kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ayrıca çıldırmak üzereyim program yapamadım hiç. ilk sınıflara kıllık olsun diye mi özellikle yapmışlar hiç boş gün bırakamıyorsun standart derslerle. ya da ben malım. sectionu az dersler haftanın 3 gününe dağılmış halde genelde, mahvediyorlar her şeyi :/
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kuzum boş gün bırakıp napıcan? Bir destur de daha ilk dönemin. Kimse sana programını yaptığında kesin boş günün olacak demedi sonuçta. Bu dönem çek, önündeki diğer dönemlerde boş gün yaratırsın belki. Ve eğer Chem101'i 2. dönem bağlayan bir dersin yoksa; CS'le değiştirmenin bir sakıncası olmaz. O bahsettiğin hocaları da tanımıyorum işin aslı. CS öğrencilerine ders vermiyorlar genel olarak
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 boş gün kesinlikle olmuyor zaten 1000'in üzerinde kombinasyon denemişimdir. cumaya labları attım arasıra oradan boş gün gelir. :P en azından hocaları seçebildim ama bir sorun var. şuanda programıma uygun eng dersleri için boş kota yok. açılır mı acaba? hocası talip esmer'miş. o olmazsa robin turner seçicem şu fantastikçi olan (bununda notu kıtmış ortalamalar yerlerde sürünüyor kararsız kaldım) kota açılmadan mevcut eng dersini kaldırmayayım değil mi, sonra ekleyemem filan tekrar karışır iyice. ama engi değiştirmeden diğer derslerde değişmiyor math101- aydan pamir chem101 - Hasan Niyazi Erten (bu adam hakkında internette hiçbirşey yok, starsa zor soruyo filan demişler taklaya gelmem umarım. yaşlı başlı mit doktarası olan biriymiş) turk101- Ahmet Kaya (tavsiye ettiğiniz mahmut kısakürek miydi neydi o ders vermiyor bu dönem. bu hoca hakkında da pek bilgi yok ama bikaç kişi iyi demiş sözlüklerde tanıyor musunuz?) phys101- özgür oktel phys120 olmuş mu ne dersiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bak bir o dersler ikinci dönem açıllıyor mu?
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 anlamadım. springdeki kursların hiçbiri gözükmüyor şimdi. nereden bakıcam
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 https://stars.bilkent.edu.tr/homepage/offerings.php?COURSE_CODE=MATH şuradan 101-003 e bakar mısınız boş yer mi yok? niye buraya geçemiyorum ki şimdi yer yok diyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Oradan 2011-2012 spring seç işte. geçen yıl açılmamışsa bu yıl da açılmaz. demiştim daha önce zaten =) Yer yok orada sana. Kota kimlere açılmış bilmiyorum ama sana değil giremiyorsan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Chem 101 için baktım, sadece bir tane açılmış o da Dönüş Tuncel'den. Yine öyle olur bu yıl, tüm programını ona göre yapman gerekir. Çok gerekmedikçe kafana göre değiştirme demem bundan. Son üç yıldır da bir tane o açmış sadece.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Neyin neye bağlandığı burada yazıyor: https://stars.bilkent.edu.tr/homepage/curriculum.php?DEPT=PHYS
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yok değiştirmiycem zaten chemi filan cirriculum programı direk. ard arda 3-4 kere eng sectionunu değiştirebiliyorum değil mi? uygun saatte boş yer buldum 1 tane hemen çökeyim. ilerleyen vakitlerde istediğim adam boşalırsa ona geçerim?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Kaç değiştirme hakkın olduğu kayıt sayfasında yazıyorya.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kami said: yok değiştirmiycem zaten chemi filan cirriculum programı direk. ard arda 3-4 kere eng sectionunu değiştirebiliyorum değil mi? uygun saatte boş yer buldum 1 tane hemen çökeyim. ilerleyen vakitlerde istediğim adam boşalırsa ona geçerim? Yup. Toplamda gün içinde 60 gece için 30 hakkın var add/drop yapabilmek için diye hatırlıyorum. tersi de olabilir. Bunlar günlük değil bu arada. O dönemin tüm add/drop hakkın bunlar
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mehmet Demirkaya bu adamı tanıyan varmı
kami Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 pzt dersler başlıyor. pazar günleri normalde meteksan bookstore kapalı. acaba istisnai olarak yarın belli saatler için açık olur mu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Dersden önce gider alırsın ne alacaksan, yurttasın zaten. Sanmam açık olacağını.
kami Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 meteksan market çok uzakta kalıyor. yurtlar kavşağının oralarda veya güzel sanatlar fakültesi civarında ekmek alabileceğim bir yer var mı? bir de saçı sakalı nerede kestirebilirim burada güzelce?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yurtlarda bir berber var ama nerede bilmiyorum. Ekmek için markete gideceksin. Rektörlüğün oradakine gittim ben hep, daha da uzak sana. Yakın vardır ama bilmiyorum. Yurtlara sadece FRP oynamaya gittim ben =)
kami Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 aç kaldım ya ekmek yok :/ bundan sonra her akşam marmaradan ekmek çalıcam. odalarda buzlukta yok, ekmek depolayamıyorum. en iyi çözüm bu gibi. market hergün gece 11e kadar açık değil mi? http://www.kafe.bilkent.edu.tr/b_0862.jpg şöyle bi yer varmış bana yakın gidip bi bakayım
kami Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 İngilizce anlatılacak derslerin hepsi, ne kadar zorluk çekerim sizce? Özellikle tüm hocaları Türk seçtim aksanı biraz daha anlaşılır olur diye. Terim olarak çok eksiğim var, lisedeki tüm bilimsel terimlerin ingilizce karşılığını bulabileceğim bir liste filan verirler mi okulda? Türevdi, eğriydi, doğruydu, kırınımdı, girişimdi, yarılanma süresiydi, asit-baz tampon çözeltileri falan filan..? Alışma süresini olabildiğince kısa tutmak istiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Abi, ben hukukçu olarak onların hepsinin karşılığını biliyorum =) Zor olur COPE'ı A ile geçmediysen. İkinci sene gibi alışırsın ama. ENG 101-102'nin çok faydası olur.
kami Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 senin İngilizce fazla iyi anladığım kadarıyla, benim İngilizcemin seninki kadar iyi olduğunu zannetmiyorum :) Bunlar gibi binin üzerinde terim var, temel olanları ben de biliyorum türevdi falan filan örnek olsun diye yazdım ama bilmediklerim ders esnasında kullanılırsa boşu boşuna dersin 5-10 dakikasından kopmuş olurum. Mesela MIT'in sitesinde ders videoları var, onları rahat rahat dinleyip anlayabiliyorum. Tek problem akademik terimlerde, tercümesini bilmediğin terim geçince cümleden hiçbir şey anlamıyorsun.
kami Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bu arada sonunda okul başlıyor yarın, bakalım nasıl bi yermiş. Direk ikinci sıraya oturmayı düşünüyorum amfide. 2 ders phys101 2 ders chem101 2 ders eng101 var. Hepside farklı binalarda. Yarın bol bol ağlayış duyabilirsiniz benden, malum ilk gün :P
kami Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bir şey soracağım, seçmeli ders olarak çizim ile ilgili ders alabilir miyim? Düzenli manga okuyan bir insanım, böyle karikatür-manga tarzı çizim tekniklerini öğreten bir ders varsa almak isterim. Var mı böyle bir şey?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Alırsın varsa. Advisor ile konuş dersi bulabilirsen.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bu nedir ya pazartesiyi boşa cekemedim bir türlü ya da perşembeyi bilgisayar başında bekliyor millet. türkçe ahmet kaya benimde, eng 101 shaun anthony http://c1209.hizliresim.com/11/j/d3wuf.jpg
Öne çıkan mesajlar