Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni GW2 almaya ikna edin


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Hadi bakalım, world PvP, arena, guild PvP seven, instanced zonelardan tiksinen, SW:ToR'dan ağzı ağır yanmış, 6 aydır falan WoW oynamayan ve carebear content olduğu sürece oynamayacak olan birisi GW 2'de ne bulur anlatın bana.

Bu arada WoW'daki animasyon akıcılığı vesaire bayağı önemli benim için, GW 2'de bu durum ne alemde? Bir kaç video izlemiştim ama swingler vs. hep yapay gelmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almamayı düşünüyorum işte, olay o, arkadaşlarım başla diyor, hevesim ve vaktim yok.

Daha yeni SW'ye başladık bir şeye benzemedi vs. kaç senedir hep başka oyunlar için bırakıp WoW'a döndük buradaki bazı fanboylar gibi falan.

Neyse ben topic'i iyi niyetle, oyunu bana övün diye açtıydım da saçma adamlar basmış yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 7 sene wow oynadım askerlik hariç ara vermedim son 3 yıldır nerdeyse casual oynuyordum ama artık WoW bana birşey vermiyor doydum sıradan geliyor ve cata sonrası oyun iyice sıçınca bıraktım. D3 çıkalı 3 kere girdim wowa onda da toplasan 30 dk durmamışımdır. GW2 aldım dl ettim serverların 25 inde açılmasını bekliyorum. Oyun hakkında gıdım fikrim ve bilgim yok kendim keşfedicem daha zevkli olur sadece youtube de video izleyip hangi class bana hitap edebilir diye düşünüyorum. Kısaca kendin karar ver.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...