reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 oyun daha beta bir çok feature kapalı, yakında wipe gelicek zaten diolardı. ada sattıklarına göre ada alıp vermek zor olur gibi geliyor ama bellide olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Süreler biraz uzun geldi onun dışında bildiğimiz Anno, kurdum şehri, grafikler çok güzel olmuş. Haritayı tam açmak biraz sürecek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 anno daha önce hiç oynamadım ama baya sardı ya, hakiki anno'yu da indirdim, onu da oynamaya başladım falan hatta sdf bu da benim adam http://i.imgur.com/pumxclC.jpg taşrası bile var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Evleri çok iç içe kurma, daha bir sürü bina var gerekli olan. ortada kalan evlere yetemeyebilirler, sıkıntı yaşarsın, tek bina yetecek yere iki üç tane kurmak zorunda kalırsın maliyet artar. Birde taşları evler için kullanmassan daha iyi olur, kaynaklara giden yollara kurarsan hızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 reampage said: ... yakında wipe gelicek zaten diolardı. tam girip bakayım diyodum şunu görünce soğudum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 haım ben taş yolları dekoratif gibi düşünüyodum, hani halkın mutluluğuynu arttırma falan gibi sdf tavisyeler için teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ulan bir adayı kolonize etmek için 3 gemi gerekiyor kaptanı değiştiremediğinden; 1'i keşif için, 1'i kolonizasyon için, 1'i de hammadde taşımak için. Buna bir çare bulmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Uploaded with ImageShack.us Bu da benimkisi. Yarına tüccar konutlarımı çıkmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 E işte klasik gelişimi zamana yayalım mantığı. Gerçi ben daha kendi adamı açamadım daha yeni başladım. Bu altın sıkıntısı öldürecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Apis said: Ulan bir adayı kolonize etmek için 3 gemi gerekiyor kaptanı değiştiremediğinden; 1'i keşif için, 1'i kolonizasyon için, 1'i de hammadde taşımak için. Buna bir çare bulmalılar. of ne kadar igrenc bi olay lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Uploaded with ImageShack.us 2. adayı an itibariyle açtım. Yalnız orada da adayı keşif için 350 süt, 200 ekmek istiyor. Yani gemi yapımına başladığınızda elinizde; 3 gemi için 900 Wool, 150 odun, 1.275 k gold Gemiciler için 90 wollen Grment, 90 balık, 150k altın Keşif için 350 süt, 200 ekmek, 150k Gold Lazım. Yani herşeyden bol bol üretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bol bol ürettiğin için income yerlere vuruyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben biraktim bakmaya adaya, trade olmadan sadece bekle suanda wipe gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu da benim yavru http://i.imgur.com/A4h3q51.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Çok çarpık kentleştim ben, toparlayamadım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bende bug mı oldu anlamadım. food'lar full oldu, pioneer'ların ihtiyaçları da tam ama vassal'a upgrade edemiyorum. takıldı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pioneer sayın artmayınca vassala upg edebileceğin ev sayısı da artmıyo. heryer vassal olsun gibi bi olay yok. ama nası bi hesap var orda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bunun orjinal ilk oyunu niye alamıyoruz yae steamden? http://store.steampowered.com/app/33210/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 En fazla 100 Vassal evi yapabiliyorsun, bunu yapabilmek içinde neredeyse bir o kadar Pionner evin olmalı (Sonuçta komünizm daha icat edilmedi, aşağı tabaka da olmalı ;) ) Yalnız oyun adeta 1-2 haftada bitiyor. Nasıl MMO bu anlamadım, single oyundan farkı yok. Zaten şimdi beta'da şehri kurduk, bir daha baştan neden oynayayım oyunu betadan çıkınca. Ayrıca hadi gene oynadık diyelim, end contest ne? Neresi MMO bunu? PvE mi olacak, PvP mi? Olacaksa da nasıl olacak? Norak; gog'a bak derim 1602 için. İlk oyun o. Sonra 1703, 1404, 2070. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ohooo daha bunun ticareti var guildi var deniz savaşı var yeni adası var. annoda malzeme bol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Evleri çok iç içe kurmayın hacılar. Blok olarak planlamasını yapın. Gerçi ilk aşamada çok bir şey farketmez sonuçta pc deki gibi değil, yapılan binaların yerini değiştirebiliyorsun da ilerde zor olur. Hepsini taşı yer değiştir uzun iş. Evler geliştikçe bir sürü istekleri oluyor. İtfaiye binalarını olabilecek en hızlı şekilde müdehale edecek şekilde koyun, aynı şekilde sağlık binalarınıda. Single oyundaki gibi bi veba salgını çıkarsa fena üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hmm 1602 ilkti doğru, cdleri falanda var bunun bende galiba ama gold versiyonlar falan çkmış, gog/steam dede yok niye anlamadım sdf bazı yerler 20 dolara satıyor gerçi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 said: Greetings Anno Online Fans, We are very proud and happy to announce that all users will be able to maintain their game progress throughout the closed and open betas! Yes, you heard that right! There will be NO RESET/WIPE at the end of the closed beta phase! And as an added bonus, all users who participated in the closed beta will receive a special gift as a thank you from the Anno Online team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 taam ya iyiymiş resetten sonra oynarım diyip ilk adayıkeşfettikten sonra bırakmıştım devam edem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar