BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol resmen alay etmişler :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bunlarin dl bolumunde sorun var, baska yerden mi indiriliyo yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yok baştada yazmışlar bi sorun varmış video downloadlarında, sorunu çözmeye çalışıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ohannesburgerkingmcdonaldsvesaire abi nasıl adamlardır bunlar hiç uyumayan oyuncular sanırım bu klanin mensuplari ama download edilmiyo gerçi resimler resmen şok ediyo böle karakterleri ne kadar sürede yapıyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 powerplay ve durmadan oynarsan 1-2 hafta[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1 2 hafta imkansız lvl 30 dan soran çok kasıyormuş.sürekli oynasan bile lvl 55 olamassın bence 1 ay da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 nen adamlar stress testte yemeden içmeden lvl 44-45 yapmadımı 9 günde, imkansız die bişi yoktur euh . . .[signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kim olmuş lvl 45? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 45 vardı, ben kendim lvl 41 gördüm netekim hehe, at almak için para topluyordu kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben de gördüm 40+ tonla adam 10 günde level 40 yapan adam 1 ayda rahat 60 yapar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bi forum yazısında okumuştum ama şimdi bulamıyorum keşke bulupda tam olarak aktarabilseydim, neyse kısaca blizzard dan bir eleman mavi yazılarla şöle bişi yazmıştı ; lvl 0-20 3-4 gün lvl 20-40 9-10 gün lvl 40-50 10-15 gün lvl 50-55 1 ay lvl 55+ (den sonra her lvl için) ne ben söliyim ne siz gibi bişiydi. yani lvl 55 hatta 60 dan sonra baya kastırıcaz insanları diordu, tabi adamların 10 günde lvl 45 olduklarını gördükten sonra bu çizelgeyi epey bi değiştirirler heralde :) [Bu mesaj OmeN tarafından 20 Eylül 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 valla ne kadar değiştirirse değiştirsin o adam gene 10 gunde lvl 40 yapar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu arada level 60 için "şimdilik" diyorlardı bir soru-cevap'ta yani o artabilir de, tabi talent konusu biraz karışır o durumda ama yeni talent eklemek de mümkün tabi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 EQ da kendim 3 ay boyunca gunde 12 saat kasarak (en az) level 65 olmustum .. daha sonra cikan bir expansionla gelen yeni classi , expansion yayinlandiktan 1 hafta sonra level 65 olarak gorunce bu adamlardan korkar oldum .. herifler bir robot gibi gunde 24 saat iki arkadas ve gruplari devamli xp farmliyorlar... wow ciksin en fazla 2 hafta sonra goruruz level 60 adamlar .. blizzardin o rakamlari gunde 3-4 saat oynayan oyuncular icin gecerli buyuk ihtimal yani insanlari baglar o sayilar :))) robolari degil. mmolarin basindaki en buyuk dert de bence bu robot adamlar. oyunun tum gizemini ortadan kaldiriyorlar.. derken herkesde bir xp alma cabasi bas gosteriyor ve oyunlar RPG den mob kesmece ve ardindan ben gucluyum sen guclusun gibi benzeri sidik yarisina donuyor. ardindanda baydim olayi basliyor zaten.. her neyse uzatmiyim daha fazla :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Haha ne lan o öyle çekik gözlü taksiciler gibi, 12 saat birisi çalışıyor sonra diğeri uyurken 12 saat öteki çalışıyor :) Lvl cap 60 olmayacak zaten, daha doğrusu lvl 60tan sonra hero levelları alınmaya başlanacak. Hero talent denilen yeni talentları alarak hero class ları olabileceğiz mountain king, farseer vs.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 warlock dan far seer olur mu sen onu söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 artık dwarflar mage olamicagna gore dwarf-priest olacagım wowda. zaten dwarf adama mage lik yakısmazdı bende deistirmek icin bahane arıodum :P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 20 Eylül 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Human Mage Forever...[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben bi de belki druid deniycem nasıl bişi ama hiçbi fikrim yok ne iş yapar nedir ne değildir...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Level koymak kotu olmus bence;kimsenin 40+olmadan actiona gircegini sanmam[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!! Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var.. -------------------------------------------- Gelecek için zaman boyutu açılır; Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: SolidSnake, 20 Eylül 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Human Mage Forever... hehe oynicak sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 burdaki liste update edilmiyor mu artık? uzun zaman geçmiş en son update'ten sonra[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sanırım edilmiyo hatta listelerin birinde varim dierinde yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bende Orc Shaman hastasiyim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Horde tarafının Listede hareketlenmesini bekliyordum yayınlamak için ama hala yerlerinde sayıyorlar. Hangi taraf horde(bkz: horde) karıştı vallahi :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar