Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

türkiye ye gelmez olayı çok idealist futbolcular harici klişe oldu artık ya

sonuçta bu gözler dünya kupasında oha bu adam kim lan çok iyi diye izlediğimiz ricardinyoların elanoların gelip kovulduğunu gördü.

fener çelsiden meirelesi alıp getirdi.belhanda da bitmiş galiba.

parasını ödersen niye gelmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

yıldız oyuncu olunca neden herkes yelkenleri suya indiriyor? biz bu adamı neden alıyoruz? onun ozelliklerinde birine ihtiyacı mı var takımın? kurulu duzeni bozmak yerine, gercekten ihtiyacımız olan kanat ve defansa oyuncu baksak. oralarda da yıldızlar var yani ki ben artık yıldız oyuncu transfer etme merakından feci halde sıkıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

sabri gibi topçulara yıllık 1 kağıt veren klupleriz

eğer üst düzey topçu istiyorsan.5 vericeksin abi yıllık

azıcık level atlasınlar ya.hep aynı geyik.ne zaman şu çok pahalı denilip almasalar bi futbolcuyu,kesin daha sonra gidip bütün sene fayda sağlamayan dandik bi topçuya it gibi para bayıldı klup

toggie eğer 3 lü ortasahaya dönecekse terim şınayder uygun

ama 4-4-2 devam edicekse bence de sağlam bi sol bek ve şınayder seviyesinde bi kanat alınabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Elano falan biyere kadar abide sneijder i şuan real e de koysan oynar man utdyede vs.

Hani dünyanın en iyi 10 numaralarını saysan ilk 5 te adam.28 yaşında bide.Bana kalırsa parayla alınamıyacak adamlar(tcye) sıralamasında direk.

Ha gelse alnıma sneijder yazdırırım o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ama takım içi dengele ve hak hugug!

sdfdsf

ya işte takım başarılı olursa futbolcu iyi performans sergilerse çıkıp kendini şınayderle kıyaslayıp maaşına zam isteyecek

bunu şınayder gelmesede yapıyorlar zaten sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Var numaralı gözlüğüm kullanıyorum, göz doktorumun adresini vereyim mi git bi muayene ol sana lazım belli ki :)

Adamın ayağına net müdahale var ondan sonra da ayakları birbirine çarpıp düşüyor, tabiki burda abartı var adam gösteriyor kendisine yapılan faulleri. Bunu yapması da yanlış değil, Alex-Nobre yıllarca ligi trolledi bu şekilde alınan faullerle. Faul yokken eleştirin tamam da adam nefes alsa rage açıp başlıyor millet yazmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh allahın sopası yok, bugun haber dusmus bak hurriyete.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22306044.asp

burak penaltı kazanmak icin kendini attıgını itiraf etmis, FT de azarlamıs artık yapma diye.

sonunda FT de dayanamadı bu hırsıza.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...