Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziantep'te polis merkezine saldırı

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

neyine alındın ya ne dyim bıcak kemige dayandı mı diyim

yoksa baslık mı cok gergin kavga mı var 25 sayfa okumadım

son sayfalara baktım da, kim yaptı pkk mı suriye mi falan muhabbeti olmus.
sunu koyayım ben tekrar en iyisi. okuyun 5 dakkanız varsa.
tarihe dikkat.

http://www.guardian.co.uk/politics/2003/sep/27/uk.syria1?INTCMP=SRCH

said:
Newly discovered documents show how in 1957 Harold Macmillan and President Dwight Eisenhower approved a CIA-MI6 plan to stage fake border incidents as an excuse for an invasion by Syria's pro-western neighbours, and then to "eliminate" the most influential triumvirate in Damascus.

said:
Syria had to be "made to appear as the sponsor of plots, sabotage and violence directed against neighbouring governments," the report says.

said:
The plan called for funding of a "Free Syria Committee", and the arming of "political factions with paramilitary or other actionist capabilities" within Syria.

ismini bari değiştirin allahsızlar
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ha bir de monitör masasının hemen yanında acil durumlar için sakladığı bir sözlük var, olur da bir tartışmada haksızlığı yüzüne çarpılırsa korkusuyla tutuyor, öyle bir durumda hemen açıp oradan birkaç tane 2-3 beden büyük gelen kelime seçip kullanıyor, böylece mantıksızlığını "ben aslında çok sofistikeyim, entelliğimle sizi döverim boşa uğraşmayın, aynı kulvarda değiliz" kalkanlarını açarak kapatmaya çalışıyor.

belli bir konuda birikimi olan insanlara neden hep nefret besliyorsun ki? sen de oku, öğren sen de konuş.

Rewendor said:

"Beni tanımıyorsun" diyip gelip aynı şekilde benim hakkımda yorum yapmalar?

Kitap okuma olayına hiç girmiyorum, böyle konularda sidik yarıştırmayı pek sevmem. O konuda merakın varsa yeterince okuyorum diyip geçiyorum.

kusura bakma ama hiç okumadığın, külliyatını bile bilmediğin orhan pamuk hakkında yine böyle atıp tutuyordun.

pirvan'la ya da başkasıyla sidik yarışına gerek yok yazılanlardan kimin gerçekte ne olduğu anlaşılıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

NiccoloMachiavelli said:

Rewendor said:

Ha bir de monitör masasının hemen yanında acil durumlar için sakladığı bir sözlük var, olur da bir tartışmada haksızlığı yüzüne çarpılırsa korkusuyla tutuyor, öyle bir durumda hemen açıp oradan birkaç tane 2-3 beden büyük gelen kelime seçip kullanıyor, böylece mantıksızlığını "ben aslında çok sofistikeyim, entelliğimle sizi döverim boşa uğraşmayın, aynı kulvarda değiliz" kalkanlarını açarak kapatmaya çalışıyor.

belli bir konuda birikimi olan insanlara neden hep nefret besliyorsun ki? sen de oku, öğren sen de konuş.

Rewendor said:

"Beni tanımıyorsun" diyip gelip aynı şekilde benim hakkımda yorum yapmalar?

Kitap okuma olayına hiç girmiyorum, böyle konularda sidik yarıştırmayı pek sevmem. O konuda merakın varsa yeterince okuyorum diyip geçiyorum.

kusura bakma ama hiç okumadığın, külliyatını bile bilmediğin orhan pamuk hakkında yine böyle atıp tutuyordun.

pirvan'la ya da başkasıyla sidik yarışına gerek yok yazılanlardan kimin gerçekte ne olduğu anlaşılıyor zaten.

Genel kültür ve bilgi birikimi konusunda birilerine laf edebilecek son kişilerdensin bu forumda o yüzden aman diyeyim daha fazla kendini rezil etme. O yüzden fazla parazit olma istersen.

1- O kelimelerin anlamını biliyorum, yeri geldi mi ben de kullanıyorum merak etme, ama onları sırf üstünlük taslamak için yerli yersiz kullanarak haksız olduğum tartışmalardan sıyırmaya çalışmıyorum. Bilgi sahibi olmak başka, gösteriş için büyük kelime kullanmaya çalışmak başka.

2- Orhan Pamuk okumadığıma dair en ufak bir bildirimim olmadı, ki senin anlattıklarına bakarsak kendisine de senden çok daha fazla aşinaymışım. Ama sen kafadan uydurdun desteksiz salladın. Ki yalan yanlış salladın. Bu kadar saçma bir önermeni de yalanlamakla uğraşmadım. Açıkçası Orhan Pamuk kitapları ve hatta tarihi roman edebiyatı hakkında son derece sığ bilginle başkalarını kitap okumamakla suçlaman komik oluyor.

3- Daha tarihi roman nedir bilmeden konuştun diğer konuda. Hem roman nedir tarihi roman nedir bilmeden saçma sapan önermelerde bulundun, ki bırak Orhan Pamuk'u 3-5 kitap okumuş bir insanın yapmayacağı kadar saçma önermeler, dahası kendi önermelerini sonuna kadar yalanlayıp karşındakileri haklı çıkaran ingilizce kaynakları sanki sana hak veriyormuş gibi sunmaya kalktın. Yüzüne bunlar çarpılınca da anında ortadan kayboldun nedense.

4- Sana o konuda defalarca eleştirimin Orhan Pamuk'un edebi hayatı ve yazarlığıyla alakası olmadığını anlattım. En az 4 tane bu içerikli mesajımı gösterebilirim. Okuduğunu 4 kere tekrar etmesine rağmen anlamayan birine daha fazla anlatmak boşa konuşmaktır. Daha 2 satır forum mesajı okumak, daha doğrusu okuduğunu anlamaktan acizsin, gelip edebiyat tartışmaya çalışıyorsun.

5- Şu anda Orhan Pamuk ya da senin o konuda kendini nasıl rezil ettiğin değil, bırak o konu orada tartışılsın, buradaki tartışma bambaşka.

Bundan sonra insanlarla tartışmaya girmeden önce

İlk olarak insanlar ne diyo dinlemeyi anlamayı bir öğren, saçma sapan yalan yanlış anlayıp cevap yazma. Mesela "Kendisinin edebi yazarlığı ve yeteneğiyle ilgili en ufak bir eleştirim yok ama karakteri şöyle" diyen adama "nasıl orhan pamuk sevmezsin" diye saldırma.

İkinci olarak konu hakkında bilgi edin, daha kitap nedir, roman nedir, tarihi roman nedir bilmeden edebiyat tartışmasına girme. Komik komik yorumlar yapıp sonra rezil oluyorsun.

İlla ingilizce kaynak vericeksen o kaynakta ne yazıyo anlayacak kadar ingilizce öğren, kaynakların karşı tarafı destekleyip seninle çelişmesin, kendini rezil etme.

Oturma organından kafana göre fikir belirtip onun üzerine yorum yapma, "Sen onun kitabını okumamışsın" falan gibi sallama, bilmediğin laflar etme.

Fikrinin arkasında durmayı, haksızken de haklıymışsın demeyi öğren, rezil olunca ortadan kaybolup kendini unutturup 2-3 gün sonra başka konuda pörtleyip saldırma

Ve son olarak da ezildin diye hırs yapıp alakasız konularda insanlara sataşmamayı öğren.

Ondan sonra gel belki biraz tartışmaya değer bi insan olursun o zaman tekrar değerlendiririz.
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

kafaları güzel çok arkadaş var, abd-israil-pkk el ele vermiş, bir taraftan kürt devletini kuruyorlar ve diğer taraftan da türkiye'yi suriye'ye sokmak için altyapıyı oluşturuyorlar.

ne suriyesi?

Türkiye'yi Suriye'ye sokacaklar diyen kim ki? Kore savaşı gibi, Türkiye ordusunu canlı kalkan olarak kullanıp kendileri demokrasi getirecek oraya.
Batı Kürdistan yani Kuzey Suriyeyi de Barzani bölgesiyle birleştirecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

braid said:

sen orhan pamuk'un edebi hayatını ve külliyatını bilmeden onun görüşleri hakkında doğru fikir sahibi olabileceğine mı inanıyorsun?

herneyse bu son mesajımdı, wot demagoji yapmışsın well done padawan.

Konuyu inatla başka konuya getirmeyin bi zahmet. Çok istiyorsan git o konuda tartışalım. 70 kişi yaralanmış 10 kişi ölmüş, o tartışılıyor, gelmiş Orhan Pamuk diyosun hala. Sonra da sığ olmadığınızı göstermek için kırk takla atarsınız...

Edebi hayatı ve külliyatını bilmediğimi söylemedim, edebi hayatını eleştirmediğimi söyledim. Okuduğunuzu anlayın artık. Anlayamayacak seviyedeyseniz de forum gibi okuduğunu anlamak gereken ortamlarda bulunmayın. Hele bi de 2 satır yorum okuyup anlayamadan Orhan Pamuk okudum şunu okudum bunu okudum diyorsunuz ya, ne diyeyim...

Demagojiyle alakası yok, işte haddinden büyük kelimeler kullanmak diye bunu diyorum. Nedir ne değildir hele bi sözlüğe bak bakalım, anlamını bilmeden kullanmış, yanlış kullanmışsın. Çatır çatır birebir cevap var orada. Ama bak senin yaptığın gerçek demagoji, konuyu çevirip çekip karşı tarafın sözlerini çarpıtarak işine geldiği gibi göstermeye çalışıyorsun. Yukarda örneğini de verdim nasıl çevirdiğinin.

Daha bu konuda cevap vermeyeceğim, çok isterseniz özel mesaj ya da öbür konudan devam edin.

Zira şehit konusunda kuyruk acısından dolayı tutup orhan pamuk ne dedi tartışması açmaya çalışmak angutluktur, o tartışmayı sürdürmek de pek farklı değil. Ben kendime bu angutluğu yakıştırmıyorum. Konuyla alakasız 2 mesaj atarak zaten haddinden fazla konunun baltalanmasına yardımcı oldum, fazlası yakışmaz. Yakıştıran da kendi başına yapsın.

Konuyla alakalı herkesten verdiğim bu son 2 cevapla yaptığım sapmadan dolayı kendi adıma özür diliyorum. Aynı anda ortadan kaybolup aynı anda başka konuda peydahlanıp saldıran lorel hardi isterse özel mesajla devam edeibilir.
Sosyal ağlarda paylaş

gaziantep olayını bırakıp pirvan'ın kürtçü, pkkcı, sözlükten kelimeler bulup yazan biri olduğunu anlattığın wot için de özür dileyecek misin?

Rewendor said:

Aynı anda ortadan kaybolup aynı anda başka konuda peydahlanıp saldıran lorel hardi isterse özel mesajla devam edeibilir.

bu forumda da bu moda galiba?

forumda aynı görüşü paylaşmadığın 2-3 kişi görünce hemen fake acc muhabbeti yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

O mesaj o tartışmanın içerisinde yer alan bir mesajdı. İlerleyen mesajlarda görüşünü beğenmesem ve hatta barış çağrısını yapmacık, iki yüzlü de bulsam bu duruşunu sabit şekilde sürdürmesini de takdir ettiğimi belirtmiştim zaten.

Ve evet hala pasifizm çağrısının arkasında barış olmadığını ve bunun bir kılıf olduğunu düşünüyorum, ama bunun arkasında pkk'ya teslimiyet olduğu fikrimden o kadar emin değilim, son mesajlarıyla daha çok uzun vadede daha çok insani zarara yol açacak hümanizm ve biraz da abartılmış statü ayrımcılığı fobisi (zengin adam askerlik yapmaz mantığı) olduğu fikri daha belirgin geldi. "askeri müdahaleyle bi anda 10 birim adam ölecek çoğu da fakir olacak (ki buna katılmıyorum), onun yerine uzun vadede terörist eylemlerle 50 birim adam kaybedelim ama fakir zengin ayırt etmesin daha eşit olur" gibi bir duruma getirdi konuyu.

Muhtemelen o da benim hala paranoyak, gucci giyen (hayatımda gucci giysim olmadı bu arada, ama olmasını ayıp gördüğümden değil, ilgimi çekmediğinden) ve faşist olduğumu düşünüyor hala.

Ama konuyu dağıtıp orhan pamuka falan gelmesini sürdürdüğüm için özür dilerim Pirvan'dan da konudaki kalan herkesten de.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir duruma getirmedi. yani 50 birim adam olsun ama esit olsun demiyor boyle sadece fakirlerin cocuklari oluyor diyor e bir derece dogru fakir ve orta halli insanlarin evlatlari oluyor zenginin olme ihtimali cok cok dusuk. En basitindan yasa cikiyor 30 bin tl ver askerlik yapma deniyor 69 bin kisi boylece askerlikten muhaf. 30 bin tl orta halli bir adam icin biriktirilebilir bir para. Zengin biri icin ise hicbir sey degil ama fakir adamin 30 bin tl verebilmesi mevcut sistemde imkansiz.
Sosyalizmi fln araya katmadan halkcilik ilkesine tamamen ters ama durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bedellinin doğru ya da yanlış olması ayrı bir konu zaten, ama bedellideki tek kriter para değil, yaş gibi kritik bir şart daha var gözden kaçırdığınız. 30.000i veren gitmekten sıyırıyor diye bir şey yok yani. Esas olayı "bu adamlar 30 yaşına kadar zaten kaçmış, istesek de getiremicez, bari yasal hale getirelim o arada parayı da sömürelim."

Oysa hali vakti yerinde, üni mezunu olmuş yüzbinlerce genç hala askere gidiyor herhangi bir maddi kayırı olmadan.

Bunun dışında, dendiği gibi fakirler çoğunluk olarak gidiyor olsa bile, eğer askeri bir müdahale bu terör eylemini bitirecekse ve bundan dolayı bu müdahale yapılmasın deniyorsa bu yüzden herhangi bir hamle yapmamak uzun vadede daha çok ölüm ve kayba sebep olacak, her gün yeni bombalama haberleriyle daha çok kayıp vereceğiz gibi bir durum var ortada. Ha, askeri müdahaleyle terör biter mi, yoksa bitmez de bu boşuna kayıp verdiren bir hamle mi olur derseniz zaten tam olarak onu tartışıyorduk biz de. Ama "fakir gidiyor zengin gitmiyor" gibi bir durum söz konusu değil. Politik torpili vardır, anası babası millet vekilidir de kurtarmıştır o ayrı bir konu.

Bu arada büyük ihtimal bu kış askerdeyim, herhangi bir sizin deyiminizle "operasyon" olursa gayet bir ihtimal dahilinde yani bana patlama ihtimali de.
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor

Herkesin yaptığını yap, bi tanıdık vardır mutlaka telefon açarsa direk göcekte yaparsın askerliğini. (Harbi zenginsen tabi, ailenin mutlaka ihaleden vb. tanıdığı kuvvetli insanlar vardır.)

Diğer konuya gelecek olursak;

Benim gıyabımda çıkarım yapmışsınız, eyvallah, benim baştan beri söylediğim şey aynı.
PKK ya da başka mesele olsun, tek bir kural benimsiyorum: o da hükümetten ya da medyadan duyduğum hiçbir şeye inanmıyorum. Hiçbir şeye. Size de bunu tavsiye ediyorum yalnızca. PKK'ya yakın ajanstan tut hepsine kadar takip ediyorum mümkünse, ve kendi kanaatimi oluşturuyorum(George Carlin baba üşüyoruz).

Bu meselede dediğim şey de basit aslında:
PKK katliamlar yapan, kirli bir örgüttür. Ama temiz olan hiçbir aktör yok diyorum. Devlet de, yabancı servisler de, herkes birbirini katlediyor bu meselede, manipülasyon yapılıyor, silah satılıyor, olan sadece ölenlere oluyor, asker ya da militan.
O yüzden zaten artık cadı kazanına dönen memleketin düzelebileceğini düşünmüyorum. PKK'yı bu güne getiren kudret neyse, operasyon yapsanız da onu kazandırmasını bilir. Anlatabildiysem eğer...
O nedenle operasyonla falan bir fayda sağlanmaz. Sadece zavallı insanlar şimdi olduğundan daha yoğun şekilde ölür.

Keşke biz demokratik bir ülke olabilseydik de pıtrak gibi her tarafımızdan sorun fışkırmasaydı, o zaman şimdiki kadar pespaye olmaz, uluslararası toplumun elinde fırıldağa dönmezdik.
İşin askeri boyutunun yanı sıra, öte yandan, olmayacağını bile bile, devlet artık PKK ile görüşme isteğini ortaya koymalıdır. Bunu sırf yitirilen meşruiyeti ve haklılığı geri kazanmak, ayrıca Kürt halkını yanına çekmek için yapmalıdır. Onun dışında, sivil olan(sempatizan da olsa, kanlı eyleme falan bulaşmamış) her yurttaşı biraz daha mutlu edecek bir çözüm için, tartışmalar, forumlar vb. düzenlemeli. Yani parayı bombaya değil de böyle bir seferberliğe ayırmalı.
PKK içinde şahin denilen asla barışa yanaşmayacak adamlar olacaktır, onları deşifre etmek ve desteklerini azaltmak için, federasyon dahil herşey oturup olur-olmaz diye tartışılmalı.

Fakat, dediğim gibi, bunu yapmak için öncelikle niyet olması lazım tabi. Niyet olması için de baştan silah sanayinin eline düşmüş olmamak gerekir. Aha burada komünist damarım giriyor devreye. Bölgede barış olması multi-national corporationların işine gelmez. Böyle bir çabayı göstereni de anında cortlatırlar(Özal, Eşref Bitlis, vb. örnekler mevcut)

O yüzden, olmaz barış marış. Siz de bence gidip tatlı canınızı küresel canavarlara vermeyin. Yarın adınızı hatırlayan dahi olmaz, yazıktır. Benim yaptığım mesela, bir nevi pasif direniş. Askere gitmemek için her elimden geleni yapıyorum, yarın işler daha da kötüye gidip Türkiye'ye demokrasi(!) gelmeye yakın da kaçma planım hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de son ekleme,
patiye 2002'de (aslında daha önce başka acc vardı da değiştirdiydim) üye olmuşum. Dediğin gibi dikkatli bakmış olsaydın ilk zamanlarda(üniversiteden önce) en koyusundan kemalist olduğumu görebilirdin.

İlginç olan, anne tarafım hasebiyle hep MHP-BBP tarzındaki adamlar arasında büyüdüm. Na böyle 7 yaşındayken heykele çıkmış bozkurt işareti yapan fotoğrafım vardı. (baba tarafım da karaçay Türkü)

Bi de güneydoğuda ailem olması nedeniyle toplam 5 şehit vermekten kaynaklı ilk zamanlar sizin gibi salt öfkeyle düşünüyordum(ortaokul falan). En travmatik olanı ise cumhuriyet savcısı olarak atanan babamın amcaoğlunun maraş-pazarcıkta gece evine girilerek yatakta öldürülmüş olması idi.(uzun vadede daha da beni kemiren mesele, devletin cenaze törenine bir çiçek gönderip, daha sonra umursamamasıydı. mesela o savcının eşi ev hanımıydı, aylarca maaş alamadı bu olayların üstüne, aile baktı kadına ve çocuğuna)

1.si lisedeyken gözaltına alınmam, siyasi eylemlere katılmam(kemalist-sosyalist tuhaf birşeydik) 2.si lisede komünist bir arkadaşın beni yumuşak yollu bozması sonrası merak salmam 3. ODTÜ'ye girmemden sonra öğrendiklerim 4.en çok da Avrupada yaşadıktan sonra değiştim.
Ha o nedenle, ben bugün milli eğitim bakanı falan olsam elimdeki paranın hepsiyle bir proje yapar her yurttaşı en az 1-2 aylığına gelişmiş bir ülkeye gönderirim.
Türkiye bence bir anda çok değişir ve ilerler.

Benimle ilgili konuşulunca açıklayım dedim, gönül dostları kıvamına gelmeye gerek yok, bir daha söylemem bunları not edin ilerde kullanırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

@rewendor

Herkesin yaptığını yap, bi tanıdık vardır mutlaka telefon açarsa direk göcekte yaparsın askerliğini. (Harbi zenginsen tabi, ailenin mutlaka ihaleden vb. tanıdığı kuvvetli insanlar vardır.)

Diğer konuya gelecek olursak;

Benim gıyabımda çıkarım yapmışsınız, eyvallah, benim baştan beri söylediğim şey aynı.
PKK ya da başka mesele olsun, tek bir kural benimsiyorum: o da hükümetten ya da medyadan duyduğum hiçbir şeye inanmıyorum. Hiçbir şeye. Size de bunu tavsiye ediyorum yalnızca. PKK'ya yakın ajanstan tut hepsine kadar takip ediyorum mümkünse, ve kendi kanaatimi oluşturuyorum(George Carlin baba üşüyoruz).

Bu meselede dediğim şey de basit aslında:
PKK katliamlar yapan, kirli bir örgüttür. Ama temiz olan hiçbir aktör yok diyorum. Devlet de, yabancı servisler de, herkes birbirini katlediyor bu meselede, manipülasyon yapılıyor, silah satılıyor, olan sadece ölenlere oluyor, asker ya da militan.
O yüzden zaten artık cadı kazanına dönen memleketin düzelebileceğini düşünmüyorum. PKK'yı bu güne getiren kudret neyse, operasyon yapsanız da onu kazandırmasını bilir. Anlatabildiysem eğer...
O nedenle operasyonla falan bir fayda sağlanmaz. Sadece zavallı insanlar şimdi olduğundan daha yoğun şekilde ölür.

Keşke biz demokratik bir ülke olabilseydik de pıtrak gibi her tarafımızdan sorun fışkırmasaydı, o zaman şimdiki kadar pespaye olmaz, uluslararası toplumun elinde fırıldağa dönmezdik.
İşin askeri boyutunun yanı sıra, öte yandan, olmayacağını bile bile, devlet artık PKK ile görüşme isteğini ortaya koymalıdır. Bunu sırf yitirilen meşruiyeti ve haklılığı geri kazanmak, ayrıca Kürt halkını yanına çekmek için yapmalıdır. Onun dışında, sivil olan(sempatizan da olsa, kanlı eyleme falan bulaşmamış) her yurttaşı biraz daha mutlu edecek bir çözüm için, tartışmalar, forumlar vb. düzenlemeli. Yani parayı bombaya değil de böyle bir seferberliğe ayırmalı.
PKK içinde şahin denilen asla barışa yanaşmayacak adamlar olacaktır, onları deşifre etmek ve desteklerini azaltmak için, federasyon dahil herşey oturup olur-olmaz diye tartışılmalı.

Fakat, dediğim gibi, bunu yapmak için öncelikle niyet olması lazım tabi. Niyet olması için de baştan silah sanayinin eline düşmüş olmamak gerekir. Aha burada komünist damarım giriyor devreye. Bölgede barış olması multi-national corporationların işine gelmez. Böyle bir çabayı göstereni de anında cortlatırlar(Özal, Eşref Bitlis, vb. örnekler mevcut)

O yüzden, olmaz barış marış. Siz de bence gidip tatlı canınızı küresel canavarlara vermeyin. Yarın adınızı hatırlayan dahi olmaz, yazıktır. Benim yaptığım mesela, bir nevi pasif direniş. Askere gitmemek için her elimden geleni yapıyorum, yarın işler daha da kötüye gidip Türkiye'ye demokrasi(!) gelmeye yakın da kaçma planım hazır.

Senin demokrasi adı altındaki her konuşman yalan , her konuşman palavra, seçtiğin istisnasız her süslü kelime sadece ve sadece bdp ve pkk için, kürt için alevi için, ermeni için aborjin için, pkklı köpekler senin için rebel.Sen kötü niyetlisin, süslü cümleler ardındaki kötü adam sensin.Türkiye bölünecek olsa sen ona da bir kulp bulur, olması gereken zaten buydu dersin eminim buna.
Zehirli fikirlere sahipsin, o fikirlerin seni barış refah huzura götürmeyecek emin ol, şuanda bdp ve pkklılar kürt milletini ortaya atarak, kürt halkının kendisini de , doğuda yaşayan insanları da sindirerek , hem türk hem kürt bu vatanda yaşayan insanları kışkırtmanın eşiğinde.Şiddetten , kanlı olaylardan, insanların gözyaşlarından beslenen bir terörist grup ile nasıl bir anlaşma olabilir, bu mümkün müdür? Türkiyeden imkansızı isteyerek her çabaya engel olacaklar bu kadar net.Türkiye 30yılda silahlı çözümü deneyerek herhangi bir sonuca ulaşamadı, peki pkk kendi mücadelesinde 30yılda yakıp yıkıp öldürerek nasıl bir sonuca ulaştı ki hala ısrar etmekte..Oyuzden sanki mazlum halkın temsilcisiymiş gibi pkk yı güzelleştirme çabasına girmeyin.Mazlum halkın destekçisi diye mecliste yer alan insanların bile neler yaptığını görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha geldi zeka küpü geri. İsmi İngilizce, imzasında da çok özlü bir amerikan atasözü, yüce Türk milletinin bayrağını sallıyor klavyeden bre, yürü akıncı koçyiğidim, kim tutar seni.

Niyet falcısı kerata niyetimizi okumuş. Böyle apaçi kırmaları yüzünden geri kalmıştır bu ülke. Neyse,

said:
Şiddetten , kanlı olaylardan, insanların gözyaşlarından beslenen bir terörist grup ile nasıl bir anlaşma olabilir, bu mümkün müdür?

Genelde zaten müzakere ya da her neyse, böyle tiplerle olur. Polyanna ile barışacak değilsin herhalde?
İnsanların kanından gözyaşından beslenen en az onlar kadar senin kafandaki insanlar/partilerdir. Bu forumdaki insanlar da az çok bunu görüyor sanıyorum.

said:
Oyuzden sanki mazlum halkın temsilcisiymiş gibi pkk yı güzelleştirme çabasına girmeyin.

Şizofreni belirtilerin olduğu için kısa zamansa psikiyatra görün. Biz ne yazıyoruz sen ne rüyalardasın.

Senin gönülden bağlı olduğun görüş günlerdir sokaklarda provokasyon peşinde. Kurulduğu günden beridir de CIA'in emrinde böyle provokasyonlar çıkarmakla görevlidir. O yüzden, "hem türk hem kürt bu vatanda yaşayan insanları kışkırtmanın eşiğinde" olan tarafın içindesin.

Her neyse, bana kalırsa sen herhalde buradaki en zayıf halkasın. Bak rewendorla daha medeni konuşabildik. Senin sosyo-kültürel seviye bu foruma yetmiyo hacı. forumtr falandan başla zamanla bakarsın duruma.
Sosyal ağlarda paylaş

Her neyse şu Zach de ya bunun arkadaşı, ya da alt account kasmış.

Biz şurada fikir tartışmak peşindeyiz, velhasıl bazı gerizekalıların okuması olmadığından yırtık dondan fırlar gibi başa sarıp fırlıyorlar. Taktik yapıyorlar akıllarınca zeka küpleri, fikirsel olarak bozguna uğrayıp "PKKLI" tuşuna basıyorlar, bir nevi iceblock.

Ben kaçar, uğraşacağıma tezime devam edeyim.

Ha bu arada,
PKKlı sizsiniz lan. Harbi, dağdaki PKK lıdan bir farkınız yok. Eğer oraya operasyon yapılacaksa arzuhalimdir size de yapılsın.

Sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...