AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 o değil de [...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ahaha neyse aynı duyguları yaşadığım bir sürü insan var gerekli postları atmışlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bence şair burda şu mesajı vermek istiyor. "1. Senaryo" said: A kişisi:Çantan çok güzelmiş. B kişisi:Teşekkürler yeni aldım.(Aslında pazardan aldı.Saçma bi eziklik var o yüzden) "2. Senaryo" said: A kişisi:Çantan çok güzelmiş. B kişisi:Teşekkürler Prada dan yeni aldım,çok pahalı ama olsun.(Aptal bir gurur var bu lafta) buna benzetmeye uğraşmış ama olmamış tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bana biraz komplekslisin gibi geldi. fakir olabilir misin acaba? sent via bmw idrive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 i want to believe dedi!!! i want to believe!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 abi konuya bak bizde ciddi memleket meselesi zannettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 onu hava atmak yada statuden faln deil sinemaya gitmek bir cok insan için cok sık yapılan bir sey deil ve filmi görünce anıları aklına geliyor ve refleks olarak sinemada izledim diyor bence hell yeaa ben sinemaya gidiyorum sunu vurgulayayım die kimsenin dusundugunu zannetmiyor yurdum insanı daha cok sinemaya gitse belki sadece izledim diyebilir zannımca ahaa buda farklı bir kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kafanız güzelken çok güzel topikler açıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 boyle seylere takilmayin genc olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 belli ki adamların derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ben böyle seyleri dusunup bir gece uyumadıgım oluyor dertsizlik zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 sen de haklısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ulan herkes söylencek şeyleri söylemiş zaten bana bişey kalmadı. neyse ben de tekrarlayayım. ben de sinemada izledim diye vurgularım, "filmin hakkını vererek izledim hocam" manasındadır kendisi. "ben sinemaya gidiyorum, aşırı sosyalim ve tüm manitalar bana hasta" demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 BramStoker said: (T▽T) ben film izlemeye gidiyorum. iki dakika içimi döktürtmediniz. kesin sinemada izlicek, demek ki sırtı yere gelmez yiğit bi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bir "sokaklarda emolar var yaşanmaz bu ülkede" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Osuran_boğa said: bir "sokaklarda emolar var yaşanmaz bu ülkede" değil link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 emo değilmiş ya tikiymiş ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 asjd abi dvd cide jail break (o ne demekse) yaptirirken tabure atip dukkan onunde oturan adam sekli geliyor gozumun onune hep. cok komik :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Burçların saçmalığa tekrar kanıtlandı. Aynı burçlara sahip kişilerin benzer özellikleri varsa bu obsesif, şımarık oğlan boğayken ben boğa olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 git diğer çocuklarla oyna o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Saeros said: BramStoker said: (T▽T) ben film izlemeye gidiyorum. iki dakika içimi döktürtmediniz. kesin sinemada izlicek, demek ki sırtı yere gelmez yiğit bi çocuk ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hiç el sokulur mu güreşteyken kıspete, tüküreyim lan senin yapacağın tespite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Analitik hayattan sıkılıp duygusala mı geçtin ginaly. Toplum senden grafik bekler... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 her duruma grafik yapmayacağımı brand equity vs. consumer demand üzerine olan bir postumda açıklamıştım da yerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar