loop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Boksör. Bende bi yumruk yemiştim bir defasında...
DrStein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bir arkadaşımın canlı olarak izlediği bir kavgayı anlatayım size. Kadıköy'de Hakkı Koşar'ın salonu/kursu var. Bir gün onun önünde kazı yapılıyor, içerden bir karateci çıkıp, çok gürültü yaptınız, biraz sessiz olun gibisinden bir şeyler söylüyor amelelere. Tartışma başlıyor bir şekilde. Sonrasında karateci koşarak kursa gidiyor ve içerden adam çağırıyor, dalıyorlar amelelere. Çok fena dayak yiyor karateciler. Ameleler küreğin sapını ustalıkla kullanıyorlarmış arkadaşımın anlattığına göre.
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 iarwain said: karete bilen kürt tinerci. karete bilen cyborg kürt dilenci zombi
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Tırt karatecidir onlar.Abi güreşçi boksöre nasıl yaklaşacak ki herif hızlı yumruk atma ustası.Sumocu derim ben.Bi koşmaya başlasa kim olsa karşıdaki dünyası kararır zaten.
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Forum donanimhaber tadında bir topicmiş bu ya. Yakında NASIL DAHA GÜÇLÜ YUMRUK ATARIM ARKADŞALAR YARIN BÜYÜK DAYAK YİYCEM LÜTFEN 2 GÜNDE NASIL DÖVÜŞMEYİ ÖĞRENİRİM şeklnide topicleri bekliyoruz
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Akhlaur said: Tırt karatecidir onlar.Abi güreşçi boksöre nasıl yaklaşacak ki herif hızlı yumruk atma ustası.Sumocu derim ben.Bi koşmaya başlasa kim olsa karşıdaki dünyası kararır zaten. sumocuya böyle yapıcan işte ooley diyip yollican pazara.
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 1 rollersen yalnız evaderollde,bildiğin pattis olursun
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 emaneti erken çekip accurate ateş eden kazanır. bazen çekmen bile yeterlidir hatta.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sonuç ne çıkarsa onun kursuna gitcen di mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 artık kursuna değil kurşuna gittiğini bilecek. adam olun, sıkarlar kafanıza
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yok boole bi soru zaten. Sokak bu adi ustunde kural mural nezaket yok vahset var. Sporla siddet karsilastirilmaz. Hangi boksor hangi karateci ona bakar
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Red said: Akhlaur said: Tırt karatecidir onlar.Abi güreşçi boksöre nasıl yaklaşacak ki herif hızlı yumruk atma ustası.Sumocu derim ben.Bi koşmaya başlasa kim olsa karşıdaki dünyası kararır zaten. sumocuya böyle yapıcan işte ooley diyip yollican pazara. Adamın menzilinden çıkamazsın ki.
sacrolash Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dasaaa said: Fin said: kürt ahahahha ahahhahghhahhahaha
Tron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bi ara bende merak etmiştim bu konuyu. güreşci şansız bir durum olmadığı zaman her daim herkesi yerrr.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yiyemez bence. jijutsu'cular güreşçiyi direkt olarak alır.
Öne çıkan mesajlar