Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşi-kızı düğünde oynayan deyyustur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yozgat Müftü Yardımcısı Nasuf Yaylagül, Cuma vaazında, düğünlerde, eğlencelerde eşinin, kızının oyun oynamasına tepki göstermeyen ve sokakta kızlarla konuşan erkekleri 'deyyus' olarak yorumladı.

http://gundem.milliyet.com.tr/-esi-kizi-dugunde-oynayan-deyyustur-/gundem/gundemdetay/18.08.2012/1582918/default.htm?ShowPageSkin=1

BUDA DEYYUSUN KRALININ RESMİ GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE .....

Mesaj tarihi:
Bunlar belki komedi geliyor fakat ilerde 100 lercesi böyle konuşmaya başlayınca (Fuck Yeah) demiyelim..

Bişi demeye gerek yok zaten, malesef herşey açık seçik oluşuyo..
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

10 yıla her taraf bunlarla dolunca ne bk yiyeceğiz çok merak ediyorum.

kacabilen kacicak, yurtdisinda muhabbeti acildiginda bizim memleket eskiden hep dutluktu diye anlaticak, kacamayanlar da evinde kamufle olup saklanicak.

iran iste ornek.
Mesaj tarihi:
ayrıca yolda sokak da bayanlarla konuşan erkekler de deyyus demiş lol.adam da bir komplex var o belli de o zaman hepimiz deyyusuz gibi geldi bana :)

düşünsene yolda bi kız arkadaşınla karşılıyosun
-merhaba frostbite
-konuşamam deyyus değilim beeean! vb.vs.

çok mavra döner bu konu da...
Mesaj tarihi:
cevap verdin kıza. deyyyyusssun önde gideni oldun bence.

ben kağıda yazıyorum veriyorum hep.

abi bişi sorucam. bir kadın ile selamlaşarak nasıl deyyus oluyor muşuz?
yani ben deyyus ne demek çok emin değildim hatta devil falan gibi bişi mi dedim şimdi de. öle de değilmiş.

alla alla
Mesaj tarihi:

abi deyyus olmak için karını-kız arkadaşını falan vermen gerekiyormuş galiba birisine.

. sıfat Karısının veya kendisine çok yakın bir kadının iffetsizliğine göz yuman (kimse)

deyyuslar federasyonundan birileri varsa açıklık getirsin bu duruma

işaret dili demişsin

Mesaj tarihi:
olm adam hep swinger düğünlerine gidiyor olmasın?

başka açıklaması yok yani.
nasıl düğünlere gitmiş o hep. anaaaa...
bize anca limonata, kuru pastalı kurabiyeler gelsin.
Mesaj tarihi:
işret derken daha çok kaş-göz ama bunlar da caiz.

düğünde oynama konusu da düğünler için geçerli. adam çok entel olduğu için oynamalı moynamalı düğünleri aşağılıyor. yoksa diskoda gece klübünde falan oynamakta bir beis yoktur.
Mesaj tarihi:
bu adam "Başbakanın kızı başı örtülü, cumhurbaşkanının eşi başı örtülü olacak, senin eşinin başı neden örtülü olmasın. Sen de başını örttüreceksin" diyor,
kimse "karıma zorla baş örtmesini söyleyemezsin!" demiyor, buna karşı çıkan yok,
ama "eşiniz kızınız düşünde oynarsa deyyus olursunuz" dediğinde,
insanlar çıkıp "BONO NÖ HOKLO DÖYYÖS DÖRSÖN!" diye atarlanıyor.
işte ülkenin durumu.
heh.
  • Yeni Oluştur...