deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Hadi bakalım, world PvP, arena, guild PvP seven, instanced zonelardan tiksinen, SW:ToR'dan ağzı ağır yanmış, 6 aydır falan WoW oynamayan ve carebear content olduğu sürece oynamayacak olan birisi GW 2'de ne bulur anlatın bana. Bu arada WoW'daki animasyon akıcılığı vesaire bayağı önemli benim için, GW 2'de bu durum ne alemde? Bir kaç video izlemiştim ama swingler vs. hep yapay gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yine ikna edelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bize ne abi, gw2 marketing team mi bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ıyy iğrenç oyun alma bence. stress test olsa şu bayramda da oynasak bi iki saat.çıktığı gün hastalanıp 2 gün izin almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 O kadar beta oldu keşke oynayıp kendin karar verseydin. Ayrıca wow'dan gelip de oyunu beğenen 1 kişi bile görmedim alma bence oyunu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oyun bağımlılık yapıyormuş alma bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 aquila said: bize ne abi, gw2 marketing team mi bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Başkasının söylemesiyle olmaz bu iş. Git kendin dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aha tamam kaçkaçkaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 gunceli kitleyecek, guncelde ya gw2 gorecen ya derbi mac seysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Myshkin said: O kadar beta oldu keşke oynayıp kendin karar verseydin. Ayrıca wow'dan gelip de oyunu beğenen 1 kişi bile görmedim alma bence oyunu sen. aquila said: bize ne abi, gw2 marketing team mi bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ağır wowcuysan gogo mists of pokemon online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Gören de sanki hiç biriniz ayıla bayıla wow oynamadınız sanacak, benim tanıdığım gw2 über diyen adamların %100'ü wow oynamış adamlar yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oyna abı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 wow oynamadım, gurur duyuyorum gw2 über ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kendin alacan nasolsa. bence iknaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Almamayı düşünüyorum işte, olay o, arkadaşlarım başla diyor, hevesim ve vaktim yok. Daha yeni SW'ye başladık bir şeye benzemedi vs. kaç senedir hep başka oyunlar için bırakıp WoW'a döndük buradaki bazı fanboylar gibi falan. Neyse ben topic'i iyi niyetle, oyunu bana övün diye açtıydım da saçma adamlar basmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oyun ıyı ya al ben de alcam ben de oynıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Valla 7 sene wow oynadım askerlik hariç ara vermedim son 3 yıldır nerdeyse casual oynuyordum ama artık WoW bana birşey vermiyor doydum sıradan geliyor ve cata sonrası oyun iyice sıçınca bıraktım. D3 çıkalı 3 kere girdim wowa onda da toplasan 30 dk durmamışımdır. GW2 aldım dl ettim serverların 25 inde açılmasını bekliyorum. Oyun hakkında gıdım fikrim ve bilgim yok kendim keşfedicem daha zevkli olur sadece youtube de video izleyip hangi class bana hitap edebilir diye düşünüyorum. Kısaca kendin karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Niyetin yoksa alma, çıktıktan sonra biraz araştırırsın beğenirsen alırsın. Level 1 olsan, level 80 olsan da aynı şeyleri yapıyorsun. Yani başlayanlardan geri kalmak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 gel gel adnan hoca gibi loca yaptım, görüntülü team speakimizi görmeden karar verme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 said: Beni GW2 almaya ikna edin alamazsın ki sen, hem nereye alıyon? Sende o yürek yok bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 6 aydır wow oynamamak nedir kardesh? ben 6 senedir wow oynamıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ben daha wow cikmayan oynamiyordum. you're so mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar