serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Vatan'da 200 liraya felan düsmüs Sandisk Extreme. Valla zor tutuorum kendimi almamak icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 simdi crystaldisk 250mb/s gibi bir rakam veriyo sequential write icin, 50 kusur de 4k random icin. ama windoz'da sata 3 normal hard disk'ten mesela iso dosyasi atarken 120 mb/s'yi gecmiyor. normal midir bu? yoksa anakart'ta veya hard diskte mi bir sorun var? wd caviar black sata 3 hard disk'te 60 mb/s ile kendi icerisinde dosya tasiyabiliyor. anakartta mi bir dandiklik var yoksa normal rakamlar mi bunlar ben mi abartiyorum bilen biri el ativersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 SATA III ise normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ssd su an sata 3'te, hdd'yi sata 2'ye aldim. demin tekrar deniyim dedim windoz'da dosya atarken ssd'ye 75 mb'de takiliyodu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Pff tutamadım kendimi ya gittim aldım Sandisk Extreme vatandan anakartım sata 2 ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 batuhan said: Pff tutamadım kendimi ya gittim aldım Sandisk Extreme vatandan anakartım sata 2 ama olsun. deneyimlerini yaz mutlaka benim de sata 2 p5q deluxe anakart. almayı düşünüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Benim yazdığım her şey SATA II için. Yaptığın en iyi yatırım diyorum bu bilgisayara. 8 GB ram mi yapıyordum diyordun önce ama bu çok daha iyi etti. Öz olarak oyunların hızı filan aynı ama bekleme olayı kalmadı. İster oyunda olsun, ister dosya kopyalarken, ister program yüklerken, ister tray'dan program açarken, OneNote'u çalıştırırken... Kullanım kalitesi kat kat arttı. SATA III olsa daha iyi olabilir ama responsiveness olarak bir fark olacağını sanmıyorum çünkü zaten instant her şey neredeyse. 1,1 saniyede olan şey SATA III ile 0,8 saniyede açılır belki. HDD ile 20 saniye ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 SATA3-SATA2 olayına bu kadar takılmayın. SSD'den SSD'ye transfer yapmıyorsanız farkı anlamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Artariel said: batuhan said: Pff tutamadım kendimi ya gittim aldım Sandisk Extreme vatandan anakartım sata 2 ama olsun. deneyimlerini yaz mutlaka benim de sata 2 p5q deluxe anakart. almayı düşünüyom Gidip topkapıdan alabilirdim aslında ama netten aldım gelince yazarım. şu 3.5 inc e çevirme aleti çıkıyomu içinden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ssd'den yeni ssd'ye geçerken böle ufak faklarda dikkate alınabilir ama hdd'den geçerken takmayın fazla. zaten en kötü ssd bile 10 kat hızlı. sata 2 de en fazla %10 etkiler çok etkilemez. zaten 2 ssd arasında yapılmadığı sürece kopyalamalar fln sata 2 sınırlarını zorlamıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Çevirme şeyi benim aldığımın içinden çıkmadı. Ben de bir kutu alacağım şimdi eski HDD'yi harici disk olarak kullanmak için. Boş durmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 team içinden çıktı 3.5" için metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 batuhan said: Artariel said: batuhan said: Pff tutamadım kendimi ya gittim aldım Sandisk Extreme vatandan anakartım sata 2 ama olsun. deneyimlerini yaz mutlaka benim de sata 2 p5q deluxe anakart. almayı düşünüyom Gidip topkapıdan alabilirdim aslında ama netten aldım gelince yazarım. şu 3.5 inc e çevirme aleti çıkıyomu içinden acaba? sandiskten çıkmıyor. 2 hafta önce 240 sandisk aldım 510'a, dün eksen'de 240 corsair 470 liraya düşmüştü, vatan'da da 240 sandisk 440'a düşmüştü! gittim bi de 10 liraya çevirici aldım, ohhşş. boşu boşuna 70 lira fazla vermiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ssd den hdd ye yada externale dosya yazarken neden dusuk hiz aliyoruz diye uzulmeyin. Cunku asil fark denildigi gibi ssd den ssd ye kopyalamada ortaya cikar. Bide ben crossair aldim diyemi almiyo kimse. Nette epey arastirip f/p acisindan en iyisi o diye almistim 3 ay once. Varsa bi problemi soyleyinde bende bileyim. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 biz hdd nesliyiz her ssd 10 numara bize =) ergenler seçer o kadar detayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Caddy bulmam lazim benimde. Dvdrom dan vazgectim oraya bi hdd takip kapasiteyi yukseltmem lazim. Ama iste benim laptop Acer Aspire 5741g. Ve bu modele uygun ben bulamadim. Belki baska bi modelin dvd romu benimkiyle ayni boyuttadir. Bi el ativerin bee, su garibe bi yardim... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paradox oyunlarında çok faydalı oluyormuş. CKII'nin açılması 5 dakikadan çok sürüyordu, bir dakikadan az sürdü. Oyunu yarım saat oynayıp çıkayım demeye çekiniyordum sırf loading time yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Şimdi SSD gelince ilk bağlıyım normal olarak firmware varsa çekiyim diyorum. Sonra Ahci yapıp format olayına girmeyi düşünüyorum. Doğrumu yaparım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Artariel said: batuhan said: Pff tutamadım kendimi ya gittim aldım Sandisk Extreme vatandan anakartım sata 2 ama olsun. deneyimlerini yaz mutlaka benim de sata 2 p5q deluxe anakart. almayı düşünüyom SSD'yi kurdum sonuçlar şöyle. Sata 2 için iyi sonuç aldığımı düşünüyorum. Tabi üstadlar yorumlarsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bana da benzer çıktı. Aynı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu gibi 3rd gen ssd ler dusunuldugunde sata3 tabi tercih edilir de goruldugu gibi sata2 de tatminkar snuc veriyor. yormayin kafanizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Zaten ekran karşısında, benchmark'lara bakmadan hissettiğim hız kazancı oran olarak düşünürsek 5400 rpm, Saat 2 SSD ve Sata 3 SSD arasında; Sata 2 ve Sata 3 epey yakın yerlerde olurlar sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 KHaRoN said: bu gibi 3rd gen ssd ler dusunuldugunde sata3 tabi tercih edilir de goruldugu gibi sata2 de tatminkar snuc veriyor. yormayin kafanizi abi olay random access, aynı anda bi ton şeyi açabilme falan değil mi zaten ? ben tahmin ediyorum ki bu tarz şeylerde falan özellikle uçuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 @gerge oyle bi orandan bahsedemeyiz @artariel buyuk oranda evet, ama tamamen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 SSD geldi, Win8 mi kursam çıktı mı sağlam bir versiyonu? Türkçesi varsa daha iyi olur uğraşmam tekrardan, GERGEEEEE nerdesinnnn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar