BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 meh işte timuridlerle shiaya donup persian kğültüre geçersem sanırsam decision veriyomuş bakcam bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ben şia oluyim diyodum deus vultla arabistanı ele geçirirdim şeyi bilen var mı8 ya şia olarak mecceyi alırsam bi event var mı aslınd aolması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bu hordelar OP iken kara koyunlularla oynamıştım, öyle bir event yoktu diye hatırlıyorum. belki daha sonra gelmiş midir? o tarz bir ekleme yapıldığını hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 klasik holy citries triggerı var işte missinary falan fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 orthodox olarak romayı ele gecirirsen var ama lanet olsun muslumanları soykırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 hmm tam cevabı bulamadım şimdi kültürümün %50sini perse cevirirsem perisayı kurmama izin vercek mi oyun onu anlamadım tam vercekse denenebilir valla culture shift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 mekke'yi, roma'yı, kudüs'ü müslüman olarak alırsan ayrı ayrı hepsinde +1 misyoner, +0.5 yıllık prestij var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 yok abi şey anlamında sormuştum sia olarak mekkeyi alınca true islam is my islam felan olması lazım bence demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 haha, olabilir aslında. Ya bak aklıma geldi stars and crescent dlc'sinde unify islam decision'ı var aslında. Belli yerleri alıp müslüman yapınca sağlam bonus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 BonePART said: hmm tam cevabı bulamadım şimdi kültürümün %50sini perse cevirirsem perisayı kurmama izin vercek mi oyun onu anlamadım tam vercekse denenebilir valla culture shift %50'ye gerek yok, chart'da en yüksek kültür yüzdesi olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 persia yla butun coreları alınca 3 tane chain event geliyor shia için. taberastanla basla sahmaranshah archi da yaparsın tek seferde onla ugrasmak istemiyorsa qq yla baslamak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 neden qq ile balıyorum ki o zaman timurid varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Sonbaharda gelecek dlcde teknoloji sistemine el atmışlar. Bundan sonra hiçbir ülke için technology group penalty olmayacakmış. Ek olarak enstitüler geliyormuş. What does this mean? The progress of Europe is not guaranteed, but most importantly, a nation in Asia or Africa is no longer crippled from day 1, and forced to avoid spending power on ideas and development. devamı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Westernization mekaniğini düzeltiyorlar, rönesansa girmezsen tech penalty yiyorsun, manufacture kurmazsan tech penalty yiyorsun, enlight olmazsan tech penalty yiyorsun (her sene %1). İşi kotarırlarsa baya güzel sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 zenginlikle teknolojki arasında bi collolationda kurabilseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Teknoloji olayı iyi olmuş ama suyunu çıkartmayı bulur yine birileri. Sevmediğin şey her patch de oyun değişiyor. İyi yönüde var kötü yönü de. Her patch yeni oyun gibi oluyor. Bi oynarken diyorum öteki oyunda kırım oynayayım. Hop bi patch sil baştan. Eu5 te saçma sapan bi sistem olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 vaaay cok guzel gelisme olmus oyun tekduzelikten baya kurtuluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 oh be sonunda afrika ya da japonya oynamak işkence olmaktan kurtulucak sırf bu yüzden soğuyodum her düşük tech krallık oynadığımda bu arada abi bu espionage olayı ne yorucu olmuş ya spy network kurunca %20ye kadar tech bonus kazanıyosun resmen yapmazsan boşu boşuna puan harcamak yapmakta durmadan bi diplomatı oraya bağlamaktan öte sürekli kontrol edip aman kaçmasın düşmesin demek oluyo çok yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Çok saçma bi olay var benmi aşamıyorum anlamadım.Claim atmak istiyorum. Subject nation'a spy atamıyorsun, Overlord'a atıyosun, fakat bu sefer object nation'a claim atılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 spynetwork ü overlordda kurup sonra fabricate claim için subjecte gidip basacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bu kokten degisiklikleri hep uretici firmanin "tamam simdi duzelttik oyunu" deyisi seklinde yorumluyorum ben ya bu zamana kadar bosa mi para verdik yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Oyun bozuk değildi ki şimdiye kadar. Mevcut hal bir tercihti ekonomik sebeplerle. Mercedesle renaultyu kıyaslayıp renault bozuk çünkü mercedesteki özellikler yok demek gibi bir şey dediğin ama aradaki fiyat farkını da sorguluyor musun? Oyunun bir satış fiyatı var, ne kadar satabileceği belirli aşağı yukarı. Firmanın bir kar beklentisi var. Buna göre bir bütçe belirlenip oyunda neler olacağına karar verilip yapılıyor. Sınırsız bütçeyle ve zamanla ellerinden gelenin en iyisini yapıp sonra 60 liradan satmalarını mı bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 o satis forecastleri da goruyoruz ki oyunu degistire degistire, ayni ismi 5 farkli oyun olarak satmak uzerine kurulu. "oyunu bi cikaralim da zaman icinde degstire degistire baska bir oyun haline getiririz" mantigi ile bir ek pakedi release ederken digerini duyurmalari falan oyuncuya surekli birseylerden mahrum kaldigi hissiyatini yasatiyor. paradox yine insafli firma, pakedi almasan da kokten yenilikleri oyuna tesir ediyor neyse ki. bu sayede fiyatini hak etmeyen son 2 pakede para vermedigim halde onemli yeniliklerinden faydalanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Abi paradox 4X lerinin mantığı şu. Oyunu temel bir oyun olarak çıkartırız. Her DLC'de bir kaç detay ekleriz. Mesela her DLC de bir bölgedeki ırkları toparlıyolar kendi idealarını yapıyolar, Bir özellik ekliyolar hatakarı düzeltşiyolar fela. Güzel aslında he r patchde değişik bir oyun oynuyoruz. Bu arada Persleri kurdum anasına atladım orta asyanın. OSmanlıya dalıcam ürküğyorum Polonya Avusturya İsvec Delhi Hungary hepsi allyım hepsi osmanlıyı cok seviyo saldıramayız diyo bu nasıl bi olay lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Oyuncuya karsi denge olabilmek adina dogal dusman olmasi egreken ulkeler birbirini tutabiliyor. Ne zaman Osmanli etrafindaki bir ulke olarak oynasam Osmanli ile Persler hep muttefik oluyor mesela. Dogu Avrupa'da oynadigimda da Isvec ile Rusya muttefik oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar