Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bıçak kemiğe dayandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 vekilin yeterli çapı yokmuş, gramajı azmış o yüzden kaçırılmış. Yoksa bir insan neden RTE kriterleri içindeyse kaçırılsın. mümkünatı yok bak AKP'li vekiller kaçırılıyor mu ? Hepsi sağ salim somağğğli'ye yardım programlarına çıkıyor tv'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 münferit olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ya gençler bu "reverse sarcasm" olayını biraz abartmıyor muyuz? Hani ilk yaparken komikti, üçte beşte hala eğlenceliydi ama o kadar üzerine gittik ki kabak tadı alıyorum ben. Vatandaş olarak görevimi yerine getirmek istedim. Diğer taraftan maç yorumlarına ben de katılıyorum, kaçırılmak için çok yanlış bi gün seçmiş Hüseyin Aygün. Erzurum dışında her yeri işgal edebilir bu akşam pkk. Umarım infaz etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bunu biri yapacaktı, ben yaptım. http://i.imgur.com/9E0YU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ne oglum politika mı tartışalım şurda,pazar günü insanlar yorgun,stresli,haftasonu bitiyor yarın iş var,bu saatte politika mı tartışcaz,solcumuyuz lan biz ? sen de komünist misin yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yok abi Antalyalıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oha ülkeye bak lan milletvekili kaciriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 e hapiste yatana şaşırmıyoruz da buna mı şaşıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 küheylan said: Bunu biri yapacaktı, ben yaptım. http://i.imgur.com/9E0YU.jpg combo breaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 insanlara verilen değer o kadar az ki herhalde belki sebebi bu şehitlik kavramının bu cografyada dogmus olması. bir şekilde iyi bir amaç için insanların öldügüne inanmak istiyoruz,fakat ölen gencecik cocuklar yalnızca belli güc cevrelerinin iktidar savaşında ortada kalıp ziyan olmuş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hep asker kacırılıyor, vekil kurtarıyor bu severde vekil kacırıldı asker kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 photoshop olsun lütfen. cidden bizi yönetenler bu kadar şakacı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yavaş yavaş nabız yoklama başladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Soimyr said: photoshop olsun lütfen. cidden bizi yönetenler bu kadar şakacı olmamalı. üzgünüm ama degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hehe sizi kınıyorum diyen bir kadına da, terbiyesizlik yapma haddini bil demiş yakışıklı. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 "nutella yerim" said: şu adamın vekil olduğu bir mecliste 1sn bile durulmaz aslında. basacaklar istifalarını kendi çalıp kendileri oynasın. zaten öyle oluyor ama kafaları rahat olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sıvamaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 RTE: `Olay, PKK'nın nasıl bir örgüt olduğunu gösteriyor. Güvenlik ekiplerimiz ve içişleri takipte.` ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 "nutella yerim" said: ya şu tiplerin böyle tahttan indikten sonra "ağbiiieeee ben bişi yapmadım ağbieee" diye viyklemelerini çok seviyorum. ömürleri yetse de görsek bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kanser olup ölsün o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 oha bu ne lan. maçtan direk olimpiyat törenine geçmiştim. atv'nin altyazı geçmemesi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 AHAHAHAHAH hem komik hem üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar