Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Normal. 1 saat bile sürerse dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 onu hallettim. accı actırmadım daha trial acc ile bir bakayım dedım. grafikler mi ellenmiş yoksa 64bit'in meyvesimi cok guzel gozuktu gozume.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 64 bıt olayını ben tam olarak anlamadım nomalde makınenm 64 bıt ama dun aksam makınene format atıp wowu basdan kurdum otomatık olarak 64 bıtmı baslıyorkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şu an tam olarak emin değilimde oyuna girdiğinde system ayarlarından hangi versiyonla açılacağını seçebiliyorsun. 32bit ile bağlanıp 64biti seçersen, oyundan çıkıp tekrar girdiğinde login ekranın sol altında versiyonun yanında yazar 64bit diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Exodous said: Pandarenlerin Alperenlerle bir alakası var mı? hhohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu Grafik ayarları seviyeleri aynı ama oynamışlar. Bende Custom yazıyodu çoğunda. Dropdown dan tekrar seçtim. Performans olarak aynı. SSAO anlamsız. Su yansımaları hala buglı, 3cü şahıs kamerada kamera açısını ufukla aynı yaparsanız flying mount un kanatları felan yansıo suda :D Bazı ırkların modelleri iyileştirseler güzel olurdu. Artık WoW 10.0 da yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gc said: Updating character models is a priority and something that the artists are still working on. They were working on Dwarves and are now working on Humans and Orcs. If Humans and Orcs are done successfully, they feel that they can do all of the races. When the models are done it may be a gradual rollout rather than all at once depending on how long it takes. There is even a chance that we may see them during Mists of Pandaria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 e zaten mop ile birlikte gelmeyecek miydi yeni modeller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aslıdna varya, hepsi bi anda değişmemeli, 2 haftada bir veya haftada bir bi ırk getirsinler. alakasız oyun oynuyo gibi hissetmiyelim bi ısınaıl yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Saeros said: e zaten mop ile birlikte gelmeyecek miydi yeni modeller? Pre-orderlar yerindeyse sonraya bırakmışlardır :) Ayıcık seve durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 2 aylık gamecard aldım ama sıkıldım 5 dakıkada. arkadas bayılıyorum fuzuli para harcamaya.. Bu arada iyi ki DK açmışım zamanında 12462123 sene sonra bile girsen oyuna pvp de guzel işler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Nerden kaça aldın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 cinematik gaza getirirmi dedim getirmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sıkıyor ya, arkadaş istedi diye açtım accyi, girdim yine orgda zıplarken buldum kendimi :) yok bu oyun bitti ya uykum geldi yeminle halbuki insan özler dimi bi 6 ay geçmiş o kadar yıl oynadığın oyun yok hiç heyecan yok... birde arkadaşın "hadi panpa ben healer olayım sen tank ol akalım danguene" wisp i geldi... hangi danguan aga ben orayı 948589345 kere yaptım amaç ne bütün itemlerimide aldım peh, pandaya kadar sabretmeyi planlamıştım halbuki ama onu bile yapamamaktan korkuyorum şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 oktayca said: danguen oktayca said: danguan Yeni bir yaklaşım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 oktayca said: danguen oktayca said: danguan http://i.imgur.com/bj9zl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mature panda olun emi ikinizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 şu üstteki gife püskürdüm adsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi askdşaklşsdklşasd öldürdü üstteki gif. leşimle cevap yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar