cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 altyazılar falan herşey çok iyi çok sevdim ben bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 La Jetée son gününde. 29 dakika sadece, acaip iyi bir film. Kesin izleyin gitmeden. Tam ekran yapmadan izleyince daha iyi oluyor bu. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f7/La_Jetee_Poster.jpg Boostlayın beni de, o kadar modluk yapıyorum =) MUBI olmasa hayatta açıp izlemezdim bu filmi, Netflix'den bile daha faydalıymış bu MUBI. Ergenlikten çıkarken geride unuttuğum sinema tutkusunu geri kazandım sayesinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ciddi ciddi bu işe ortaklığın olduğunu düşünmeye başladım topakı okuyunca.. Birşeyin tanıtımı bu kadar güzel yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Garip bir film geldi bu gün: http://i.imgur.com/uGvGE.jpg İlk kez duyuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 süpermiş yahu filmin konusu, böyle filmleri vermezler tabi tvlarda.ilk fırsatta bulup izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 filmler berbat bana göre. hep bi dram hep bi dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Android tabletten siteye girip film izleyebildim biraz önce. Hızını da test ettim, 3000 kbps. 2980-3020 kbps arası gitti geldi film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 siteden film seçip torrent yapıoruz pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 2 gün önce gelen filmin türkçe altyazısı yok. büyük umutlarla hizmeti satın almıştım ama böyle olursa devam etmiycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ilk mesaja bakin bir, fiyatlandirma degismis. Cok iyi olmus, cok cok iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Abi filmler çok kötü ama. Direk piyasa filmlerini doldurmuşlar. 1960 sinema akımları diyip googleda aratsan önüne çıkacak filmler var burda yani. öyle kıyıda köşede kalmış şeyler yok malesef. ayrıca çok tekrara giriyor fimler. her gün 1 film falan yalan. 6 aylık üyeliğim vardı son 2-3 ay yarısını izlediğim filmler listede dönüp durdu. şu hali leş malesef. yılda 30 lira değil de 50 lira atayım ama daha kaliteli hizmet sunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 metin erksan/sevmek zamanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aynen ben iptal ettim üyeliğimi.aynı filmler dönüp duruyo bikaç filmde altyazı leş gibiydi polonya filmi fln bide bişey anlamadım.unutulmaz filmler varken buna para verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hwvamqwo Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 "Aylık 4,99 TL veriyorsunuz" olllllldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben de tam öyle dediğimde bi film izliyorum mubiden çok beğeniyorum falan affediyorum sonra. wristcutters: a love story'i izledim mesela demin, değişikti hoştu son 3 günüymüş tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yav said: wristcutters: a love story'i izledim ben bunu izlerken kollarımı kesmeyi cok dusundum okadar sıkılmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Yilda 30TL'ye deger her sekilde ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Facebook ile üye oldum. Şimdi kredi kartımı girmem mi gerekiyor? Kredi kartını girip 7 gün dolunca üyeliği iptal mi edeceğim beğenmezsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://tr.mubi.com/films/2257 Kacirmayin bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kesin izleyin gergenin dediği filmi, en iyi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iPad aplikasyonu cikmis. Kalitesi iyi, filmleri indirip cevrimdisi da izleyebiliyorsunuz. Yillik 35TL hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Super film geldi Mubi'ye: https://mubi.com/films/wolf-children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gerge trollücem kusura bakma.. ''bu filmleri kutulu olarak eve gönderiyorlar değil mi?'' zaaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 belirli bir süre kalıp sonra gitmesi fikri çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar