fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 arada maç izledim, trabzon elendi flaan derken kaynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ujfa iki gunde iyilesir bacagi bile kopsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 adamın 6 aylık sakatlığı varsa, zaten 35/36 yaşındaki, 1 yıl sözleşmesi kalmış adama verdiğin yıllık 2.2 milyon euroyu unutup yeni stoper almak lazım direk. bu sefer trabzon olmayan bi takımdan mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Giray'ı saklamaya başlamıştır TS yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yumlu fena degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 meme'ler yapılmış bile zaten. 4-5 aymış bu arada ya, klüp bile açıklama yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 o değil de melo stoper oynar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 melo kaleye bile gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Melo stoper oynar da, melo stoper oynarsa ortasaha çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 lugano diyolaaa. çok iyi transfer olur. ama olunca burada neler diyeceksiniz çok merak edioyrum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Lugano'yu alacağımıza geri dörtlüyü UfukCeylan - Sabri - Aydın - GökhanZan dörtlüsü şeklinde (stoperler sabri ve aydın) kurmayı tercih ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 lugano gelsin ya adam iyi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bizim defanslara ne oluyor böyle zamanında linderoth a oynamadan bi ton para verdik. Şimdi de urfldfsdlgjlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Avrupa'da transfer edebileceğimiz stoper kim var ki şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Luganoyu alsak ne güzel olur var ya. O gibi hırslı bir adamla fenerin alakasını hala kuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fenerli ruhu var adamda nasıl kuramıyorsun ilişkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yıllarca Lugano'ya çirkef sert anca size yakışır şu bu diye ağlayanlar şimdi bize gelse diye duaya çıkmış, kültür farkı evet Urfaluji zaten sene sonu bırakacaktı böylece bırakmış oldu futbolu, Semih'in de müzmin sorunları var, Melo da sağlam götgöbek yapmış 3 ayda, çok güzel goller görecez kalenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 şu kültür farkı lafı nasıl acıtmış canını kıyamamss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 lugano konusunda Rew'e katılıyorum. Arsenal, Arteta, Andre Santos ve Mertesacker'i satılığa çıkarmış. Mertesacker'i alsak mükemmel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 urfalıya üzüldüm umarım onun yerine iyi bir stoper bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bugün son galiba CL'ye kadroyu vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hemen alalım bitane derken almaguer vakası yaşamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yıllarca Lugano'ya çirkef sert anca size yakışır şu bu diye ağlayanlar şimdi bize gelse diye duaya çıkmış, kültür farkı evet Urfaluji zaten sene sonu bırakacaktı böylece bırakmış oldu futbolu, Semih'in de müzmin sorunları var, Melo da sağlam götgöbek yapmış 3 ayda, çok güzel goller görecez kalenizde Bu kadar düştüğünü görmemiştim fenerlilerin. 5-1, uefa, süper kupa da bile bu kadar değildi. O kadar içten beddua etmişsin ki eh ne diyelim gs gavurlardan gol yerken sevinebiliyorsan sevin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 fizban said: zamanında burada fenerbahçe bir bayramda intro'ya koymadığı gerekçesiyle (hangisi hatırlamıyorum), fenerbahçe cumhuriyeti diyorlar, onlar ne anlarlar, işte gevur takımı falan bir ton laf edilmişti burada kimi galatasaray ve beşiktaş taraftarları tarafından. HA NOLDU ŞİMDİ ? http://i.imgur.com/zVOLS.png p.s. introyu değiştirmek bir kulübün cumhuriyet vs değerlere bağlılığını değiştirmez bence. sadece yüzünüze çarpmak istedim. Ben dün girdim GS sitesine, 30 Ağustos açılışı vardı sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 şampiyonlar ligi kuraları çekilince 30 ağustos yok edilmiş demek ki. yine gs'li kafasıyla yorumlayalım: demek ki şampiyonlar ligi zafer bayramından daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar