gramul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Yozgat Müftü Yardımcısı Nasuf Yaylagül, Cuma vaazında, düğünlerde, eğlencelerde eşinin, kızının oyun oynamasına tepki göstermeyen ve sokakta kızlarla konuşan erkekleri 'deyyus' olarak yorumladı. http://gundem.milliyet.com.tr/-esi-kizi-dugunde-oynayan-deyyustur-/gundem/gundemdetay/18.08.2012/1582918/default.htm?ShowPageSkin=1 BUDA DEYYUSUN KRALININ RESMİ GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 adam "niye benimle oynamiyolar, niye benimle konusmuyolar" safhasini gecmis, "uhuuhuu hepsi gebersin" safhasina gelmis iste. gayet siradan bir yurdum insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 iyi gene "pardon sıçmış" diyen bi üstü varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bunlar belki komedi geliyor fakat ilerde 100 lercesi böyle konuşmaya başlayınca (Fuck Yeah) demiyelim.. Bişi demeye gerek yok zaten, malesef herşey açık seçik oluşuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 muhteşem lan vallahi muhteşem. güzel kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Keşke troll olsada eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 vay deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 aptallığın bini bir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 böyle biri olsam kendimi öldürürüm. adamlar nasıl dayanıyolar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 10 yıla her taraf bunlarla dolunca ne bk yiyeceğiz çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sıfatına sümkürülesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Kesin bayağı düşünmüştür bir de bunu söylemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 racialleri -10 int. düşünme yetilerinin olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Myshkin said: 10 yıla her taraf bunlarla dolunca ne bk yiyeceğiz çok merak ediyorum. kacabilen kacicak, yurtdisinda muhabbeti acildiginda bizim memleket eskiden hep dutluktu diye anlaticak, kacamayanlar da evinde kamufle olup saklanicak. iran iste ornek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yakında terfi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ayrıca yolda sokak da bayanlarla konuşan erkekler de deyyus demiş lol.adam da bir komplex var o belli de o zaman hepimiz deyyusuz gibi geldi bana :) düşünsene yolda bi kız arkadaşınla karşılıyosun -merhaba frostbite -konuşamam deyyus değilim beeean! vb.vs. çok mavra döner bu konu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 cevap verdin kıza. deyyyyusssun önde gideni oldun bence. ben kağıda yazıyorum veriyorum hep. abi bişi sorucam. bir kadın ile selamlaşarak nasıl deyyus oluyor muşuz? yani ben deyyus ne demek çok emin değildim hatta devil falan gibi bişi mi dedim şimdi de. öle de değilmiş. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ben işaret diliyle hallediyorum, temiz. hiç konuşmadan eyleme geçmek de olabilir. her iki durumda da deyyus olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Karısının veya kendisine çok yakın bir kadının iffetsizliğine göz yuman (kimse). herif bildiğin arapça küfretmiş bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 abi deyyus olmak için karını-kız arkadaşını falan vermen gerekiyormuş galiba birisine. . sıfat Karısının veya kendisine çok yakın bir kadının iffetsizliğine göz yuman (kimse) deyyuslar federasyonundan birileri varsa açıklık getirsin bu duruma işaret dili demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 olm adam hep swinger düğünlerine gidiyor olmasın? başka açıklaması yok yani. nasıl düğünlere gitmiş o hep. anaaaa... bize anca limonata, kuru pastalı kurabiyeler gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 işret derken daha çok kaş-göz ama bunlar da caiz. düğünde oynama konusu da düğünler için geçerli. adam çok entel olduğu için oynamalı moynamalı düğünleri aşağılıyor. yoksa diskoda gece klübünde falan oynamakta bir beis yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bu adam "Başbakanın kızı başı örtülü, cumhurbaşkanının eşi başı örtülü olacak, senin eşinin başı neden örtülü olmasın. Sen de başını örttüreceksin" diyor, kimse "karıma zorla baş örtmesini söyleyemezsin!" demiyor, buna karşı çıkan yok, ama "eşiniz kızınız düşünde oynarsa deyyus olursunuz" dediğinde, insanlar çıkıp "BONO NÖ HOKLO DÖYYÖS DÖRSÖN!" diye atarlanıyor. işte ülkenin durumu. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ya örtünmeye karşı değilsek!? :D şaka bi yana daha oraya gelmedik dedim ya acayip mavra çıkar daha bu deyyuz dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 deyyus kelimesinin tam anlamını bilmeden kullanması beni daha çok rahatsız etti. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar