Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasil gidilir - Izmir Adnan Menderes Havaalani

Oski

Öne çıkan mesajlar

Edirne'den Izmir'e otobusle gelicem. otogarda inip ordan havaalanina gecmem lazim. otobus varis saatiyle ucus saati arasinda 3 saat var. havaalanina nasil gidebilirim?

adnan menderesin sitesinden baktim, havas falan var deniyor ama otogar guzergah ustunde degil anladigim kadariyla. otogar yerine baska bir yerde inmem ve ordan havas'a, belediye otobusune binmem falan daha mi mantikli olur?

otogardan havaalanina taksi ne kadar yazar?
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum sakin ol.

Havaş Mavişehir'den kalkıyor, Alsancak'a uğruyor Swiss Otel'in önünden yolcu alıyor ve devam ediyor havaalanına.

Otogar'dan Alsancak'a gidebilirsin kolayca. Ama Havaş saatlerine bak.

Ayrıca metro da gidiyor havaalanına. Herhangi bir metro istasyonuna ulaşıp havaalanına gidebilirsin ortalama 1 saatte.
Sosyal ağlarda paylaş

otogar'dan 30dk'da gider havalimanına. trafige baglı olarak degisebilir ama max 45dk surer. bornova metro'dan her 40 gece kalkıyor. otogar'dan da 50 geçelerde kalkar.

izban ile gitmeye kalkarsan muhtemelen kacırırsın. otogardan bornova metroya, bornova metrodan halkapınara, halkapınardan transfer yapıp izban'a binmen lazım ki izban'da cok fazla durak var baya uzun suruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
İzmir'i pek bilmediğim için neye yakındır nedir ya da hangi durak tam bilemiyorum.

Şöyle diyor Havaş güzerhagı için:

Servis Güzergahı
Adnan Menderes Havalimanı, Gaziemir, Karabağlar, Yeşildere, Kahramanlar, Basmahane, Çankaya, Efes Oteli

Yolcu İndirme Noktaları
Gaziemir Tansaş, Karabağlar Orcaner, Alsancak Efes Oteli, Bayraklı Üst Geçit, Karşıyaka İskele, Bostanlı İskele, Ege Park AVM

Bunlardan birinde insem fuar alanına gelir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...