ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İnşallah alırız bu adamı. Çok kaliteli futbolcu. Gönlümden geçen türk takımlarında artık dünyaca ünlü yıldızları görmek. Örneğin Roberto Carlos geldiğinde fenere ben sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 applev0dka said: abi ribery geldginde o kadar büyük futbolcumuydu ya ? adam marsilyada oynamaya baslaynca aglamadı mı gs elimzden kacti diye, cunku cok büyük yıldız olarak gelmedi sonra inanılmaz bişeye dönüştü marsilyada Marsilya'da değil Galatasaray'da dönüştü. 5-1'lik maçta deli gibi oynamıştı. Beşiktaş'ın 4 defans oyuncusunun 4üne birden sarı kart yedirtmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yok hatırlıyorum zaten tr'de iyi oynadgni da, hani cook büyük transfer alınmasi zor adam gibi yazılınca dedim alla alla yanls mi hatrladm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Büyük transfer, iyi transfer, isimli transfer, zor transfer kavramlarında ciddi karışıklık var forumda şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahaha aynen abi katiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ribery büyük ve zor bir transfer degildi, ama belki asrın en iyi transferi olabilrdi patladi. şinayder gelirse zor ve büyük transfer olur, lakin daha acısı taze quaresma örnegi de ortada, dikkat etmek gereken ince konular bu maaş olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ribery demeyin ya nasıl kaptıdığımızın mantıklı bir açıklamasını bile yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mantıklı bi açıklaması olsaydı yaparlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 “İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, daha önce de olduğu gibi Sneijder şu anda hala Inter'de" demis sinayderin karisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yok ya gelicek bence.inandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Cons said: riberyi bu arada haim fresco evine gidip beyzbol sopasıyla tehdit etmiş fdşlbmöfdl Haim Fresco değil ya bi 2 metrelik zenci avukatı mı ne... Hatta mahkemede "Tamamen iftira. 2 metrelik adamım, Ribery'nin eti budu belli, onu dövmek istesem beyzbol sopasına ihtiyacım yok." diye savunmuştu kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar