Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bende mesela, real-debrid den bisi indiricegim zaman linkleri convert etmiyo. sunucu tespit edildi gibi bi uyari aliyorum asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gayet güzel çalışıyo, sadece instagram sorunu devam ediyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Tesekkur ederim. instagram a ozellikle baktiricam yarin ilginc bir durum tabiki :) network karmasasini anlayamiyor sanirim, anlatiriz. Real-redbid nedir bilmiorum ama onuda arastirip burdan bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 super olur. real-debrid bir cok dosya barindiricisina premium uyelik saglayan bi site. Yani mesela, rapidden bi link kopyalayip real-debrid'e yapistiriyoruz. Real-debridde ne yapiyosa bilmiyorum artik ama direct download olayini sagliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 zamunda.net çalışmıyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 zamunda açıkçası o genel arızaları dns leri göçüyor muhtelemen herkes giremiyor bazı zamanlar direkt http://95.211.34.35/ şu şekilde giriş yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 patilere verilen beleş acocuntları kullanabiliyozmu halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Bugün sıkıntı mı var? Yoksa süre mi doldu? Bağlanmıyor hiçbir siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 internet bağlantısı yok diyor bağlantı için. ya kapadılar accları ya başka sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 IP aralıkları yeniliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kontrol paneli olayı olmadı mı ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 evet olmadı yasal sorunlar çıktı onlarıda bu hafta içinde tamamlayacaz Tek Legal VPN Kurumu olacağız Türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Tek legal vpn kurumu mu? Vpn hizmeti vermek yasak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bize var mı beleşinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Tek legal VPN biraz anlamsiz olmus. Boxpn var bu arada uluslararasi iyi is yapan VPN firmasi Turk. 14 yildir yapiyorlar ustelik bu isi. Dediginiz yanlis yani, tek turk diye cikmasaydiniz simdi yine bir sey demeyecektim ama boyle iddialarda bulunmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 GERGE said: Tek legal VPN biraz anlamsiz olmus. Boxpn var bu arada uluslararasi iyi is yapan VPN firmasi Turk. 14 yildir yapiyorlar ustelik bu isi. Dediginiz yanlis yani, tek turk diye cikmasaydiniz simdi yine bir sey demeyecektim ama boyle iddialarda bulunmayin. Evet Gerge Yine geldin antagonist olarak. Ama yine yanılıyorsun boxpn dediğin site bir şirket değildir öylebir şirkette yoktur Doğal olarak Yasal değillerdir. Vergi levhaları yoktur ve VPN hizmeti yaptıklarına dair ek vergi ödemezler. Yani iyi kazanıyorlar evet. Yinede teşekkür ederim insanları bilgilendirmiş olduk. Ama diğer firmalar hakkında bu tarz muhabbetleri yapmayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 cantug said: GERGE said: Tek legal VPN biraz anlamsiz olmus. Boxpn var bu arada uluslararasi iyi is yapan VPN firmasi Turk. 14 yildir yapiyorlar ustelik bu isi. Dediginiz yanlis yani, tek turk diye cikmasaydiniz simdi yine bir sey demeyecektim ama boyle iddialarda bulunmayin. Evet Gerge Yine geldin antagonist olarak. Ama yine yanılıyorsun boxpn dediğin site bir şirket değildir öylebir şirkette yoktur Doğal olarak Yasal değillerdir. Vergi levhaları yoktur ve VPN hizmeti yaptıklarına dair ek vergi ödemezler. Yani iyi kazanıyorlar evet. Yinede teşekkür ederim insanları bilgilendirmiş olduk. Ama diğer firmalar hakkında bu tarz muhabbetleri yapmayı sevmiyorum. Ya, cocuk kandirma burada. Boxpn'nin sitesine girin: https://www.boxpn.com/default.aspx . Orada alt tarafa bakip Our Company linkine tiklayin: https://www.boxpn.com/aboutus.aspx . Ilk satir: said: Boxpn is a brand of Cakinberk Telekom Ltd. Sti. – that has been selling dedicated servers and web hosting services since 1998. Sonra Turkiye Ticaret Sicili'ne girin: http://www.ticaretsicil.gov.tr/index.php . Oradan unvan sorgulamaya girin: http://www.ticaretsicilgazetesi.gov.tr/sorgu_acik.php . Yazin bakalim: Çakınberk Goreceksiniz ki firma Balikesir'de 9543 sicil numarasiyla kayitli. Haftaya sizi de kontrol ederiz, yasal olarak ticaret unvaniniz acik olarak duyurulmali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Gerge'nin cevabını bekliyordum ben. Şimdi gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 internette her dediklerini karşı tarafa doğru kabul ettirmeye calısan insanlara ve fail oluslarına bayılıyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Komik... Nekadar saf inanir olmussunuz... Daha iyi arastirmalisin gerge mesela cabukvpn de zorlu grubuna ait diye yazayim ben siteye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Yaz abi, Zorlu Grubu da aninda hapse attirsin seni, bu dedigin oyle kolay yapilir bir sey degil, maliye bos mu duruyor saniyorsun? Kanit goster ya da dogruyu soyle, ticari iftira agir bir suctur. Dedigim gibi, karsinda cocuklar yok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 GERGE portu açmış bildiğin secure secure. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 alabiliyor muyuz halen vpn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar