mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizza hut sıçıp sıvayınca sağlıklı pizzalar yapıcaz artık diyorlardı. O reklam kampanyası da tutmayınca patates kızartmasına mı bel bağlamışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 adamın muhtemelen şu anda eşinin getirdiği karpuzu hüpletip tv izliyor az sonra uyuyakalacak, biz de 3 sayfaya doğru götürüyoruz konuyu sorularla asdfa ayrıca pizzahut çok reröre. ortaçağ kafasında pizza yapıyor sene 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 code geassda reklamının yapılması baştacı edilmesi için yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Pizza Hut her ülkede kötüleşti. Zorunlu kalmadıkça gitmiyoruz. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bir de para istemezler mi................... verdim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Pizzaya ketçap tam arap işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ceasers palace mı place mı var onu yiyin abi. 1.5 ay önce falan yedim bayaa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Esh said: Sene 2012 hala pizza hut a gidenler var , avea naapsin abi.. buna ek olarak adam ilk defa şansını denemek istemiş kötü sonla bitmiş ama cidden... hala bu burgel kingdir, mc domlattır cidden apış arası kokusunda plastik yemekleri ve iğrenç basma kalıplıklarıyla gidilip eşşeğin şeyi gibi yeniyor ya insanlara hayret etmek lazım. aramızda komik komik tipler var söylemek zorundayım marketlerden kıyma almam parça tavuk yemem balıktan nem vurmam diyip domuz gibi fastfood yiyorlar. hayırlı işler bol güneşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 anne pizzasi ustune tanimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://www.itusozluk.com/image/anne-pizzasi_3150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Pizza Hut güya 2-3 yıl önce ana ürününü makarnaya çevirmeye çalışacaktı, belki hala çalışıyorlardır ve bütün bunlar bir geçiş dönemidir kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Dominostan baska pizzaci var mi ya tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 küçük sezer mi ne bişey daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizza pizza bile pizza hut tan daha iyidir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 herhangi bir pizzacı>pizza hut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yav said: küçük sezer mi ne bişey daha var en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 fast food pizzacılardan en iyisi papa johns tartışmaya bile açmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 cık little ceasar en iyi. 2. veya 3. olabilir papa john's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sbarro iyidir. gerçi türkiyedekiler rusyadakiler kadar değil ama yeninelebilir şeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 papa con kötülemeyin sonra aglıyorlar sfds ben yine geçen kücük sezardan yedim.adamlar hiç bi siparişimde kötü getirmedi.lezzette iyi teşekkürler sezar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sezarın nefis kenarı haddinden fazla başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pizza hut kötü abi. kampanyasız pizzaları bile rezil halde cidden gidilmez. tövbeliyim bende gitmeye oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Başka şehirlerde var mı bilmiyorum ama Big Mammas'ın pizzalarına bayılıyorum, kaliteli ve lezzetli malzeme kullanıyorlar, kötü yaptıklarını da ben hiç görmedim. Özellikle pavase ve tex mex'i aşırı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 eskişehir de vardı, neo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 pizza huta artik amerikada zenciler bile gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar