PZero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 tiLi said: 6 ay ehliyeti kaptırdıktan sonra, o 6 ay içinde tekrar çevirmeye girersen noluyor? Akşam belli bir saatten sonra araba kullanmayarak belki bu dönemi atlatabilirim diye umuyorum. Ev-iş arası özellikle kullanmam gerekecek. badem bıyık bırak inceden polis cevirmez bile . ama polis uzaktan görcek sekilde bırak bıyığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Patice said: Ehliyeti kaybettim, kullanmıyorum. Kullanmican abi. Kullanıyosan lokasyon ver, hemen ihbar geçeyim. Kıskanıyorum, sinir oluyorum. Kurallara uyun azıcık. Ehliyetin belge numarasını ezberelyin, ehliyet yanınızda değilse, kayıpsa vs söylersiniz. Ehliyeti yanında bulundurmamaktan 62 lira yersin en fazla, o da gıcık memursa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 numaradan kontrol edince çıkmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 SeaGle said: Patice said: Ehliyeti kaybettim, kullanmıyorum. Kullanmican abi. Kullanıyosan lokasyon ver, hemen ihbar geçeyim. Kıskanıyorum, sinir oluyorum. Kurallara uyun azıcık. Ehliyetin belge numarasını ezberelyin, ehliyet yanınızda değilse, kayıpsa vs söylersiniz. Ehliyeti yanında bulundurmamaktan 62 lira yersin en fazla, o da gıcık memursa yani. 2 ay oldu kaybedeli, ilan verdim gazeteye, hemen çıkaramayacağım için. Belge numarasının bir geçerliliği yoktur ilan çıktığı için sanırım. Belge geçersizdir ibaresi taşıyor ilan içeriği heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Lopeth said: numaradan kontrol edince çıkmıyor zaten Yok kayıp durumunda abi. Alkolden aldılarsa yazıyor tabi sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben ispiklerimki seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 NoTwisT said: Ben ispiklerimki seni Ben de.. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Patice said: E tabi farklıdır. Birin de durum daha masum. Kullanmayın patilerim yae. de bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Ben kombo çaktım beyler. 9 Aralık 0.60 promil 1280₺ ceza ile ehliyeti uğurladım 6 ay. Dün gece yani 10 Aralık ise ehliyetsiz yakalanarak tarihe geçmiş bulunuyorum. 2018₺ daha kitlediler. Süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 keske hapse atsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 neden kıskandın mı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 0.60 promil kaç bira oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 bi bira, ama onu bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 2 bira sınırda kalmıyor muydu? Ben hep ona göre içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 O gece 6 duble rakı içmiştim. Sonrasında kahve ve çorba içtim. En son dublemden sonra 2 saat geçmişti. 0.60 çıktı işte lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) ben 0.52yle verdim yarim kasa birayla sene 2008 sanirim ayni sekilde 5 saat gecmisti, ustune pide falan yenildi. bi de beni cevirip kapattilar. herkes evine dagildi sdfg Aralık 11, 2019 Esh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bu kadar salaklıkla ucuz kurtulmuşsun, bu sana bir ders olur umarım. Etrafındaki sağduyulu insan sayısını artır, yoksa işin yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 hapse atmadıkları iyi olmuş yolunacak kazı bulmuşlar donuna kadar almadan içeri atarlarsa israf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 2 ay once fln polis dar bir sokaga kurmustu cevirmeyi, arkadas da 2 tane icmisti, kesin kaptiracaz, kacicak ara yol yok, ne bok yicez fln derken, onumuzdekine ufletti, kadin alkollu cikti, onu kenara aldilar, bizim onumuz acildi bastik gittik sdalkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 9 saat önce, eldar dedi ki: Bu kadar salaklıkla ucuz kurtulmuşsun, bu sana bir ders olur umarım. Etrafındaki sağduyulu insan sayısını artır, yoksa işin yaş. Lel. Salaklık falan. Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 On 22.08.2012 at 21:11, PZero dedi ki: badem bıyık bırak inceden polis cevirmez bile . ama polis uzaktan görcek sekilde bırak bıyığı. He evet sonra fetö den içeri soksunlar.. Birde gerçekten öldürmüşsünüz adamı birde tecavüz etsinler çevirme sırasında tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Babam 2000'lerin başında 1 seneliğine kaptırmıştı, kendisine benzeyen bir arkadaşı hiç araba kullanmıyor diye onunkini aldı. Yakalandı mı hiç o süre içerisinde bilmiyorum ama başına bişi gelmemişti. Beni polisin çevirdiği tek tük oluyor mesela, senede bir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 47 dakika önce, Mayhem dedi ki: Lel. Salaklık falan. Nays. 6 duble rakı içip trafiğe çıkmışsın. Ehliyetsiz tekrar trafiğe çıkmışsın. Az bile söylemiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar