Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün yazıcaktım buraya da aynen artık 4-5-1 geçmesi gerekiyor diye şöyle birşey düşünmüştüm hatta.

muslera

eboue semih dani riera

hamit melo

engin selcuk ambarat

burak

sonunda ikna olmuş ft, daha iyi olcaktır bence de.

ama cl'de denemesi baya baya risk almak demek, gaziantepe karşı oynattcaktı işte bir fikir çıkardı elbet olur olmaz diye.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Rol yapıyodur muslera.

O değil de;
http://www.karadenizgazete.com.tr/?menu=3.1.0.0&id=7666

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/799373-muslerada-flas-gelisme

ahaha adam haklı çıktı
Mesaj tarihi:
Zep said:

dün yazıcaktım buraya da aynen artık 4-5-1 geçmesi gerekiyor diye şöyle birşey düşünmüştüm hatta.

muslera

eboue semih dani riera

hamit melo

engin selcuk ambarat

burak

sonunda ikna olmuş ft, daha iyi olcaktır bence de.

ama cl'de denemesi baya baya risk almak demek, gaziantepe karşı oynattcaktı işte bir fikir çıkardı elbet olur olmaz diye.

manu maçında golden sonra döndü hemen. iyi de oldu bence ama maçın başından beri öyle oynayabilir mi oyuncular pek alışık değiller tabi bilmiyorum
Mesaj tarihi:
fizban said:

buraktan asil cift forvet olmaz.

çift forvette güzel olur, fırsatçılık yapar, diğer adam dikkat dağıtırken aradan çapraz koşu yapar, rakibi yıpratır falan. Tek forvette markaja girdim mi çıkamaz.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

trabzon yönetimi hakkaten sorunlu ya. niye şu kadar paraya serbest kalır maddesi koyarsın ki adamın kontratına. hadi koydun diyelim saçma bi rakam koy bari.

zevkinden mi koyuyo abi? yoksa imzalamıyo adam kontrato kalmak istemiyo sonsuza kadar trabzonda haklı olarak
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Onur Kıvrak'ın bonservisinde 4.5M €'ya serbest kalır ifadesi varmış, almak için harekete geçmişiz, TS yönetimi saydırmaya başlamış.

Trolololololo

Bu doğruysa trabzonlular Florya'yı basar yalnız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...