kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Selamlar , Yakın arkadaşıma bir araç alacağız , hiç trafik tecrübesi yok , İstanbul'da doğal olarak illa ki vuracak , sürtecek arabayı. Bakım ve yedek parçası uygun olsun ki , vurup çizince içi sızlamasın :) 25-32k TL civarı olursa bütçe iyi olur , biraz aşılabilir araca göre Hangi marka , model , yaş tavsiye edersiniz ? Not : Otomatik Vites olmalı araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hiç trafik tecrübesi yoksa ikinci el temiz bir clio falan alsa güzel olur tam işe gidip gelmelik, piyasası da fena değil çok zarar etmeden satıp daha iyi bir araç alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bırakın ilk araçta alışsın manuele. Bigün mecbur kalır rezil rüsva olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yok manuel istemiyor , güzel güzel kullansın otomatik araç , vites mites uğraşmasın. Bi yaştan sonra zor olur , oturup pratik yapacağına trafiğe odaklansın bari :) Clio bakayım biraz sahibinden de neymiş durum , biraz daha eli ayağı düzgün bir araç ne düşünebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Polo olur focus olur bunlar güzel arabalar. Bide dizel olursa tadından yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Ford Focus TDCI iyi gibi duruyor , fiyatları da uygun. Kağıt üzerinde , 6.5 litre yakıyor ş içinde diyor , eğer o civarlardaysa baya uygun bir sarfiyat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 307 aldim ben. kullanmayi bilmedigimden daha kullanamadim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 axedice said: Polo olur focus olur bunlar güzel arabalar. Bide dizel olursa tadından yemez Polo +1 Focus'un direksiyonundan nefret ediyorum ben, bilmiyorum Opel'den sonra kontrol etmesi zor geliyor hızlı manevra yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kithnos_1 said: Clio bakayım biraz sahibinden de neymiş durum , biraz daha eli ayağı düzgün bir araç ne düşünebiliriz ? eli ayagi duzgun araba sizin vursun kirsin ici ciz etmesin kriterine uymuyor ne yazikki. renault nun uzerine yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 neden kaza yapıo acemi ben onuda anlamadım alsanıza normal bişi. en fazla stop eder derdim onuda otomatik alıonuz zaten bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 orumcek hislerim sanki sozkonusu olan sadece acemi sofor degil de ayni zamanda kadin sofor diye uyariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Clio dizel otomatik yok bildiğim kadarıyla. Ama dizeli için konuşmak gerekirse, gayet tasarruflu ve şehiriçi için ideal. 120km/h geçmedikten sonra öyle takırtukurtusu da olmuyor. Bu arada grande punto evo'lar baya dolu ve güzel araçlar. Onu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 206 abi. Vur kir parcala bu maci kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 senko said: 307 aldim ben. kullanmayi bilmedigimden daha kullanamadim tabi ahahahahahah şaka di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yok abi kullanamiyorum. yarin ankaraya gelicem arabayla bakalim nasi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yeni polo cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Selam, Parçası ucuz olan Renault. Megane otomatik vites de bakabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gecen hafta elımde 2011 fıesta tıtanyum dıesel manuel daha 20.000 km de cıl cıl arac vardı sattım . ADamla noterde konu acıldı bı sekılde arac kullanma mevzusu ılk arabası konusma su sekıl ne zaman kullandın en son ? 2006 ehlıyet kursunda nerde nasıl yanı ? sahıl yolunda maltepeden tuzla ya kadar gıtdım.. ee benım ordan aracı goturebılcenmı ? gotururum ya bısı olmaz .. Sonuc : Cıktık noterden park'da kıc yemedı ben gectım araca geldık dukkana . Bındı araca gaza basıyorda basıyor arac kalkmıyor actım kapıyı bıraksana abı debrıyajı dedım yavas bırakıyom dedı .Ama epey bı yavas bırakıyon dedım bende :) neyse kaldırdı aracı sol asagıdan aracta geldımı.. Abımı aldımı bı heyecan sen yolu capraz a al karsıda duran araca tam vurucak asıldı frene neysekı arac stop mutop durdu yolun ortasında .ben gectım gerı aldım felan. Sonrası abısını cagırdı da gıttıler ole .Daha da ne oldu bılmıyom valla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben de en son 2005 ehliyet sinavinda kullandiydim. ondan beri bi dun gectim babam calistirdi biraz bugunde eskisehirden ankaraya getirdim araci, ustune ustluk gordiona kadar gittim park ettim sonra bi de gordiondan benim eve kadar getirdim. ve bunlarin hepsini olmeden basardim sdf nasi yaptim ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 fiat palio al bence,ilk aracım fiat palio ve hem parça ucuz,hem vur kır motor'a birşey olmadıkdan sonra 0 masraflı bir araç,hemde ucuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 valla gulmeyin adama. ben 12 yillik soforum, bunun 4 yili manual araba kullandim. gecen babamin megane ina bindim, vites gecislerinde falan debriyaja basmada sorun yok ama kirmizi isiklarda frenlerken surekli debriyaji unuttugumdan stop ettirdim durdum arabayi. sonunda "in lan ben kullanicam" diyerek atti beni sofor koltugundan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Selam, Grup terapi gerekli bizim bölüme :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İlk araban modelli olsun. Clio 2008 den indim geçtim ladaya araba beni dinlemiyor direksiyonu döndüresiye vuracacktım bi tarafa. 2 elle dönmüyor sanki direksiyon gözünü seveyim hidrolik direksiyornun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ayni durumdayim. Clio diesel veya corsalara bakiyorum su anda. 4000-6000 euro araliginda 30 bin 60 bin kilometre arasi 2007 den itibaren modeller buldum. Bir harbi anlayan birini bulup arabalara baktirtmasi kaldi. Bu arada 2006 da izmirde uzun bir sure geldigimde ehliyet yapmistim, direk cope atmalik. 2012 yilinda ehliyete 1500 euro bayilarak alman ehliyetini aldim. Direk trafige cikabiliyorsun almanyada,ancak turkiyede tatildeyim suan 3. Saat kullanmisligim var ve direk olarak turkiyede araba kullanmanin cok sakat oldugunu gordum. Saglamak ve sinyalsizlik geleneksel olmus memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hiz siniri yalandir. yolun ortasindan yavas giderseniz saglanirsiniz. sinyal zaten hic verildigini gormedim. veren de artik vermiyor, cunku verirse gecmesin diye sikistiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar