keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Beyler şimdi bi tanıdığımız Ankara Gazi Gastronomi kazandı ama fakültesi Gölbaşında yani devamlı orada kalıcak bi arkadaşyla eve çıkmak istiyor ama o arkadaşı da Ankara üniversitesi Cebeci deki fakülteyi kazanmış neyse.Orta bi nokta arıyolar ev tutmak için kısacası böyle bi yer var mı?Çankaya Emek,Beşevler dediler ama bi arkadaşı da ordan direkt gidilmiyor demiş kafası karıştı yani.Tavsiyeleriniz nedir şimdide sağ olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi en ortak nokta gölbaşına giden otobüs durağına yakın bi yer olur, çok alakasız yerler cebeciyle gölbaşı. zaten çocuk her gün gölbaşına gide gele altı ayda ya okulu bırakır, ya da gölbaşına taşınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 okulun servisleri vardır, servislerin geçtiği yerleri ve sabah ilk olarak kalktığı yerleri öğrensin ona göre yer arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 emek mantıklı. biri ankarayla cebeciye gider, öteki de gazinin servislerine biner emek metrodan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 fede +1 bunu demek için geldiydim ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Emek'den Konya Yolu'na çıkıp dolmuş da yapabilir. Duruma göre 20 dakikada bile vardıkları oluyor. Bahçelievler Ankaray durağından başlayıp olabildiğinde durağa yakın tutarak aramaları en iyi şey yapabilecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Teşekkürler tavsiyeler için canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 emekte fiyatlar pek uçuk yalnız. bir 3. bulmanız gerekebilir. en son fiyatlara bakındığımda en minimum 900 idi. hatta şimdi aklıma geldi madem iyi bir arkadaşın, çıkmayın aynı eve filan. kavga edip küsersiniz daha sonra. deneyimlerle sabitlenmiş bir bilimsel kanundur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ankara da fiyati ucuk olmayan bi yer var mi cukurambar da ucuk emek, bahceli de ucuk gop ucuk umitkoy taraflari zaten ucuk (ankara olmamasina ragmen) bi sincan etimesgut ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gölbaşı toki'de oturdum ben. 1 sene 250tl 2. sene 300 liradan. 3+1 merkezi ısıtma 110m2 vs.vs. sıfır binaydı bide. iyi sömürdüm oraları ama araba şart orası için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi ben umitkoyu ankara disinda sayiyorum sen golbasi diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 zaten konyaya daha yakın gölbaşı :P ama gölbaşında okuyacak bir kişi için gayet güzel bir yer gölbaşı toki. ankaraya inebilmek için kesin olarak 1 saat sürüyor tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Benim üni biteli 3 sene falan oldu ahah o konuda tavsiye vermeyin karışmam çıkıcaklar mı çıkmayacaklar mı ama ben de sizin tavsiyeleri esas alıp tavsiye vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sıhhiye en uygun yer bence. Hem çoğu yere göre ucuz hem de kızılaya yürüyerek (merkeze) 5-10 dk. Sıhhiye köprüsünden akın akın göl başı arabası geçiyor. Yine aynı köprüden cebeciye giden otobüsler ve dolmuşlar bulunmakta. Buna alternatif kızılaya yürüyüp ankarayla cebeciye gidebilir yada sıhhiye metrosundan binip kızılayda ankaraya ücretsiz aktarma yapıp yine aynı şekilde cebeciye gidebilir ki bu da uygundur çünkü aktarma max 5dk kaybettirir oda kızılaya yürüme süresi ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sıhhıye'de oturulur mu abi? Oraya yakın diyorsan Demirtepe olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Gerçi doğru ilk gelişleriyse ankaraya korkkutmayalım adamları Sıhhiyeyle. Dediğin gibi Demirtepe ve Maltepe iyidir. İkisinde de max 5 dk da konya yoluna inebilir ordan gölbaşı dolmuşlarına binilebilir. Ayrınca ankaray ile 5-6 durak (15 dk) cebeciye varılabilir. Maltepede 1 sene kaldım. Etrafı pavyonlarla çevrili bir semttir ve sanılanın aksine yerlere saçılmış üstünde beni ara yazan travesti kartları haricinde hiç bir pisliğini görmedim ki bu şeyler kızılay ,ulus ve sıhhiyede de görülmekte ve zararları yok kartların üstünde seksi iç çamaşırlı taş hatun resimleri var travesti resimleri değil. Maltepede olmanın yararlarından biri de akşam 9-10 arası dışarı çıkarsanız 1 minübis taş rusun payvona girmek için önünüzden adeta defile yapar gibi geçmesine tanık olabilirsiniz. ( Ama her payvon böyle seviyeli değil çoğunda bira göbekli türkler geçmekte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dikmen'in sonlarına, Karapınar, Oran'a filan bakabilirsiniz. Çok öğrenci yerleri değiller ama ortada yerler buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Tavsiye etmiyorum yukardakini buralar çok akıllıca değil sizin durumunuzda Bir de nazik işkenceci ney abi nasıl isimler alıyorsunuz öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar