Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Selam Norak, Bildiğim kadarı ile US serverlarını tercih edecekler. EU'dan da oyuncuları olacak ama onlar da US serverlarında olacaklardır aynı UO'da olduğu gibi. Oyunda görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 human mage,rouge ya da warrior human olcağım kesin ama class a karar veremiorum hepsinden accam sanırım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 undead - warlock olcam :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED) Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Night Elf - Warior[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 elf-druid[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...." --->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han.. www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Dwarf-Paladin Ancak UD-mage yada warlock u da düşünüyorum.Artık open betadan sonra kesin kararımı vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 warcraft "strateji" adinda satisa cikarilan fakat..pro ve power gamerlar tarafindan statejinin "s" si olmaigi konusulmustur.. ki bende ayni fikirdeyim..yazikki insanimiz mainstream oyunlar oynamakta fevkalade...bu nedenle henuz strateji oyunlarinla pek basari gostermis degiliz...WCG olsun Zone olsun... Counter ve WC oynamaya devam arkadaslar..:))[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: ChainLight, 26 Ekim 2004 03:54 tarihinde demiş ki: warcraft "strateji" adinda satisa cikarilan fakat..pro ve power gamerlar tarafindan statejinin "s" si olmaigi konusulmustur.. ki bende ayni fikirdeyim..yazikki insanimiz mainstream oyunlar oynamakta fevkalade...bu nedenle henuz strateji oyunlarinla pek basari gostermis degiliz...WCG olsun Zone olsun... Counter ve WC oynamaya devam arkadaslar..:)) Venom bu sene gayet iyidi butun wcg maclarını izledim yenıldıgı macların hepsi kıl payı aksini idda eden varsa gelsin bende ezim bnette bulun benı dermısım dashdagdsa neyse belkı safak gıtseydı daha guzel seyler olurdu ama venomda fena değildi böle şeyler imkanla ılgılı git bak bakalım grubby ye arkasındakı sponsora adam avrupayı gezıyor o turnuwa benım bu turnuva benım diye bızımn oyuncularımız nereye gıdebılıyor ankaradan kalkıp istanbula gıdemıyor bazı seylerı kafadan yazmayın böle şeyler imkan zaman meselesi tr de sen günde 15 saat wc oynasan annen olup kalk git iş bul calıs der mıllet kıcıyla güler ama diğer pro gamerların bulundugu yerlerde böle değil çünkü oyuncular bu kadar zaman ayırdıktan sonra para kazabılıyorlar tr dekac tane organize var say bana bakalım wcg miş siberlig miş gen onları esl bu sene gelıcek sanırım yada eswc di yanlıs anımsamıyorsam herneyse biz bu şartlarda cs yede yada baska bırseye de devam etsek bı b.. olmaz çünkü bu ülkede halen oyun oynayana cocuk gozuyle bakılıyor herneyse yeterli olmustur.[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Lind3r0th, 26 Ekim 2004 13:31 tarihinde demiş ki: said: ChainLight, 26 Ekim 2004 03:54 tarihinde demiş ki: warcraft "strateji" adinda satisa cikarilan fakat..pro ve power gamerlar tarafindan statejinin "s" si olmaigi konusulmustur.. ki bende ayni fikirdeyim..yazikki insanimiz mainstream oyunlar oynamakta fevkalade...bu nedenle henuz strateji oyunlarinla pek basari gostermis degiliz...WCG olsun Zone olsun... Counter ve WC oynamaya devam arkadaslar..:)) Venom bu sene gayet iyidi butun wcg maclarını izledim yenıldıgı macların hepsi kıl payı aksini idda eden varsa gelsin bende ezim bnette bulun benı dermısım dashdagdsa neyse belkı safak gıtseydı daha guzel seyler olurdu ama venomda fena değildi böle şeyler imkanla ılgılı git bak bakalım grubby ye arkasındakı sponsora adam avrupayı gezıyor o turnuwa benım bu turnuva benım diye bızımn oyuncularımız nereye gıdebılıyor ankaradan kalkıp istanbula gıdemıyor bazı seylerı kafadan yazmayın böle şeyler imkan zaman meselesi tr de sen günde 15 saat wc oynasan annen olup kalk git iş bul calıs der mıllet kıcıyla güler ama diğer pro gamerların bulundugu yerlerde böle değil çünkü oyuncular bu kadar zaman ayırdıktan sonra para kazabılıyorlar tr dekac tane organize var say bana bakalım wcg miş siberlig miş gen onları esl bu sene gelıcek sanırım yada eswc di yanlıs anımsamıyorsam herneyse biz bu şartlarda cs yede yada baska bırseye de devam etsek bı b.. olmaz çünkü bu ülkede halen oyun oynayana cocuk gozuyle bakılıyor herneyse yeterli olmustur. +1 seyfo coşmuş..... ben kendimden hatırlardım 56k zmanaları bnette 1 kazanırdır bi drop olurdum bi kznırdım bi drop olurdum ehhe komediydi[signature][hline]<------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lan dun gece 1 arrenged macı atmısız 2v2 amanın bole bıse olamaz siteye koysam haftanın macı secılır ama yenıldık o ayrı adamlar gosuydu korea fılan yazıodu ahhaha[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Horde Mehanix Undead Warlock[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Allience Human - Mage[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Afterdeep - Nightelf - Hunter[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Alliance Human-Warrior[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 horde undead-rogue[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Stealth Assasin gibi bi karakter olursa güsell olur.Night Elf olarak düşünüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Human - Warrior[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 03 Kasım 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Undead - Warrior char adini dusunmedim daha y[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Invulon - Tauren Fighter Disquast - Undead Warlock[signature][hline]Level 215 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Night elf - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ared-Undead-Rogue Gwaeron-Undead-Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 human - sabırtaşı[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar