clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yer izmir - karabağlar babası milletvekili değildi çocuğun tabi. https://www.facebook.com/photo.php?v=403465669710200 said: Görgü tanıklarının anlattığı kadarıyla olay şu şekilde gerçekleşiyor : Polis aracıyla bir sivil araç çarpışıyor Sivil araç şoförü ehliyetsiz olmasından dolayı Trafik ekiplerini çağırılıyor gelen trafik ekibinden bir polis memuru resmi araç şoförünü ve sivil araç şoförü olan arkadaşı yanına çağırıyor başka kimse gelmesin diyerek, ardından sivil araç şoförü arkadaşın ağabeyi ve çevredeki arkadaşları trafik polisinin yanına gidip arkadaşlarının askere gideceğini ve ceza yazmamalarını söylüyor ve bir polis memuru arkadaş polis telsizi ile bunu söyleyen kişinin başına vurarak sen karışamazsın diye söylüyor bunu gören çevredeki arkadaşları, araç şoförü ve ağabeyi polislerle tartışmaya giriyorlar ardından polis memurunun biri silahına sarılarak sağa sola ateş açmaya başlıyor elindeki sandalye ile polisin üzerine yürüyen arkadaşa önce bacaklarına ve sonrasında göğüs kafesine doğru ateş ederek soğuk kanlı bir şekilde vuruyor ve vurulan arkadaş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybediyor. Vefaat Eden Arkadaşımızın Ailesine Allah'dan Rahmet ve Yakınlarına Baş Sağlığı Diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sok böle ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yorumları okuyup sinirinizi bozmayın abi. esen diye bi hayvan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oha abi bukadar kaldırırsan polisin g.tünü olcağı bu işte.esen tam bir şerefsizmiş buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şimdi izledim. nası bişeydir lan bu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yorumlarda o kanunun bu maddesi şu bendi diye tartısan adamlara hayret ediyorum. abi adam rastgele ateş etmiş kafasına göre, hangi kanun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adamın vurulduğunu anladığı an çok kötü. yatacak yeri yok bu ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ama beyler yapmayın o polisler ne kadar zor şartlarda çalısıyor gecesi yok gündüzü yok :((((( tüm polisler aynı mı heç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 polis toplumun paraziti kanseri ztn.o değilde çok bi ceza almaz bu yok kendini savundu bilmem ne ceza indirimi fln alıcak ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nasıl bir memlekette yaşıyoruz kafayı yemek içten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bide hala millete bağırıyo şerrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ntvmsnbc burda ağır yaralı diyor umarım ölmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok ölmüş. bu belediyeden yapılan açıklama direk. ntv falan olayı masumca gösteriyo resmen. araştırdım: kesin vefat etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Flassh said: ama beyler yapmayın o polisler ne kadar zor şartlarda çalısıyor gecesi yok gündüzü yok :((((( tüm polisler aynı mı heç :( lan bunu yazınca bile kendimden iğrendim şu an. ama o polisi böyle diyerek aklıcaklar vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Diyecek söz bulamıyor insan abi, o kadar tatsız ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 gecenlerdede times square in ortasinda eli bicakli adami 15 polis falan kistirip cata pata oldurduler.. adam gerci shoot me diye ping atmis ama burdaki baya bi farkli abi adam sandalye ile arabaya saldiriyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kenarinda mi öldürseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hurriyet milliyet sabah zaman posta kimse de demiyor ki polis cinayet işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adamın rahatlığı tüyler ürpertici ya, korkunç anasını satayım. herif altı üstü elinde sandalye olan adama 4 tane sıkıyor, yan tarafta elinde biber gazı olan bir lavuk var o hiç bir şey yapmıyor zaten, olacak iş değil. bi de kameraya alındığını bildiği halde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Teröristten beter şererfsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oha bu ne lan vahşi batı mı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Birde sandalye sadece adamın elinde. Polis 2 el ateş ediyo sonra sandalyeyi kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Asıl teröristler polis. Terörist demek korku yayan demek ne de olsa. Yanıma bir kürt geldiğinde, PKK'lı olduğunu bilsem bile, herhangi bir ürperti filan hissetmiyorum. Günlük hayat devam ediyor. Ama polis geldiğinde kaskatı kesiliyorum. Otobüse girdiğinde önünden herkes çekiliyor. Dolmuşta yanıma oturduğunda (bir kere oldu Allah'tan) cama yapışıyorum. Polisler terör duygusunu çok güzel aşılıyorlar. Polisle tartışmak? Hele hele kavga etmek? Szass Tam'a orta parmağımı göstermeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 said: Yanıma bir kürt geldiğinde, PKK'lı olduğunu bilsem bile demek ki yaşanmış bu olay. kürt gelse değil, geldiğinde. gelmiş. pkk olduğu da bilinmiş. zaten kürt gelince korkmana gerek yok da pkk'lıdan korkarım abi. beyni yıkanmış mal, Molotovla da yakar, tarar da kaçırır da. zaten kürt gibi de durmuyorum. kesin sorun çıkar. her polisten korkmuyorum ama. buradakilerden korkuyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Allahından bulsun bu şerefsizler bunların eline silah verenler... böyle soğuk kanlılıkla cinayet mi işlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar