Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gw2 nin sistem özEllikleri: Windows XP Service Pack 2 Veya üstü Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 veya üstü NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel hd 3000 veya üstü (256 MB video RAM ve shader model 3.0 veya üstü) 25 GB HDD alanı Genişbant İnternet bağlantısı bu da benim bilgisayarımın özellikleri: win7 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @2.53 GHz 2.53 GHz 4gb ram 64 bit NVIDIA GeForce GT230 M bu konulardan çok anlamıyorum.bu özelliklere sahip bilgisayarla rahat bir şekilde oynayabilir miyim bu oyunu?birde genişbant internet bağlantısından kasıt ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yüksek ayarlarda oynayamazsın rahatça ama biraz ayar kısıp oynayabilirsin. 1mbit internet yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 low ayarlar kullanırken pvp esnasında kasma olmaz ama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 wvw de ve en civciv li spvp anlarinda olabilir, ama oyunu optizasyoni cok iyi korkma biktirmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ram al yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yazmıştım bir yerde yine yazıyım, bende aşağıdaki sistemle kasılmalar oluyor. win7 64 bit Core2Duo E7300 2.66 Ghz 4 gb Ram HD Radeon 5770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 suratım bu şekli aldı http://www.legallybalduncensored.com/wp-content/uploads/2012/08/mckayla-maroney-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Intel i5 4gb ram g300m Bunda durumlar ne olur peki? LAPTOP FUCK YEA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 mid low da calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 6850 bakıma gidecek bu akşam onboard ile bakacam nedir durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 HD 4650 ile oynuyorum ben, bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Onboard (hd4200) ile lvl rahat kasılır gibi geldi. 12-20 arası fps aldım. Ekran kartını umarım 2 güne hallederler. amd x4 630 12gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 deadwoll said: Intel i5 4gb ram g300m Bunda durumlar ne olur peki? LAPTOP FUCK YEA! sony viao mu bu?f11 modeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Yok ya Asus'un K52J mi ne öyle bir modeli. Gerçi aldığım dönemki orta sınıfın fix parçalarıydı bunlar. O yüzden her markanın bu sistem özelliklerinde modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf11m1e-h şu var bende de çalışır mı diye merak ediyorum.deneyemedim stress test sırasında.masaüstünde çalışıyor da laptopı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sanırım bu stress test ile oyunun çalışıp çalışmadığını,performansını ölçüyoruz ve yine sanıyorum ki bu stress testi istediğin zaman yapamıyorsun ve şuanda kapalı doğru mu? neden kapalı ki acab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Stres test bizim icin degil server icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 nvidia yeterli değil diyor :( sanırım değiştirmek zorundayım ekran kartını ama çok pahalılar ya bu arada çakallar en yüksek ayarlarda oynamak için gereken kartları öneriyorlar "The recommended specification to enjoy Guild Wars® 2 with the highest settings on is a GeForce® GTX 560 or higher." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 amd athlon x2 2.10 ghz 4000+ 2 gb ram ati 5850 ekran kartı ram yeterli değil biliyorum ama bu saatten sonra ddr2 de almak istemiyorum low bile olsa çok kasmadan oynatırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dreagloth said: wvw de ve en civciv li spvp anlarinda olabilir, ama oyunu optizasyoni cok iyi korkma biktirmaz. hocam biliyorum saçma ve aptalca sorularımla bıktırıyorum ama ikinci bir bf3 vakası yaşamak istemiyorum(bknz bf3 olayı) "wvw de ve en civciv li spvp anlarinda olabilir" derken low ayarlarda oynadığımı mı baz aldınız? gülün diye buraya bf3 olayını da yazayım.ben şimdi bu oyunu çok istiyordum çıktığı gibi gittim cdciye aldım bir tane.maksat çalışıp çalışmayacağını denemek.kurdum bilgisayara gayet güzel çalışıyor.tamam dedim şimdi orijinal alma zamanı.orijinal aldığım gibi de multiplayera girdim ve hüsran.saçma sapan kasmalar elimdeki silahın görünmemesi falan.o gün bu gündür bu kötü anı rüyalarıma girer soğuk terler ile uyandırır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 öm attım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 amd x4 650 gtx 260 4gb ram ile wvw de fps yerlerde oluyor best performance da bile. şu an için ekran kartını yükseltsem fayda edermi yoksa yeni bi anakart işlemci ekran kartı kombinasyonumu yapayım temiz.sonuçta kullandıgım anakart ddr2 cok götürmez gibi. aslında ekran kartıda fena degil acaba sadece anakart ile ramleri mi değiştirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 msi hd 6850 cyclone,i5 2500k ve 8 gb ramle lowda 15 fps alıyorum yaşasın optimizasyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Skyrim'i med-high arası oynuyorum 720p çözünürlükde 30 fps ortalamasıyla. bu kasar mı? Yine bir 30 fps alsam görüntüyü çamur etmeden yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu arada ben aldım oyunu ve buraya yazayım ki sisteminin kötü olduğunu düşünüp korkanlara referans olsun lowda çok çok rahat oynuyorum 50 fps ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar