Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Odeon said: marty yewde gm tailor vardi galiba. bi sorarmisin 87 den sonra neyle kasmislar hangi studed parcalarla yani. 88.1 e kadar oil clothla kasmis, gerisini de studded da 60%-80% success rate li olanlardan yapmis. hatta tum craft skillerinde boyleymis olay. 60%-80% success rate li olanlardan en az materyal isteyenlerden yapicaksin max kar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 slaying artifact cikti yokmu bs chari olan :((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 indirdim kurdum. generic harita olunca iki saat vendor aradım. sistemleri bilmeyince scroll olayı para etmeyince, başlangıç köyündeki moblar bile explosion, lightning kombosu girerken ben bi fizzlelamadan lightning bile atamayınca reskill kaçınılmaz oldu. sonrası alt+f4. geçmiş benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kismet degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 baska bahara artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 pirates olayi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yok. satin alabilecegin gemi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Nasil yani gemi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Razor bulunmuyor internette elinde razor olan birisi varsa yardimci olabilir mi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 relporun sitesinde olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tame kac :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tame 52.9. oturup adam gibi kasmak lazim taming de, firsat olmadi. mace den vazgectim, fencing macrosundayim 70 fencing oldu. ben bu charda fencingi senin swden once gmliycem yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yarama basma abi charda bi abukluk var artmiyo hiaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 insanlik namina biriniz razor koyabilirmi interneti didik didik ettim razor yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://razor.euox.com/last_stable.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tesekkurller ama burada razor yok dot adli serverin connectori var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Marty said: tame 52.9. oturup adam gibi kasmak lazim taming de, firsat olmadi. mace den vazgectim, fencing macrosundayim 70 fencing oldu. ben bu charda fencingi senin swden once gmliycem yalniz. calorun tame bonusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 arborun da var tame bonusu da problem skill gainin yavas olmasi degil, teker teker hayvanlari tameleyip, sonra oldurmek. bu arada simdi eve geldim. fencing 85 olmus. senin sw kacta takilmisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 DungeonsAndDragons said: insanlik namina biriniz razor koyabilirmi interneti didik didik ettim razor yok http://www.runuo.com/razor/Razor_Latest.exe bu link bende calismadi, ama dene. olmadi bunu dene http://uogaddict.com/downloads/section/3-ultima-downloads.html o da olmazsa relporun torrenti var burda. rel por torrent bundle diye. icinde ultima online, razor, mumble ve uo-automap varmis. istemediklerini iptal eder razoru cekersin. http://relpor.com/information/join/rel-por-files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 @marty ahahah hocam mage charda da eva artmiyo mage oldu 80 eva 39 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sen birseyleri cok yanlis yapiyosun bence de dur bakalim cikar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 cemss said: @marty ahahah hocam mage charda da eva artmiyo mage oldu 80 eva 39 :D Evayı use skill olarak üstünde kasmıyosundur umarım, mageryle beraber kasıyosan attığın büyüler dmg büyüsü olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hocam sirasiyla lighthining coppor fs ile kasiyorum iste eva gelmiyo degil zaten geliyo ama digerlerine oranla cok az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Arborun ormanlarında "an old druid" diye bi mob buldum druidi kestikten sonra grizzly bear olarak respawn oluyo onuda kestim 1.1k para bi de vanq artifact çıktı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar