Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnşallah alırız bu adamı. Çok kaliteli futbolcu. Gönlümden geçen türk takımlarında artık dünyaca ünlü yıldızları görmek. Örneğin Roberto Carlos geldiğinde fenere ben sevinmiştim.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi ribery geldginde o kadar büyük futbolcumuydu ya ?

adam marsilyada oynamaya baslaynca aglamadı mı gs elimzden kacti diye, cunku cok büyük yıldız olarak gelmedi sonra inanılmaz bişeye dönüştü marsilyada

Marsilya'da değil Galatasaray'da dönüştü. 5-1'lik maçta deli gibi oynamıştı. Beşiktaş'ın 4 defans oyuncusunun 4üne birden sarı kart yedirtmişti.
Mesaj tarihi:
ribery büyük ve zor bir transfer degildi, ama belki asrın en iyi transferi olabilrdi patladi.

şinayder gelirse zor ve büyük transfer olur, lakin daha acısı taze quaresma örnegi de ortada, dikkat etmek gereken ince konular bu maaş olaylari
Mesaj tarihi:
“İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, daha önce de olduğu gibi Sneijder şu anda hala Inter'de"

demis sinayderin karisi.
Mesaj tarihi:
Cons said:

riberyi bu arada haim fresco evine gidip beyzbol sopasıyla tehdit etmiş fdşlbmöfdl

Haim Fresco değil ya bi 2 metrelik zenci avukatı mı ne...

Hatta mahkemede "Tamamen iftira. 2 metrelik adamım, Ribery'nin eti budu belli, onu dövmek istesem beyzbol sopasına ihtiyacım yok." diye savunmuştu kendisini.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...