Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1. Hafta: Galatasaray - Kasımpaşa (20.08.2012 / 21.00)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

vedersonun yaptıgına da gerek yoktu o sırf kesin olsun diye oyle yapmıs. Oyun baslamadıgı surece hic bir onemi yok o olayın.

BIZIM VEDERSON BOYLE YAPMISTI O YUZDEN KURAL BOYLE demenin bi anlamı yok

* oyuncu değişikliği yedek oyuncu oyun alanına girdikten sonra tamamlanır.
* bu andan itibaren yedek oyuncu‚ oyuncu olur ve yerini aldığı oyuncu değiştirilmiş oyuncu
haline gelir.

oyun başladıgı veya baslamadıgı sürece diye bir ibare göremiyorum ben.

neyse bu konu uzar gider , tebrikler iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

oyun durmusken isterse tum takım girip sahada dansedip geri cıkabilir. onemli olan sahada 7 yabancı varken topa vurulması bu kadar basit.
futbolda oyun durdugunda (tac, oyuncu degisikligi, gol, penalti, engin baytar'in hakem tartaklamasi) oyun devam ediyor sayiliyor. basketbol degil bu.

ilk haftadan hukmen alinmasi gereken puan, bir de 0-0'ken verilmeyen penalti falan derken galatasaray +3'le basladi. iyi iyi, bunlar olsun. ben diyorum ki +20 ile falan bitirirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun 'durduğunda', müsabaka halen devam ediyor olur. o sırada olan herşeyde, kurallar halen geçerlidir. bu yüzden zaten aslında o sırada süre durdurulmuyor; "TOPUN OYUNDA OLMADIĞI SÜRE" maçın sonuna hakem tarafından ilave ediliyor.

eğer dediğiniz gibi olsaydı. oyuncu değişikliği olduğu anda bütün saatler dururdu, sonra başlatılırdı. hakemler KAFALARINA GÖRE (acı ama gerçek) süre ekleyemezlerdi. top altıpastayken dahi maç bitebilirdi falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

orda saatlerin durup baslamamasının sebebi insan hatası riskini ortadan kaldırmak. hakem baslatmayı unuttu ya da gec baslattı erken baslattı gibi riskleri ortadan kaldırmak genel bi kanı yaratmak.

Simdi bosu bosuna detay aramanın alemi yok kural ihlali falan yok. Ahmet Cakardan gaza gelmenin alemi yok. oyuna top geri sokuldugunda galatasaray 6 yabancı ile sahada oldu bitti.

Zaten bekliyoruz fenerasyondan biseyler dur bakalım. Sike vardı da sahaya yansımadı gibi oyuncu cıktı ama sahaya yansımadı derler olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır herşeyi geçtim, saha içinde 7 yabancı hiç olmadı yahu. melo, sercan kenarda bekliyolar. hamit geliyo önce. sercanla tokalaşıyo, meloyla tokalaşıyo yedek kulübesine gidiyo. devamında meloyla sercan hala kenardalar. elmander geliyo, sercanla tokalaşıyo, meloyla tokalaşıyo sonra yedek kulübesine giderken ikisi oyuna giriyor işte. önce tabelada şu kalktı ama diyecekseniz kural c/p'lenmiş. tabela falan dediği yokmuş kuralda.
anca fernandez ceza alır bence bundan yani.

bu arada fizban bariz trolllüyo zaten ahaha. arada kendi de yazmış, ama sonra aynen devam.
fizban said:

yok dediğim gibi olsaydı 3 puanın gitmesi lazımdı da, tekrar izledim. melo elmander'in numarasının kaldırılmasını ve saha dışına çıkmasını beklemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...