oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Amfi alıcam fakat, efektöre de ihtiyacım var aslında. param yok tabi ki de o kadar. orangelara göz attım şu fena değil aslında Öneriniz varsa duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Var bende bundan, tavsiye ederim. Ayı metal için iyi değil ama tam neo-prog kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 vox vt20 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 neo-prog çoğiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 vox da gerçi iyiymiş ama orange da daha geniş bir efekt yelpazesi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Benim Orange'da efekt yok hiç. Efekt istiyorsan tek tercih Line 6 olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oralarhepmarsvolta Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://www.mydukkan.com/media/71118213193.jpg benim alacağım orange'de var efekt sanırsam resminde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valla arkadaşım satıyor.... kafa-kabin düşünüyor... inanılmaz bir alet bu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-fender-hot-rod-deluxe-iii-2-500-tl-98233619/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bizim madboy bütün ekipmanlarını satıyordu, depresyona girmiş, ona bir özel mesaj at. kesin anfilerini de satıyordur ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya abi 30luk amfi var bende 500tl gibi de bir para verdim. komşuları ürkütücem diye açamıyorum sesini. taşıyamıyorum da kolay kolay. keşke 15-20 lik ama kalite birşey alsaydım. bilemedim. /serzeniş mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar