Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Nuri gelirse kiralık olr heralde ama Nuri bilmiyorum ihtiyacımız olan adam mı?

Sjneider meselesinde ise adamı cok beenirdim ama herif gelip yatarmı gibi bi düşüncem var. Misal Robben olsa cidden yatacak tip yok adamda ama bilemedim işte.

Yatsıın. Uykusunda bile çalımlar lan o. Yeter ki gelsin. Ha X tuşu basmıyo biliyon mu? O da bassa tam olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sezonun ilk yarısında Galatasaray'da hem lig hem de Avrupa'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran Burak Yılmaz, Kanaltürk'te yayınlanan Hay Hay Buyursun Gelsin adlı programa konuk oldu.
Beşiktaş ile oynanan derbide kendini yere attığı gerekçesiyle çok eleştirilen Burak Yılmaz "Burak kendini yere atıyor mu? Evet atıyor. Ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum" dedi.

sdsfds burda 2321312312 sayfa adam savunuldu ya atmadı atmıyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Sezonun ilk yarısında Galatasaray'da hem lig hem de Avrupa'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran Burak Yılmaz, Kanaltürk'te yayınlanan Hay Hay Buyursun Gelsin adlı programa konuk oldu.
Beşiktaş ile oynanan derbide kendini yere attığı gerekçesiyle çok eleştirilen Burak Yılmaz "Burak kendini yere atıyor mu? Evet atıyor. Ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum" dedi.

sdsfds burda 2321312312 sayfa adam savunuldu ya atmadı atmıyor diye

Adam atmıyor demedik ki biz, bir sürü atan var bunu yok emek hırsızı vs diye bu kadar üstüne gitmek gereksiz dedik. Bi çok yapan var dedik, herif hakkaten saha dışında baya karakterli çıktı başkalarının çok ağır konuşabiliceği şeylere baya uslu efendi cevap veriyor aferin.

@Liebe:
Adam grupların en değerli oyuncusu seçildi, azıcık hazmedin.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

cldeki en rezalet takıma 4 tane gol atarak evet =) bok attığın adamın cl asist krallığı var btw ona göre.

Messi de başka bir rezalet olan Spartak Moskowa'ya sıralamıştı galiba golleri hem de aynı şekilde 4 tane atmış... ashfasfsha

edit: btw cl'nin en rezalet takımı son 5 yılı baz alan UEFA sıralamasında dünya devi Fenerbahce'nin sadece 2 basamak altında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

cldeki en rezalet takıma 4 tane gol atarak evet =) bok attığın adamın cl asist krallığı var btw ona göre.

Bizim ülkeden bi takım da Sheva'yı gol kralı yapmıştı bi ara hangi takımdı o hatırlayan var mı? Hatta sanki adım attırmam demişti defans oyuncusu Servet'ti galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...