Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara için Yardım

keldron

Öne çıkan mesajlar

Beyler şimdi bi tanıdığımız Ankara Gazi Gastronomi kazandı ama fakültesi Gölbaşında yani devamlı orada kalıcak bi arkadaşyla eve çıkmak istiyor ama o arkadaşı da Ankara üniversitesi Cebeci deki fakülteyi kazanmış neyse.Orta bi nokta arıyolar ev tutmak için kısacası böyle bi yer var mı?Çankaya Emek,Beşevler dediler ama bi arkadaşı da ordan direkt gidilmiyor demiş kafası karıştı yani.Tavsiyeleriniz nedir şimdide sağ olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sıhhiye en uygun yer bence. Hem çoğu yere göre ucuz hem de kızılaya yürüyerek (merkeze) 5-10 dk. Sıhhiye köprüsünden akın akın göl başı arabası geçiyor. Yine aynı köprüden cebeciye giden otobüsler ve dolmuşlar bulunmakta. Buna alternatif kızılaya yürüyüp ankarayla cebeciye gidebilir yada sıhhiye metrosundan binip kızılayda ankaraya ücretsiz aktarma yapıp yine aynı şekilde cebeciye gidebilir ki bu da uygundur çünkü aktarma max 5dk kaybettirir oda kızılaya yürüme süresi ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi doğru ilk gelişleriyse ankaraya korkkutmayalım adamları Sıhhiyeyle. Dediğin gibi Demirtepe ve Maltepe iyidir. İkisinde de max 5 dk da konya yoluna inebilir ordan gölbaşı dolmuşlarına binilebilir. Ayrınca ankaray ile 5-6 durak (15 dk) cebeciye varılabilir. Maltepede 1 sene kaldım. Etrafı pavyonlarla çevrili bir semttir ve sanılanın aksine yerlere saçılmış üstünde beni ara yazan travesti kartları haricinde hiç bir pisliğini görmedim ki bu şeyler kızılay ,ulus ve sıhhiyede de görülmekte ve zararları yok kartların üstünde seksi iç çamaşırlı taş hatun resimleri var travesti resimleri değil. Maltepede olmanın yararlarından biri de akşam 9-10 arası dışarı çıkarsanız 1 minübis taş rusun payvona girmek için önünüzden adeta defile yapar gibi geçmesine tanık olabilirsiniz. ( Ama her payvon böyle seviyeli değil çoğunda bira göbekli türkler geçmekte)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...