Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Edirne'den Izmir'e otobusle gelicem. otogarda inip ordan havaalanina gecmem lazim. otobus varis saatiyle ucus saati arasinda 3 saat var. havaalanina nasil gidebilirim? adnan menderesin sitesinden baktim, havas falan var deniyor ama otogar guzergah ustunde degil anladigim kadariyla. otogar yerine baska bir yerde inmem ve ordan havas'a, belediye otobusune binmem falan daha mi mantikli olur? otogardan havaalanina taksi ne kadar yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yardım! uçağı kaçırabilirim hatalı bi iş yaparsam. edirne izmir 9 saat sürüyorumuş. sabah 10 otobüsü gecikmeyle falan 8 de orda olsa, yetişebilir miyim 9.45 uçağına havaalanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Taksiye binip garantiye almalısın. Sanırım 50 lira civarı yazar. Bornovadan o kadar yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 direk belediye otobüsü var saatte 1 kalkıyor 3 bilet olması lazım kent karta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Dostum sakin ol. Havaş Mavişehir'den kalkıyor, Alsancak'a uğruyor Swiss Otel'in önünden yolcu alıyor ve devam ediyor havaalanına. Otogar'dan Alsancak'a gidebilirsin kolayca. Ama Havaş saatlerine bak. Ayrıca metro da gidiyor havaalanına. Herhangi bir metro istasyonuna ulaşıp havaalanına gidebilirsin ortalama 1 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 204 numaralı hat güzergâhı; İzotaş (Bornova - metro - otogar) havalimanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sipeyskeyk said: Ayrıca metro da gidiyor havaalanına. Herhangi bir metro istasyonuna ulaşıp havaalanına gidebilirsin ortalama 1 saatte. evet ben de metro gidiyo diye biliyorum, fazla boğuşmaya gerek yok havaşla mavaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 OTOGARDAN 204 E ATLA GİT DİREK MEYDANA üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 204 ün otogardan geçtiğini bilmiyordum asdlşkas. O zaman en mantıklısı o tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bence 45 dakikada gitmez 204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 otogar'dan 30dk'da gider havalimanına. trafige baglı olarak degisebilir ama max 45dk surer. bornova metro'dan her 40 gece kalkıyor. otogar'dan da 50 geçelerde kalkar. izban ile gitmeye kalkarsan muhtemelen kacırırsın. otogardan bornova metroya, bornova metrodan halkapınara, halkapınardan transfer yapıp izban'a binmen lazım ki izban'da cok fazla durak var baya uzun suruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ben de tersini sorayım. İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan Kordon'a fuar bölgesinin oraya nasıl gidilir? Havaş'ın servisleri var sanırım da, nerede hangi durakta inmek gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 efe otelinin oraya giden bişiler var, izban, havaş havataş neyse artık tam hazırlamıorm ama var yani. eski efes oteli dicen,yeni adını hatırlamıorm sheraton olabilir. Orda inince fuara yürüyerek gideiblirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Havaş veya metro en kolayı olur heralde. En son ordayken metroyla gitmiştim havalimanına. Çok rahat olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hiltonun önünde duruyor havaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 otogardan direk havalimanına otobüs var belediye otobüsü taksi tutar bi 60 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 İzmir'i pek bilmediğim için neye yakındır nedir ya da hangi durak tam bilemiyorum. Şöyle diyor Havaş güzerhagı için: Servis Güzergahı Adnan Menderes Havalimanı, Gaziemir, Karabağlar, Yeşildere, Kahramanlar, Basmahane, Çankaya, Efes Oteli Yolcu İndirme Noktaları Gaziemir Tansaş, Karabağlar Orcaner, Alsancak Efes Oteli, Bayraklı Üst Geçit, Karşıyaka İskele, Bostanlı İskele, Ege Park AVM Bunlardan birinde insem fuar alanına gelir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 efes oteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Çok teşekkürler yardım için. Google mapsten baktım şimdi, efes oteli diyince "Swissotel Grand Efes İzmir" çıkıyor, o heralde bahsettiğiniz, fuar alanına gayet yakın gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hıhı önceki sayfadada demiştim zate, eski efes yeni bişiler, direk önünde iniosun ordan yürüyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Teşekkürler tekrar :) Bir de o civarlarda İzmir yabancısı adama akşam için tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Yemek olur, gezmece olur... "Kesin şurada bundan ye, buna mutlaka uğra, şurayı görmeden geçme" gibisinden? 2 günlüğüne iş seyahatim var da, akşam boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 evet evet otelin yeni adı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 swissotel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ya ben yıllardır gitmiyorm da zaten izmirin en güzel yerleri o sahiller, kordonda takıl işte :p. daha güncel patiler var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 fakirsen swisss'in önüne gidecen dendiği gibi ordan havaş param var diyorsan bi taksici ile anlaş abi öğrenciyim ayağına yat, 50 kaada anlaşırsın. en son 62 tutmuştu otogar - havalimanı arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar