölgenin. Ama Kürtlerin yaşadığı bölgeye kürdistan deniyor sınırlardan bağımsız olarak. yok marmara bölgesinde bitiyor kürdistan. tarih bilgisi 0 nüfus dağılımı bilgisi 0 Arkadaşım haritayı ben mi hazırladım. Ben Kürdistan kelimesinin içeriğini anlatmaya çalışıyorum, harita doğrudur yanlıştır bana ne. Daha geniş haritalar bile var hatta lol. Bilinen ilk Kürdistan terimi resmi kaynaklara göre 1000'li 1100' lü yıllara rastlar.[kaynak belirtilmeli] Dönemin Selçuklular hükümdarı çizdirdiği bir haritada Kürdistan ismini kullanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar