axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 İş yerindeyim, eve gidince bakıcam. Siz giremeyin şu anda bana yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kung-fu Panda ne kadar aldı acaba WoW'a transfer olkmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kung-Fu Panda wowa transfer olmadı yalnız, Pandarenler Kung-Fu Panda'ya transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Pandarenlerin Alperenlerle bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO STOOOOOOOOOPPPPP ITTTTTTTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Exodous said: Pandarenlerin Alperenlerle bir alakası var mı? http://i.imgur.com/tMOyX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Wow optimization diyor laucher ı çalıştırınca, ve %0 dan ilerlemiyor, nasıl giricez oyuna ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 6gb ındırdım ama download updated toolsda could not connect tracker dıyor ? nedenkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Exodous said: Pandarenlerin Alperenlerle bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 blackwolf said: 6gb ındırdım ama download updated toolsda could not connect tracker dıyor ? nedenkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Background downloaderla tüm downloadlar bitti ama arkadaşın dediği gibi Launcher update edilirken coudent connect diyor, offical forumlarada bi göz gezdirdim ama milyon problemin arasında bulamadım. Yok mu çözümü bilen acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Wow un yüklü olduğu klasörün içerisindeki "World of Warcraft Launcher" ile yüklemeyi deneyin.Ben masaustu simgesi ile denediğimde almıştım tracker hatasını sonra launcher ile deneyince almadan yükledi bitirdi sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 denedim hepsiyle olmuyor -.- olay bu http://i49.tinypic.com/2m7byxe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bende farklı launcher var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 evet bu laucnher değil bendeki de, şuanda tam adı "world of warcraft launcher" , bu resimde gösterdiin masaüstündeki simge idi bende ve olmamıştı, klasörün içerisindekiyle oldu,adını da yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 LathspeLL said: Bende farklı launcher var? çünkü sende 5.0.4 ün launcheri var arkadasta ise 4.3. kthxbye said: denedim hepsiyle olmuyor -.- olay bu http://i49.tinypic.com/2m7byxe.jpg hacım görev yöneticisini aç işlemlere tıkla ordan aşagıdakilerden herhangi biri varsa kapat onları sonra tekrar çalıştır launcher ı. WoW.exe Launcher.exe BackgroundDownloader.exe Repair.exe WowError.exe ya da; Launcher'ın üstünde ayarlar var orayı ac ordan download preferences i aç ordan peer to peer secenegini iptal et. ya da; virüs programın varsa update yaparken kapat.Aynı şey firewall içinde gecerli.Açıksa update sırasında kapat. İnsallah yardımcı olur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yada modeme reset at, bendede aynı hatayı veriyodu, telefonun 3g si üzerinden wifi hotspot açıp laptopla telefona baglanıp denediğimde olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 item uzerine gelince pc kendinden geciyor bununla ilgili fixlicek bir bilginiz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ilvl addonu var mı eskiden kalan? Inventory ve ilvl addonları yapıyor o tür şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 modem reset olayı çözdüya saolun. O kadar şey deneyip modem reset yapmamkta çok zekice kendime +rep -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 axedice said: Ilvl addonu var mı eskiden kalan? Inventory ve ilvl addonları yapıyor o tür şeyleri.tesekkurler aslinda aklima gelmisti haa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 cinematic trailer başlığı genel konuya dönmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 vimpir said: item uzerine gelince pc kendinden geciyor bununla ilgili fixlicek bir bilginiz varmi ? Shift'e basılı tutarak götür, büyüteçli bakman gerek sanırım, WotLK ilk patch'inde bende de vardı bir ara. Şimdi sen söyleyince hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 icphedia said: cinematic trailer başlığı genel konuya dönmüş :) -Father! Is it over? -No my son, raid resets on wednesday. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 reconfiquring files olayı uzun mu suruyor? 10 dakıkadır açık daha %0 takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar