Editor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Beta Testlerimiz surerken Yuksek Hizli VPN hizmetimizden yararlanmak isteyenler icin Beta Suresi Sonuna kadar Ucretsiz olarak vermeyi dusunuyoruz. Blocklanmis tum sitelere erisim yapabilme olanaginiz vardir. --Sizden tek talep ettigimiz ASILIN asilabildiginiz kadar Download/Upload yapin Torrent acin. --Yasadisi birsey yapmayiniz (saldiri etc.) --SSTP/PPTP/IPSEC istediginiz tur baglanti kurabilirsiniz -- SSTP tavsiye ediyoruz Hicbir sekilde ISP ler dahil takipi olmayan ve Guclu sifrelemeli olan sistemdir. -- Bolbol SIKINtIli durumlari sikayet etmenizi isteriz. Istekte bulunanlar Burdan yazsin Ozel Mesaj ile account bilgilerinizi atarim. Yuksek Baglantisi olanlar Makbul gecer :) ama dusuk hizdakileride geri cevirmiyoruz. Suan ilk 20 Kisiye account veriyoruz. Isteyene Static IP verebiliriz. www.cabukvpn.com Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sunucu hangi ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Varsa alayım ben bir kilo vpn. 20 mbit hız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Almanya gibi görünüyor. Ben deneyeyim, 32mbit bağlantı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 VPN serverlarimiz Suan icin 3 Ulkede Bulut sistemini test ediyoruz Ayni IP Route uzerinden Ayri Ulkelerden Cikis yapiliyor. Suan icin Italya Almanya ve Fransa Lokasyonu var Betadan sonra 7 Ulke daha eklenicek ilk asamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bana da versenize almanyadayım 32mbit bağlantı var yutuptan vidyo izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben de deneyebilirim eğer limitiniz dolmadıysa. (8mbit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 e ben de alayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Son 7 account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben de alabilirim (8 mbit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yuksek Sifreli Baglanti icin Onerdigimiz ayarlar : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben ilk mesaj attiydim ama PM yazmisim peh8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İlk izlenimim olumlu. Usenet - Torrent DL ve dota ping süreleri denedim. Denemeye devam. Su anki çıkış İtalya görünüyor, Almanya veya Fransa denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Editor said: Yuksek Sifreli Baglanti icin Onerdigimiz ayarlar : pm için saol. bir şey soracağım bu şifrelemeler veri akışını çok arttırıyor mu? yani stream fln izlerken şifreleyecek diye daha yavaş çalıştırır mı? saçma bi soru olmuş olabilir pek anlamam bu teknik detaylardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bende istiyrem mevcutsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 beta tester olmak isterim ben de, darkvpn, astrill vs. yurtdisi vpn kullandim uzun sure 10mbit uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 df said: Editor said: Yuksek Sifreli Baglanti icin Onerdigimiz ayarlar : pm için saol. bir şey soracağım bu şifrelemeler veri akışını çok arttırıyor mu? yani stream fln izlerken şifreleyecek diye daha yavaş çalıştırır mı? saçma bi soru olmuş olabilir pek anlamam bu teknik detaylardan. Evet tam dusundugun gibi Nekadar yuksek sifreleme okadar veri akisini yavaslatiyor ama cok fazla etkilemiyor hizi %20 etkiler asil etkiledigi tepki suresi oluyor oda %40 civari etkiliyor. O yuzden o tarz Video streamlerde PPTP oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Şuan gayet hızlı... Yardırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İpadde de denemek istiyorum da ayarlari bilen var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 alayım tabi. kaldıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 SALDIRIYA GEÇİYORUMM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bu Haftalik Bitti onumuzdeki hafta bi 10 Kisi daha yer acicaz paticik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bende istiyorre acilir acilmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar