aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 manchestera gider abi adam, gsye niye gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Manchester onu aliyor muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 alex basgan istiyorum demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 KAP'a bildirmişiz... Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kapa bildirilenleri listelesek dream team cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben bu işin işinde borsayla alakalı birşeyler olduğunu düşünüyorum ya dur bakalım. tabi inşallah gelir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aynen ya manipülasyon. başgan seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 italyada en çok kazanan adam değilmi abi bu nası karşılıycaz bunun yıllık parasını.gelirse cidden bomba olur şınayder lan bu borumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 silvestre falan diyolardı onları alıp gelirler işte. reyes urfa forlan dan sadece urfalı alınması gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sneijder gelirse bence Türk futbol tarihinin en sağlam transferi olur Hagi ler Anelka lar felan dahil. Ünal Aysal kesinlikle Inter ile görüşüp anlaşmıştır diyede düşünüyorum. Fakat Sneijder'in aldığı astronomik rakamı Galatasaray nasıl karşılar ve Sneijder futbol kariyerine Türkiyede devam etmek istermi diye düşünüyorum pek mantıklı gelmiyor. Tahminim Inter kabul etti ama futbolcu kabul etmeyecek diyorum. Eğer gerçekleşirse respect diyorum o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 urfalı kadar etkili olcaksa gelsin :P bence milana kadar gitmişken boateng i alıp gelelim.onunda abla kütür hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i.imgur.com/9eIXY.jpg?1 videoda 2:31de bu var. bunu alalım galatasaraya. Sevdim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bonjo said: Sneijder gelirse bence Türk futbol tarihinin en sağlam transferi olur Hagi ler Anelka lar felan dahil. Ünal Aysal kesinlikle Inter ile görüşüp anlaşmıştır diyede düşünüyorum. Fakat Sneijder'in aldığı astronomik rakamı Galatasaray nasıl karşılar ve Sneijder futbol kariyerine Türkiyede devam etmek istermi diye düşünüyorum pek mantıklı gelmiyor. Tahminim Inter kabul etti ama futbolcu kabul etmeyecek diyorum. Eğer gerçekleşirse respect diyorum o kadar. :) Football Manager'da bile gelmiyor, bırak gerçekten gelmesini... CL'yi kazanan GS'me hem menajeri hem Inter teklif etti, iyi dedik sözleşmeye oturduk 13M Euro istedi yıllık ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bonjo said: Sneijder gelirse bence Türk futbol tarihinin en sağlam transferi olur Hagi ler Anelka lar felan dahil. Ünal Aysal kesinlikle Inter ile görüşüp anlaşmıştır diyede düşünüyorum. Fakat Sneijder'in aldığı astronomik rakamı Galatasaray nasıl karşılar ve Sneijder futbol kariyerine Türkiyede devam etmek istermi diye düşünüyorum pek mantıklı gelmiyor. Tahminim Inter kabul etti ama futbolcu kabul etmeyecek diyorum. Eğer gerçekleşirse respect diyorum o kadar. :) çok büyük oyuncu şnayder saygı duyarım hakikaten ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ikna edemezler adami, anca inter gsden baskasina satmicam derse, bi de birakmazlarsa, oynamadan yaticama giderim yarim donem diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 SeaGle said: Storedan bi hoodie almıştım 1 ayda fln geldi. Adres hatalıymış geri dönmüş fln, bi daha yolladırlar vs uzadı. Ama kalite imba. Acayip sıcak tutuyor. Alınır yani ürünler, o yüzden çok gidiyo zaten. Tabi sportif başarı vs de etkili. Aha şunu almıştım; http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k19080-1.JPG http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19080 bunun sırtına reklam neyin var mı? bi önlü arkalı foto görsek be seagle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ne reklami olucak abi sweatshirtte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Geldiği gün çekmiştim foto arkadaşa göstermek için, önden şöyle; https://dl.dropbox.com/u/18366514/IMAG0103.jpg Arkada hiç birşey yok, düz beyaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 https://dl.dropbox.com/u/18366514/IMAG0105.jpg Bu da geldiği gün çekilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bi numara büyük gelmiş gibi duruyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aynen kollar omuzlar göbek kısmı falan olmamış pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 manken üzerinde ne güel duruodu.adam xlarge almış pijama olmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 O dönem çok zayıflamıştım, tekrar toparlayacağımı düşünerek L aldım. Şu an iyi oluyor. Çok az bol seviyorum ben zaten. Öğrenci evinde kalmış, burda olsa çekerdim foto ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar