Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Sneijder gelirse bence Türk futbol tarihinin en sağlam transferi olur Hagi ler Anelka lar felan dahil.
Ünal Aysal kesinlikle Inter ile görüşüp anlaşmıştır diyede düşünüyorum.
Fakat Sneijder'in aldığı astronomik rakamı Galatasaray nasıl karşılar ve Sneijder futbol kariyerine Türkiyede devam etmek istermi diye düşünüyorum pek mantıklı gelmiyor.
Tahminim Inter kabul etti ama futbolcu kabul etmeyecek diyorum.
Eğer gerçekleşirse respect diyorum o kadar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Sneijder gelirse bence Türk futbol tarihinin en sağlam transferi olur Hagi ler Anelka lar felan dahil.
Fakat Sneijder'in aldığı astronomik rakamı Galatasaray nasıl karşılar ve Sneijder futbol kariyerine Türkiyede devam etmek istermi diye düşünüyorum pek mantıklı gelmiyor.

Football Manager'da bile gelmiyor, bırak gerçekten gelmesini... CL'yi kazanan GS'me hem menajeri hem Inter teklif etti, iyi dedik sözleşmeye oturduk 13M Euro istedi yıllık ehaha
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

çok büyük oyuncu şnayder saygı duyarım hakikaten ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Storedan bi hoodie almıştım 1 ayda fln geldi. Adres hatalıymış geri dönmüş fln, bi daha yolladırlar vs uzadı.

Ama kalite imba. Acayip sıcak tutuyor. Alınır yani ürünler, o yüzden çok gidiyo zaten. Tabi sportif başarı vs de etkili.

Aha şunu almıştım;

http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k19080-1.JPG

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19080

bunun sırtına reklam neyin var mı? bi önlü arkalı foto görsek be seagle=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...