Kintama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yun toplarken makroya birakilamaz eger farkli prgler kullanilmiyorsa. Neyse GMle beraber sorunu cozduk bug varmis halledildi tabi giden zamana oldu neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 neden birakilamaz anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Gm in dedigi uzere wool makrosu yasakmis osebeble bir prg yapmisalr soru soruyor soruyu cevaplaamazsan jaillaiyor..Neyse boyle bisey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tamam iste ben de onu sormustum makroya mi biraktin yun toplarken diye, afk gathering yapilmasin diye sistem var, gayet guzel isliyo. illa afk yun topliycam diyosan 2 toplama arasina baya bi bekleme koy. ben 0 macingle koyunun tekine atakliyip oyle bi makroya birakmistim pc basinda degilken, arada sirada biriken yunleri bankaya koydum sadece. macing 60 falan oldugunda 10 tane char kasicak kadar bandajim olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben başlarım her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oynayan var mı suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben de başlarım hatta çok arkadaşımla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 baslarsaniz mesaj atin, dungeon falan yapariz isterseniz beraber. bayadir da girmiyorum aslinda. hic olmadi maddi destek olurum en basta. cok zengin degilim ama yeni baslayani kalkindiracak kadar param var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 siteye baktım linkler arasında kaybolup sıkıldımda sadece şunu sormak istiyorum . uo versyon nedir ? run uo olduğunu umuyorum. samurai empire items var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bok gibi server www.dot.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yok samurai ninja falan oyle seyler. mountlar da yok. gemiler de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 relporuo Server tekrar açılıyor ve bu sefer sistemleri çok daha değişik ve çok daha kaliteli gözüküyor, çok hoş bir custom map ve en güzel özellik olan Dungeon Rotating özelliği ile geliyor, isteyen açıp okuyabilir siteden sistemleri. Patiden kimler burada oynayacak kadar işsiz? Craft kasmak çok zor olduğundan belki patiler olarak toplanıp hepimiz bi tanesini kasarak yardımlaşabiliriz, ya da direk dungeon olayı için kolay kasılan warriorlar açabiliriz. Combat skills ph açık craftlar %0 osi zorluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ben burda cok eglenmistim. eventler falan bitmiyordu hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 abi burası amerikada değil mi? 200 pingle oynanmıyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 hattok said: abi burası amerikada değil mi? 200 pingle oynanmıyor yav amerikada ama ping 200 olmuyor, 140,150 oluyor o kadar farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 baya da hayvan gibi fark ediyor afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 herhangi bir eu serverına ping 110 zaten trden, abd 140 çok bi farkı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ping den ötürü sürekli bir delay, lag spike oluyor abd serverlarında mesafe uzak olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 cagrus said: relporuo Server tekrar açılıyor ve bu sefer sistemleri çok daha değişik ve çok daha kaliteli gözüküyor, çok hoş bir custom map ve en güzel özellik olan Dungeon Rotating özelliği ile geliyor, isteyen açıp okuyabilir siteden sistemleri. Patiden kimler burada oynayacak kadar işsiz? Craft kasmak çok zor olduğundan belki patiler olarak toplanıp hepimiz bi tanesini kasarak yardımlaşabiliriz, ya da direk dungeon olayı için kolay kasılan warriorlar açabiliriz. Combat skills ph açık craftlar %0 osi zorluğunda. Crafting zor olacaksa ben oynarım, herkesin her haltı kastığı serverdan hayır gelmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 cagrus said: herhangi bir eu serverına ping 110 zaten trden, abd 140 çok bi farkı yok? 140'da nasıl olur uo denemdim bilmiyorumda UO:I'ye ben 70 ping alıyorum istanbuldan, server paris'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 World building olaylarına hastayım bu adamların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 World buildingleri ayrı güzel ama asıl dungeon boss sistemi çok hoş ya champion gibi düz taktikle bossları yenmenin imkansız olması çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 dungon girişine ghost veya alt char bırakma olayına ne yapıcaklar merak ediyorum. Dungeona recall olamıyosun ama içeriden dışarı recall atılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 D@rkwish said: dungon girişine ghost veya alt char bırakma olayına ne yapıcaklar merak ediyorum. Dungeona recall olamıyosun ama içeriden dışarı recall atılıyo. Dungeon girişi önemli değil, boss room olayı değişik, bi kere açıldımı girdikten sonra çıkış yok ne recall ne koşma hapissin. PKlar açısından diyorsan pkların işi çok zor serverda çok düzenli ordu gibi gezmeleri gerekiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 abi sen deli misin? 140 pingle Los yiyip durursun.Client olarak lag hissettirmez ama server base kısmı cok rahatsız ediyor. UO ancorpta oynarken bile çok sıkıntı yaratıyordu. Çünkü adamın sightından cıktığımı sanıyorum meğersem adam dibimdeymiş 3 kare öteden damage yiyorum öyle oyun oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar