Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyeti kaptırınca araba kullanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

6 ay ehliyeti kaptırdıktan sonra, o 6 ay içinde tekrar çevirmeye girersen noluyor? Akşam belli bir saatten sonra araba kullanmayarak belki bu dönemi atlatabilirim diye umuyorum. Ev-iş arası özellikle kullanmam gerekecek.

badem bıyık bırak inceden polis cevirmez bile . ama polis uzaktan görcek sekilde bırak bıyığı.
Mesaj tarihi:
Patice said:

Ehliyeti kaybettim, kullanmıyorum. Kullanmican abi. Kullanıyosan lokasyon ver, hemen ihbar geçeyim. Kıskanıyorum, sinir oluyorum. Kurallara uyun azıcık.

Ehliyetin belge numarasını ezberelyin, ehliyet yanınızda değilse, kayıpsa vs söylersiniz. Ehliyeti yanında bulundurmamaktan 62 lira yersin en fazla, o da gıcık memursa yani.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Patice said:

Ehliyeti kaybettim, kullanmıyorum. Kullanmican abi. Kullanıyosan lokasyon ver, hemen ihbar geçeyim. Kıskanıyorum, sinir oluyorum. Kurallara uyun azıcık.

Ehliyetin belge numarasını ezberelyin, ehliyet yanınızda değilse, kayıpsa vs söylersiniz. Ehliyeti yanında bulundurmamaktan 62 lira yersin en fazla, o da gıcık memursa yani.

2 ay oldu kaybedeli, ilan verdim gazeteye, hemen çıkaramayacağım için. Belge numarasının bir geçerliliği yoktur ilan çıktığı için sanırım. Belge geçersizdir ibaresi taşıyor ilan içeriği heralde.
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben kombo çaktım beyler.

9 Aralık 0.60 promil 1280₺ ceza ile ehliyeti uğurladım 6 ay. Dün gece yani 10 Aralık ise ehliyetsiz yakalanarak tarihe geçmiş bulunuyorum. 2018₺ daha kitlediler. Süperim. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben 0.52yle verdim yarim kasa birayla sene 2008 sanirim

ayni sekilde 5 saat gecmisti, ustune pide falan yenildi. bi de beni cevirip kapattilar. herkes evine dagildi sdfg

Esh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

2 ay once fln polis dar bir sokaga kurmustu cevirmeyi, arkadas da 2 tane icmisti, kesin kaptiracaz, kacicak ara yol yok, ne bok yicez fln derken, onumuzdekine ufletti, kadin alkollu cikti, onu kenara aldilar, bizim onumuz acildi bastik gittik sdalkfj

Mesaj tarihi:
9 saat önce, eldar dedi ki:

Bu kadar salaklıkla ucuz kurtulmuşsun, bu sana bir ders olur umarım. Etrafındaki sağduyulu insan sayısını artır, yoksa işin yaş.

Lel. Salaklık falan. Nays. 

Mesaj tarihi:
On 22.08.2012 at 21:11, PZero dedi ki:

badem bıyık bırak inceden polis cevirmez bile . ama polis uzaktan görcek sekilde bırak bıyığı.

He evet sonra fetö den içeri soksunlar..

Birde gerçekten öldürmüşsünüz adamı birde tecavüz etsinler çevirme sırasında tam olacak.

Mesaj tarihi:

Babam 2000'lerin başında 1 seneliğine kaptırmıştı, kendisine benzeyen bir arkadaşı hiç araba kullanmıyor diye onunkini aldı. Yakalandı mı hiç o süre içerisinde bilmiyorum ama başına bişi gelmemişti.

Beni polisin çevirdiği tek tük oluyor mesela, senede bir belki.

• Yeni Oluştur...