Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Cinematic Trailer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Background downloaderla tüm downloadlar bitti ama arkadaşın dediği gibi Launcher update edilirken coudent connect diyor, offical forumlarada bi göz gezdirdim ama milyon problemin arasında bulamadım. Yok mu çözümü bilen acaba ?
Mesaj tarihi:
Wow un yüklü olduğu klasörün içerisindeki "World of Warcraft Launcher" ile yüklemeyi deneyin.Ben masaustu simgesi ile denediğimde almıştım tracker hatasını sonra launcher ile deneyince almadan yükledi bitirdi sorunsuz.
Mesaj tarihi:
evet bu laucnher değil bendeki de, şuanda tam adı "world of warcraft launcher" , bu resimde gösterdiin masaüstündeki simge idi bende ve olmamıştı, klasörün içerisindekiyle oldu,adını da yazdım.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bende farklı launcher var?

çünkü sende 5.0.4 ün launcheri var arkadasta ise 4.3.

kthxbye said:

denedim hepsiyle olmuyor -.- olay bu http://i49.tinypic.com/2m7byxe.jpg

hacım görev yöneticisini aç işlemlere tıkla ordan aşagıdakilerden herhangi biri varsa kapat onları sonra tekrar çalıştır launcher ı.

WoW.exe
Launcher.exe
BackgroundDownloader.exe
Repair.exe
WowError.exe

ya da;

Launcher'ın üstünde ayarlar var orayı ac ordan download preferences i aç ordan peer to peer secenegini iptal et.

ya da;

virüs programın varsa update yaparken kapat.Aynı şey firewall içinde gecerli.Açıksa update sırasında kapat.

İnsallah yardımcı olur bunlar.
Mesaj tarihi:
yada modeme reset at, bendede aynı hatayı veriyodu, telefonun 3g si üzerinden wifi hotspot açıp laptopla telefona baglanıp denediğimde olmustu.
Mesaj tarihi:
vimpir said:

item uzerine gelince pc kendinden geciyor bununla ilgili fixlicek bir bilginiz varmi ?

Shift'e basılı tutarak götür, büyüteçli bakman gerek sanırım, WotLK ilk patch'inde bende de vardı bir ara. Şimdi sen söyleyince hatırladım.
  • Yeni Oluştur...