Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Arkadaşlar , chrome direk browser açılışında şifre sorsun istiyorum böyle bi düzgün çalışan eklenti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ObuzHapsever said: Ghostery ve Disconnect Do not track me'den daha iyi. Arkadas hakliymis. Disconnect gordugum en iyi eklentilerden. Hem HTTPS Everywhere'in isini yapiyor. hem DoNotTrackMe'nin. Ikisinin toplamindan (hatta tek birinden) da cok daha az kaynak harciyor. https://disconnect.me/ Yukleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Guzel bir bookmark eklentisi buldum: https://chrome.google.com/webstore/detail/minimal-bookmarks-tree/mohenkbngkbmdlkiemonbgdfgdjacaeb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ya chromeda touchpad için gesture extension var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ghostery reklam/tracker engelleme konusunda baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hala adam gibi bi çeviri eklentisi çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 valla google dictionary benim işimi baya iyi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Adblock Downloads (İndirilenleri açan bir düğme sadece Ctrl+J yapıyor) Google Mail Checker Google Scholar Context Menu (Right click menüsünde google scholarda ara diye bir seçenek ekliyor) HD for YouTube™ (Youtubetaki bütün videoları otomatik seçtiğiniz çözünürlüğe getiriyor) Paticik.com ModeZ Eklentisi (Paticik için eklenti. İstediğinin postlarını engelliyor. İmzaları kapatıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Belt.io HTTPS Everywhere Google Mail Checker ZenMate Hoverzoom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Hola'dan başka proxy eklentisi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ZenMate iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 sadece belirlediğim sitelerde aktif olacak bişey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 add-on değil ama olsun, 64 bit çıktı Chrome: https://www.google.com/chrome/browser/?platform=win64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Hissedilir bir farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kurdum şimdide sorunsuz, bitek skin falan varsa orda biraz acayip tam oturmuyor, onun dışında bariz hızlı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Zenmate bu sabahtan beri Chrome'un ayarlarını kendince değiştirmeye çalışıyor, Chrome da devamlı buna dair uyarı veriyor. Güvenlik için şimdilik disable ettim, aynı şeyi yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Hola'da oldu aynısı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hacker Vision web sitelerin rengini inverse etmenize yarıyor. Beyaz beyaz gözümüze tecavüz eden sitelerin üstesinden gelmek için birebir. Geceliğin ekran karşısında bu ve f.lux acaip rahat oluyor. Sadece background ve navigation button'larının ve text'in rengini değiştiriyor. Image'lara dokunmuyor. Arada atladığı 3-5 image oluyor ama onlarda önemli değil. İstediğiniz an terse çevirebiliyorsunuz panel'den ve siteleri aklında tutuyor. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/smartup/bgjfekefhjemchdeigphccilhncnjldn/related bu güzel ve süper eklentiyi kullanın örneğin test seçip mouse ile sola atarsanız arkaplanda arama yapıyor linki sola atarsanız arkaplanda açıyor süper costumizable linki yukarı atmayı url kopyalama yaptım ben hareketin rengini ve şeffaflığını bile ayarlayabiliyorsunuz mesela hadi iyisiniz edit: linki sol klik ile yukarı atarak url kopyalamayı sağ tuşa aldım. sol tuşta permission istiyor, restartlayınca olur dedi ama olmadı. sağ tuş daha iyi gerçi. bir edit daha: resimleri istediğiniz harekete ayarlayarak aratabiliyor, farklı kaydedebiliyor, url kopyalayabiliyorsunuz, üstelik kaydederken download barının çıkmama seçeneği bile var. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/mobius/hodeaeahgdlapjmmblhdhhplckchmbaf ekranın sağ kısmına, tıklamadan scroll edebileceğiniz şekilde websitesinin küçültülmüş halini getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 GERGE said: ObuzHapsever said: Ghostery ve Disconnect Do not track me'den daha iyi. Arkadas hakliymis. Disconnect gordugum en iyi eklentilerden. Hem HTTPS Everywhere'in isini yapiyor. hem DoNotTrackMe'nin. Ikisinin toplamindan (hatta tek birinden) da cok daha az kaynak harciyor. https://disconnect.me/ Yukleyin derim.Son zamanlarda engellemeyi bıraktı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Çünkü artık paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Hakkaten niye paralı ettiler bunu ne güzel ilişkimiz vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Disconnect VPN oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar